linkin Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Νερογκαζο, ξηροκάμπανο, wtf? Επίσης αυτοί οι Ελβετοι γιατι δεν μαθαίνουν Αγγλικα; Για τι δεν τους χρειαζεται. Αναλογως περιοχης, μαθαινουν γαλλικα/γερμανικα/ιταλικα ή/και τα 2/3. Τραβα Ισπανια να δεις τι γλυκα εκει που δεν ξερουν ουτε το yes και το no.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Για πες. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αιμα και πυον εφτυσα. Απο τους πιο γαμησε-με-ασαλιωτα πονους και μαλλον θα ξαναχρειαστει να γινει...αλλα ευτυχως με τοπική αναισθησία!
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πόσο μου πρήζουν οι Ισπανοί! Χίλιες φορές βιαστής Γερμανός σε hostel, παρά Ισπανός ξιπόλητος να βάζει "θ" σε όλες τις αγγλικές λέξεις! Περαστικά ρε Defendeρα - και αν δεις ότι σε ταλαιπωρούν, πέτα τες να τελειώνεις!
linkin Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Περαστικα Defender. Οπως ειπαν και οι αλλοι, βγαλ'τες να ξεμπερδευεις μια και καλη.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Επίσης αυτοί οι Ελβετοι γιατι δεν μαθαίνουν Αγγλικα; Και να ταν μονο αυτοι.. Ρωσοι? Ανυπαρκτα Γαλλοι? Ικανα για να ζητησουν ενα νερο στο περιπτερο ξερωγω Ιταλοι? Κουτσα στραβα θα τις πεταξουν τις λεξεις τους αλλα μεχρι εκει Κορεατες? Ανυπαρκτα κοκ
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εμένα οι Ελβετοι με ενδιαφέρει να μάθουν, χάνω δουλειες επειδη δεν ξέρω Γερμανικά ή Γαλλικά.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Απο οτι ειπε ο ωρλ που με βλεπει, πρεπει να βγουν καποισ στιγμη μεσα στο ετος, thanx guys! Κλασσικα πηρα λαπτοπ κλπ και ξεχασα φορτιστες λολ
Sova Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εμένα πάλι παρακμάζουν τα ελληνικά μου. Και όσο πάει χειροτερεύω :/
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και να ταν μονο αυτοι.. Ρωσοι? Ανυπαρκτα Γαλλοι? Ικανα για να ζητησουν ενα νερο στο περιπτερο ξερωγω Ιταλοι? Κουτσα στραβα θα τις πεταξουν τις λεξεις τους αλλα μεχρι εκει Κορεατες? Ανυπαρκτα κοκ Έχω την εντύπωση, οτι οι Ιταλοί ξέρουν αγγλικά, αλλά σου μιλάν στην γλώσσα τους ετσι, για σπάσιμο.
mathsrule Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ρωσοι? Ανυπαρκτα Εγώ με όσους Ρώσους γνωρίζω, μόνο στα Αγγλικά συνομιλούμε. Τα μιλάνε άπταιστα (αλλά με απαίσια προφορά, δίχως αυτό να σημαίνει πως έχω εγώ προφορά ).
Tenshi Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχω την εντύπωση, οτι οι Ιταλοί ξέρουν αγγλικά, αλλά σου μιλάν στην γλώσσα τους ετσι, για σπάσιμο. Ξέρουν,άλλα θα τα χρησιμοποιήσουν ώς ύστατη λύση. Επίσης έτσι και κάνεις το λάθος να μιλήσεις Ιταλικά,ακόμα και σε επίπεδο νηπίου,τελείωσες.Δέν υπάρχει περίπτωση να σου μιλήσουν Αγγλικά που να χτυπιέσαι.Ίσα ίσα, θα προσπαθήσουν να σε "μυήσουν" ακόμα περισσότερο στην γλώσσα τους.
*nenya* Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 w00t Σου κάνει εντύπωση; Απολαμβάνω την διαδικασία του φραποχτυπήματος μωρέ (να χάσω και λίγο χρόνο)
viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) με σκάρτα 30 χιλιάρικα που κάνει δεν σε αγαπάει ,ερωτευμένος είναι μαζί σου What she said ξηροκάμπανο είναι; το s? Τι μηχανακι έχεις είπαμε; Εμένα πάλι παρακμάζουν τα ελληνικά μου. Και όσο πάει χειροτερεύω :/ Μεγάλη αλήθεια. Ξέρουν,άλλα θα τα χρησιμοποιήσουν ώς ύστατη λύση. Επίσης έτσι και κάνεις το λάθος να μιλήσεις Ιταλικά,ακόμα και σε επίπεδο νηπίου,τελείωσες.Δέν υπάρχει περίπτωση να σου μιλήσουν Αγγλικά που να χτυπιέσαι.Ίσα ίσα, θα προσπαθήσουν να σε "μυήσουν" ακόμα περισσότερο στην γλώσσα τους. True. Σου κάνει εντύπωση; Απολαμβάνω την διαδικασία του φραποχτυπήματος μωρέ (να χάσω και λίγο χρόνο) Δεν έχεις φραπεδιερα; tsktsktsk In other news 'happy labor day, slaves'. (Έσκασε στο feed) Μερες Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από viper2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις