Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Συγνωμη που ρωταω εδω. Για online αγορες ειναι προτιμοτερο να εχουμε χρεωστικη η προπληρωμενη η δεν παιζει ρολο ;

• Moderators
Δημοσ.

Συγνωμη που ρωταω εδω. Για online αγορες ειναι προτιμοτερο να εχουμε χρεωστικη η προπληρωμενη η δεν παιζει ρολο ;

Πρακτικα δεν πρεπει να παιζει ρολο, απλως νομιζω πως οι προπληρωμενες σου κρατανε ενα ποσο προμηθειας ανα φορτιση. Νομιζω.

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως μετά τη 2η φορτιση κρατάνε καπου 2 ευρώ με κάθε φόρτιση. Από θεμα χρηστικότητας βολεύει η χρεωστική, αν ανησυχεί κανεις για την ασφάλεια των συναλλαγών που κάνει τότε προπληρωμένη. 

Δημοσ.

Η μπειραιως κρατάει 2/φόρτιση (κλέφτες) , καλύτερα χρεωστικη απλά πρέπει να πας την τράπεζα ενώ με την prepaid μπορείς να το κανει και μέσω ιντερνετς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω 2 λογαριασμούς στην alpha, στον 1ο πληρώνομαι, στον 2ο έχω βγάλει μια χρεωστική και αφήνω ελάχιστα ως μηδέν ευρώ μέσα. Όποτε θέλω να ψωνίσω χωρίς paypal, μεταφέρω (με ebanking) όσα λεφτά χρειάζομαι από τον 1ο στον 2ο και ψωνίζω άνευ κινδύνου...

Δημοσ.

Aυτο το τοπικ γιατι έκλεισε?http://www.insomnia.gr/topic/527088-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

επειδη μπ'ηκαν ορισμένα κομπλεξικά άτομα και άρχισαν αν τρολάρουν δίχως λόγο και αιτία?τοσο κομπλεξικοι ειστε? ενας timonkaipoumpa μίλησε για την ιστορία της Κρήτης.Εσυ φίλε μου που είσαι ολη μερα στον υπολογιστή και παίζεις λολ άνοιξε κανα βιβλιο ιστορίας και διάβασε για την Κρήτη και μετα να έχεις άποψη.Οπως ειπα είναι ορισμένα χωρια κυρίως Ρεθύμνου και προάστια Ηρακλείου που έχουν απομαυρώσει την εικόνα αυτού του ΔΙΚΑΙΩΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΥ νησιού και είναι βεβαίως κρίμα.Ολοι εδω είμαστε κατά αυτών που έχουν γινει και μονο ανεγκέφαλοι τα καταδικάζουν..Τι γινεται ρε insomnia?O κάθε κομπλεξικος θα μπαίνει και θα κανει οτι γουσταρει εδω περα?Εβαλα ενα όμορφο βιντεο και μπηκαν 3-4 nerds και αρχισαν να τρολάρουν...εκεινος ο timokaipumpa εσυ ρε ΦΙΛΕ γιατι λες μαμακηδες τους Κρητικους?εφαγες Χ απο τον γκομενο σου?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...