Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.Τι γινεται ρε insomnia?O κάθε κομπλεξικος θα μπαίνει και θα κανει οτι γουσταρει εδω περα?Εβαλα ενα όμορφο βιντεο και μπηκαν 3-4 nerds και αρχισαν να τρολάρουν...εκεινος ο timokaipumpa εσυ ρε ΦΙΛΕ γιατι λες μαμακηδες τους Κρητικους?εφαγες Χ απο τον γκομενο σου?

Δω γω χω ανοίξ τόσες φορές σοβαρά θέματ που καταλήγ να κλειδωθούν .. τι με λες τώρ ? α? επειδ κάποιος θέλ να καν πλάκα και το θέμα ξεφευγ , γιαυτό κλειδώνονται , οι mods δεν ειναι μπάτσοι να γυρνάνε με το κλόμπ κ να μας βαράνε στο κεφάλι να ηρεμούμε , ούτε χημικά μπορούνε να μας πετάνε , κλειδώνουν το θέμα κ επικρατέι ηρεμία. Ετσ είν ετσ πάει αν δε σ αρέσει λεν φύγ αν σε χαλάει.

κ όσον αφορά το ιντερνετσ μη τα παίρνεις όλα σοβαρά

542370.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δω γω χω ανοίξ τόσες φορές σοβαρά θέματ που καταλήγ να κλειδωθούν .. τι με λες τώρ ? α? επειδ κάποιος θέλ να καν πλάκα και το θέμα ξεφευγ , γιαυτό κλειδώνονται , οι mods δεν ειναι μπάτσοι να γυρνάνε με το κλόμπ κ να μας βαράνε στο κεφάλι να ηρεμούμε , ούτε χημικά μπορούνε να μας πετάνε , κλειδώνουν το θέμα κ επικρατέι ηρεμία. Ετσ είν ετσ πάει αν δε σ αρέσει λεν φύγ αν σε χαλάει.

κ όσον αφορά το ιντερνετσ μη τα παίρνεις όλα σοβαρά

542370.jpg

Αυτο που λες είναι λάθος γιατι αυτα τα άτομα είναι συγκεκριμένα που το κάνουν..με την λογική αυτη γιατι να ανοίγουμε τοπικς?

Δημοσ.

αυτά που λεω ειναι σωστά για εμένα και λάθος για εσένα
έτσι γίνεται η κουβέντα , με αυτή τη λογική ανοίγουμε τοπικς για να γίνεται κουβέντα
αν ηταν να λεμε ολοι οτι μας αρέσουν όλα και έχουμε δίκιο δεν υπήρχε λόγος να ανοίγουμε θέματα αφου θα ξέραμε απο πριν την απάντηση

• Like 1
Δημοσ.

αυτά που λεω ειναι σωστά για εμένα και λάθος για εσένα

έτσι γίνεται η κουβέντα , με αυτή τη λογική ανοίγουμε τοπικς για να γίνεται κουβέντα

αν ηταν να λεμε ολοι οτι μας αρέσουν όλα και έχουμε δίκιο δεν υπήρχε λόγος να ανοίγουμε θέματα αφου θα ξέραμε απο πριν την απάντηση

Φιλε μου εγω εβαλα ενα ωραιο βιντεο και αρχισε κατι εντελως άσχετο με το θέμα..κατι τετοιο ναι πρεπει να τιμωρειται απο τους mod διοτι απωθει τον αλλο να ανοιξει τοπικ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσεξες καθόλου το pinned topic με τα ενδιαφέροντά videos? Τον κανόνα βέβαια που λέει ότι δεν επιτρέπεται δημόσιος σχολιασμός για moderation ούτε καν..

Δημοσ.

Φιλε μου εγω εβαλα ενα ωραιο βιντεο και αρχισε κατι εντελως άσχετο με το θέμα..κατι τετοιο ναι πρεπει να τιμωρειται απο τους mod διοτι απωθει τον αλλο να ανοιξει τοπικ..

όταν ανοίγεις θέμα "Αυτή είναι η Κρήτη" τι περίμενες να σου απαντήσουν?

Εγώ περιμένω να δω πόσο θα δώσουν στην Ελιά φέτος στις εκλογές, με τόσες ελιές που βάλαν από επιδοτήσεις...

Δημοσ.

Ε θα πω στον λοχαγό σας να σας πέι τι είναι το Πίπα - Κόλο. 10 μέσα 1 έξω θα σας πάει!!!!!

From Θα-πηξεις-νέος-για-να-βγάλω-το-κόμπλεξ-γι-αυτό-το-παίζω-λελέ department.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...