Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Πω ρε πουστη τωρα ξυπνησα και κοιμαμαι απο τις 12. Να δουμε ποτε θα κοιμηθω παλι και ποτε θα μπω σε προγραμμα γαμωωωωωωωω

Δημοσ.

μου έκοψαν το ρεύμα. επειδή έτσι.

power_zps44112e86.jpg

Αυτό δεν είναι τίποτα.

Εμένα συνεχίζουν να μου στέλνουν λογαριασμούς από ΕΥΔΑΠ,τη στιγμή που έχαι αφαιρεθεί το ρολό'ι'.

Νούμερο παροχής;00000000!

• Moderators
Δημοσ.

Με καλεσαν για μια ερευνα στο σπιτι με θεμα τις σοκολατες. 

Αφενος μου γεννηθηκε μια ακαταμαχητη ορεξη για σοκολατα μετα απο αυτο και αφετερου μολις το εκλεισα συνειδητοποιησα πως παιζει να με σπαμαρουν απο δω και μπρος γιατι let's face it, εγινα "αυτος που απανταει". 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι απολυτο, μια φορά συμμετείχα σε ερευνα (15 λεπτών περιπου) σχετικη με τηλεφωνια και δεν με ξαναενόχλησαν.

Δημοσ.

Με καλεσαν για μια ερευνα στο σπιτι με θεμα τις σοκολατες.

Αφενος μου γεννηθηκε μια ακαταμαχητη ορεξη για σοκολατα μετα απο αυτο και αφετερου μολις το εκλεισα συνειδητοποιησα πως παιζει να με σπαμαρουν απο δω και μπρος γιατι let's face it, εγινα "αυτος που απανταει".

Πρέπει να ηχογραφείς τις "συνεντεύξεις" σου και μετά με κάποιο "ηχοβολιστικό"(λέμε τώρα) proggy να απομονώνεις τις συχνότητες,προσπαθώντας να αναγνωρίσεις επιθετικά μυνήματα ελέγχου του νου,μέσω τρυπτοφάνης (ισχυρή ορμόνη,παράγεται απ´ τη κατανάλωση σοκολάτας).

Δεν μπορεί δηλαδή στα καλά του καθουμένου να θες να φας σοκολάτα.Στη πέσανε χαμπαρντικά (Εκεφίτες ήτανε,γίνανε και θρησκεία) και πρώτα αποδόμησαν τις αντιστάσεις σου και μετά σου είπαν "φάε σοκολάτα"...

...πόσο νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές,που οι προσυλιτισμοί γινόντουσαν με μιά γκόμενα που σου ρίχναν από δίπλα.Στη χειρώτερη (αν δεν πετύχαινε η θρησκεία λόγω καμένου εγκεφάλου) κληρονομούσες τη γκόμενα,εν είδει τσιμπουριού...

Κι όλα αυτά από ένα τηλεφώνημα;Άσε,πάω στα διπλανα topics.

• Moderators
Δημοσ.

@Chrisxxx μακαρι..

@Flexeril πεθανα με την αναλυση ε. Μα ελεγαν συνεχεια τη λεξη σοκολατα και 3 συγκεκριμενες μαρκες. Παντως εγω τωρα θελω να φαω Milka (η οποια δεν ηταν μια απο αυτες τις τρεις). Beat that mind control :P

Δημοσ.

Κι εγώ απαντώ στις έρευνες.

Μια κοπέλα με πέτυχε στο μαγείρεμα μια φορά και τις λέω ευγενικά να με πάρει σε μισή ώρα και της έκανε εντύπωση που δεν την έβρισα.

Εντάξει αν είναι άντρας απαντώ με περισσότερη όρεξη :-)

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει αν είναι άντρας απαντώ με περισσότερη όρεξη :-)

Χμμμ αν ισχυει ο,τι και στην αλλη πλευρα, οι ομορφες φωνες δεν εχουν παντα αναλογους κατοχους. Απλη επισημανση.

Ε ενταξει μωρε δε θα τους εβριζα ποτε επειδη πηραν για μια ερευνα ξερωγω. Εδω δε διαολοστειλα τη φορθνετ η οποια επι σειρα ημερων με επαιρνε μεσημεριατικο για να μου προτεινει μια "προσφορα". Την οποια μαλιστα την ειχα απο πριν. Βεβαια απο ενα σημειο και μετα γελουσα με τη βλακεια της εταιρειας και το ελεγα ξεκαθαρα στους τυπους που με καλουσαν. Σε φαση νευρικου γελιου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...