Valerie_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 λούσι έχεις χρωστούμενα; πρώτη φορά ακούω να κόβουν το λάθος ρεύμα,για άλλες μαλακίες ναι αλλά αυτό..
BadBoy Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Χρόνια πολλά στις Ασημίνες! Και στους Δονάτους...
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πω ρε πουστη τωρα ξυπνησα και κοιμαμαι απο τις 12. Να δουμε ποτε θα κοιμηθω παλι και ποτε θα μπω σε προγραμμα γαμωωωωωωωω
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 μου έκοψαν το ρεύμα. επειδή έτσι. Αυτό δεν είναι τίποτα.Εμένα συνεχίζουν να μου στέλνουν λογαριασμούς από ΕΥΔΑΠ,τη στιγμή που έχαι αφαιρεθεί το ρολό'ι'. Νούμερο παροχής;00000000!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πω ρε πουστη τωρα ξυπνησα και κοιμαμαι απο τις 12. Να δουμε ποτε θα κοιμηθω παλι και ποτε θα μπω σε προγραμμα γαμωωωωωωωω ουστ
katiepie Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 δεν έχει λέει μετρό και προαστιακό για αεροδρόμιο αύριο... ποιός με μούτζωσε ρε πουστη πάλι;
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Το λεωφορείο (χ5 η κάπως έτσι),το συναντάς πουθενά στη πορεία δου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πολυ ψυχάκι ο συνονόματος του στο Vikings. αδέρφια είναι
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Με καλεσαν για μια ερευνα στο σπιτι με θεμα τις σοκολατες. Αφενος μου γεννηθηκε μια ακαταμαχητη ορεξη για σοκολατα μετα απο αυτο και αφετερου μολις το εκλεισα συνειδητοποιησα πως παιζει να με σπαμαρουν απο δω και μπρος γιατι let's face it, εγινα "αυτος που απανταει". 1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν ειναι απολυτο, μια φορά συμμετείχα σε ερευνα (15 λεπτών περιπου) σχετικη με τηλεφωνια και δεν με ξαναενόχλησαν.
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Με καλεσαν για μια ερευνα στο σπιτι με θεμα τις σοκολατες. Αφενος μου γεννηθηκε μια ακαταμαχητη ορεξη για σοκολατα μετα απο αυτο και αφετερου μολις το εκλεισα συνειδητοποιησα πως παιζει να με σπαμαρουν απο δω και μπρος γιατι let's face it, εγινα "αυτος που απανταει". Πρέπει να ηχογραφείς τις "συνεντεύξεις" σου και μετά με κάποιο "ηχοβολιστικό"(λέμε τώρα) proggy να απομονώνεις τις συχνότητες,προσπαθώντας να αναγνωρίσεις επιθετικά μυνήματα ελέγχου του νου,μέσω τρυπτοφάνης (ισχυρή ορμόνη,παράγεται απ´ τη κατανάλωση σοκολάτας).Δεν μπορεί δηλαδή στα καλά του καθουμένου να θες να φας σοκολάτα.Στη πέσανε χαμπαρντικά (Εκεφίτες ήτανε,γίνανε και θρησκεία) και πρώτα αποδόμησαν τις αντιστάσεις σου και μετά σου είπαν "φάε σοκολάτα"... ...πόσο νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές,που οι προσυλιτισμοί γινόντουσαν με μιά γκόμενα που σου ρίχναν από δίπλα.Στη χειρώτερη (αν δεν πετύχαινε η θρησκεία λόγω καμένου εγκεφάλου) κληρονομούσες τη γκόμενα,εν είδει τσιμπουριού... Κι όλα αυτά από ένα τηλεφώνημα;Άσε,πάω στα διπλανα topics.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 @Chrisxxx μακαρι.. @Flexeril πεθανα με την αναλυση ε. Μα ελεγαν συνεχεια τη λεξη σοκολατα και 3 συγκεκριμενες μαρκες. Παντως εγω τωρα θελω να φαω Milka (η οποια δεν ηταν μια απο αυτες τις τρεις). Beat that mind control
Valerie_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Κι εγώ απαντώ στις έρευνες. Μια κοπέλα με πέτυχε στο μαγείρεμα μια φορά και τις λέω ευγενικά να με πάρει σε μισή ώρα και της έκανε εντύπωση που δεν την έβρισα. Εντάξει αν είναι άντρας απαντώ με περισσότερη όρεξη
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εντάξει αν είναι άντρας απαντώ με περισσότερη όρεξη Χμμμ αν ισχυει ο,τι και στην αλλη πλευρα, οι ομορφες φωνες δεν εχουν παντα αναλογους κατοχους. Απλη επισημανση. Ε ενταξει μωρε δε θα τους εβριζα ποτε επειδη πηραν για μια ερευνα ξερωγω. Εδω δε διαολοστειλα τη φορθνετ η οποια επι σειρα ημερων με επαιρνε μεσημεριατικο για να μου προτεινει μια "προσφορα". Την οποια μαλιστα την ειχα απο πριν. Βεβαια απο ενα σημειο και μετα γελουσα με τη βλακεια της εταιρειας και το ελεγα ξεκαθαρα στους τυπους που με καλουσαν. Σε φαση νευρικου γελιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις