Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το debate των υποψηφίων για την Κομμισιόν :-)

Είπαν οτι θα μας πετάξουν;

Πως βλέπουμε στο Linkedin τα σταλμένα μηνύματα (απο reply ή forward); :mad: Στα διάλα δεν ξέρω καν αν πήγε..

Ηρεμησε

Δημοσ.

Αν ήμουν γυναίκα, σήμερα θα είχα περίοδο. 

Και ξεκινάω:

1. Kαμια φορά, διαβάζω τόσο μαλακισμένα μηνύματα εδω μέσα, που πιστεύω ότι απλά επειδή υπήρχε ένα πληκτρολόγιο μπροστά τους, λένε ''θα γραψω μια παπαριά, σιγά''. Συνήθως δεν με νοιάζει, αλλά η πολυ βλακεία με νευριάζει τελικά.

2. Τι έγινε με τους δημοτικους συμβουλους εφέτος? Δεν τολμώ να πω ενα γεια σε εναν γνωστό, τσιμπάω και μια καρτούλα του επειδή κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός συμβουλος.

Δημοσ.

τύπε βόζι τσέκαρε τι κομματάρα σου έβαλα πριν

Το τσεκαρα. Γαμησε και εκεινο. Απλα σημερα κατι με εχει πιασει για Χαρμανη-Τακη. Οι τυποι δεν υπαρχουν ρε.

• Like 1
Δημοσ.

Λαρυγγοτραχειτιδα και οξεια μαλιστα.

Και τους 2 τύπους. Γενικά όποιος έχει πρόβλημα με το θυρεοειδή του...

Για ποιο λογο?
Δημοσ.

Σήμερα στη δουλειά μου έσπασαν τα νεύρα.

Μου ζητάει η προϊσταμένη να πάρω κάτι εκτυπώσεις Α4 και να κατέβω στον κάτω όροφο να τις κάνω σε Α3.

• Τα φτιάχνω, της τα δίνω και μου λέει "α εδώ μου έκοψε λίγο τα γράμματα και εδώ έχει μια μουτζούρα".
  • Τα ξανακατεβάζω κάτω, τα ξαναβγάζω, τα δίνω και μου λέει πάλι τα έκοψε (είχε διπλώσει το χαρτί και το έβγαλε φωτοττυπία και μου την έδωσε να την βγάλω αλλά δεν είχε δει οτι ήταν κομμένο έτσι έβγαινε πάντα κομμένο).
  • Το φτιάχνει και μετά πάλι πάω κάτω να το βγάλω. Πάλι δεν της άρεσε που ήταν ασπρόμαυρο (μόνο ασπρόμαυρο βγάζει κάτω) αλλά λέει δεν πειράζει.

Μετά απο λίγο τα δίνει σε μια άλλη να πάει αλλού σε μια διπλα Διεύθυνση να τα βγάλει σε Α3 και όταν τις τα δίνει, της λέει "Ναι είναι πολύ καλύτερα."

Μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ, γιατί δεν τα έδινες να στα βγάλει η άλλη απο την αρχή; Μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ, δεν φτάνει που ανεβοκατέβηκα 100 φορές να πάω να βγάλω φωτοτυπίες, δεν φτάνει που διέκοψα 100 φορές τη δουλειά μου,  και ενοχλούσα και το άλλο γραφείο έρχεσαι μετά και φωνάζεις μπροστά στη μούρη μου οτι η άλλη το έβγαλε καλύτερα;

Καλά σου κάνει η Υποδιευθύντρια και στα πρήζει μετά, καλά κάνει και σε έχει γαμήσει η γρίπη 10 μέρες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...