gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εχασα ενα τεταρτο απο τη ζωη μου (και απο τη μαχη για το καλυτερο κομματι πιτσας) για να φτιαξω τον firefox που τον εκαναν ομελετα παλι. δεν θελω τη καινουργια σουπερουαου εμφανιση ρε αλεπου!σταματα να μου πρηζεις τα μηλίγγια
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Επίσης μόλις κατάλαβα ποιός είναι ο βάιπα ^γατοκόριτσο πρόσθεσέ το στη συλλογή σου... Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι δεν το έχει? Στο gifokoritso μιλάς. ΙΕΡΟΣΥΛΕ. 2
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παρεδωσε πνευμα ο δισκος χωρις να παρουσιασει συμπτωματα και health 100% .
mary Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εχασα ενα τεταρτο απο τη ζωη μου (και απο τη μαχη για το καλυτερο κομματι πιτσας) για να φτιαξω τον firefox που τον εκαναν ομελετα παλι. δεν θελω τη καινουργια σουπερουαου εμφανιση ρε αλεπου!σταματα να μου πρηζεις τα μηλίγγια Ωχ και με το πε η αδερφη που εκανε αναβαθμιση οτι γαμηθηκε το συμπαν, αλλά επειδη ειναι τελειως νουμπ με τετοια δε τη πιστεψα. Τωρα με επεισες.
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 @Gtr με βάζεις σε σκέψεις βραδιάτικα, ο δικός μου κάνει έναν ήχο σαν να ακουμπά βελόνα πάνω σε μέταλλο ,ένα χρρρ συνεχόμενο αλλά έχει 100% health και είναι 6χρονων λαπτοπ λες να τον αλλάξω? :/
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πως τον είχατε τον firefox και σας έγινε ομελέτα μετά το update δηλαδή; 1
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παρεδωσε πνευμα ο δισκος χωρις να παρουσιασει συμπτωματα και health 100% . μπορει να γινει κατι τετοιο????σαν ιστορια τρομου ακουγεται! Ωχ και με το πε η αδερφη που εκανε αναβαθμιση οτι γαμηθηκε το συμπαν, αλλά επειδη ειναι τελειως νουμπ με τετοια δε τη πιστεψα. Τωρα με επεισες. με το classic theme restorer και λιγο ψαξιμο ολα φτιαχνουν. Πως τον είχατε τον firefox και σας έγινε ομελέτα μετά το update δηλαδή; θυμασε πως ηταν πριν το πορτοκαλι κουμπι?ετσι σχεδον. 1
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ^με βάζεις σε σκέψεις βραδιάτικα, ο δικός μου κάνει έναν ήχο σαν να ακουμπά η βελόνα πάνω σε μέταλλο ,ένα χρρρ συνεχόμενο αλλά έχει 100% health και είναι 6χρονων λαπτοπ λες να τον αλλάξω? :/ Και εμενα παλιος ηταν 4 χρονια τον ειχα να παρεις backup για σιγουρια ! Ψαξτε το theme mx4 για firefox ειναι πολυ καλο .
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 θυμασε πως ηταν πριν το πορτοκαλι κουμπι?ετσι σχεδον. Όχι, tbh. Το πορτοκαλί κουμπί ίσα που το θυμάμαι, γιατί με το που το είδα το άλλαξα κατευθείαν. Έτσι + Bookmarks Toolbar για κάποια βασικά sites.
linkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και Heaven Shall Burn ο δικος σου... Σωραιος Slipknot.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σλιπ, έβαλα μποδοσφαιρικό βιντεο να έχεις ιδεες για τρολάρισμα τουλάχιστον για μια πενταετία. 1
mary Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γατοκοριτσο, τελικα ειναι ανωδυνη η αναβαθμιση ή θα μου σπασει τα νευρα; Να τη κάνω ή να το καθυστερησω οσο μπορω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις