viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ω τι παθανε http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/29694/epeigousa-anakoinosi-tis-astynomias-gia-ton-epikindyno-io-tou-facebook Μέρες Σήμερα στη δουλειά μου έσπασαν τα νεύρα. Μου ζητάει η προϊσταμένη να πάρω κάτι εκτυπώσεις Α4 και να κατέβω στον κάτω όροφο να τις κάνω σε Α3. Τα φτιάχνω, της τα δίνω και μου λέει "α εδώ μου έκοψε λίγο τα γράμματα και εδώ έχει μια μουτζούρα". Τα ξανακατεβάζω κάτω, τα ξαναβγάζω, τα δίνω και μου λέει πάλι τα έκοψε (είχε διπλώσει το χαρτί και το έβγαλε φωτοττυπία και μου την έδωσε να την βγάλω αλλά δεν είχε δει οτι ήταν κομμένο έτσι έβγαινε πάντα κομμένο). Το φτιάχνει και μετά πάλι πάω κάτω να το βγάλω. Πάλι δεν της άρεσε που ήταν ασπρόμαυρο (μόνο ασπρόμαυρο βγάζει κάτω) αλλά λέει δεν πειράζει. Μετά απο λίγο τα δίνει σε μια άλλη να πάει αλλού σε μια διπλα Διεύθυνση να τα βγάλει σε Α3 και όταν τις τα δίνει, της λέει "Ναι είναι πολύ καλύτερα." Μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ, γιατί δεν τα έδινες να στα βγάλει η άλλη απο την αρχή; Μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ, δεν φτάνει που ανεβοκατέβηκα 100 φορές να πάω να βγάλω φωτοτυπίες, δεν φτάνει που διέκοψα 100 φορές τη δουλειά μου, και ενοχλούσα και το άλλο γραφείο έρχεσαι μετά και φωνάζεις μπροστά στη μούρη μου οτι η άλλη το έβγαλε καλύτερα; Καλά σου κάνει η Υποδιευθύντρια και στα πρήζει μετά, καλά κάνει και σε έχει γαμήσει η γρίπη 10 μέρες. Give her the D
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) γκαλημέθρα!!μέχρι χθες έπαιρνα κάτι βοηθητικά για να πάω τουαλέτα για να μη σφίγγομαι λόγο του χειρουργείου. Σήμερα όμως πήγα χωρίς αυτά και στην ώρα μου ! 8:30 !! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από nicoc89 2
katiepie Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Βασικά καλημέρα σας! Εξαιρετικά ενδιαφέρον το debate των υποψηφίων για την Κομμισιόν Ναι πες μου ότι είναι στις Βρυξέλλες και θα γίνεται χαμός πρωτομαγιάτικα τη γκαντεμιά μου μέσα... Ημέρα χωρίς ήλιο no. 30 Καλά πάμε Έλα μωρέ σήμερα κάτι κάνει... γκαλημέθρα!!μέχρι χθες έπαιρνα κάτι βοηθητικά για να πάω τουαλέτα για να μη σφίγγομαι λόγο του χειρουργείου. Σήμερα όμως πήγα χωρίς αυτά και στην ώρα μου ! 8:30 !! Του έχεις ενσωματώσει βιολογικό ξυπνητήρι; :/ Κατα τα άλλα το countdown έχει ξεκινήσει :D Αν δουλέψω σήμερα πάνω από 2ωρο φτύστε με... 1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν θέλω να φανώ γκρινιάρης αλλά επι 3 βδομάδες βρέχει συνέχεια. 2
Valerie_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 εντάξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσι λες και δεν ζείτε στην Ελλάδα τόσα χρόνια
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 4η ημέρα που δεν θα μπορέσω να φάω σχεδόν τίποτα.
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Στο athens μια χαρά είναι ο καιρός γκρίνιααα. Σήμερα που φτιάξαμε το φούρνο ακριβώς 5 λεπτά πριν έρθει ο τεχνικός χαλασε το ματάκι το ηλεκτρικό που είχα πάρει για το μπρίκι. Αντε τωρα να βρω την απόδειξη....
BadBoy Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ετοιμαζόμουν να κάνω format γιατί νόμιζα ότι είχα κολλήσει κάποιο περίεργο ιό, καθώς τα Windows συμπεριφέρονταν εντελώς αλλοπρόσαλα. Μου πήρε σχεδόν μία ώρα δοκιμής άσχετων πραγμάτων, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι απλά είχε κολλήσει το control στο πληκτρολόγιο και ήταν μόνιμα πατημένο... 6
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=P6r-ENv0PMY
Προτεινόμενες αναρτήσεις