Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλετε να πω εγώ για φαρμακομαγγανίες;

Αν ναι,φτιάξ΄τε μου από τώρα πεντέξι νιξ ενεργοποιημένα και στείλτε τά μου να αρχίσω χορό της φωτιάς.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δεν έχω γνώση επί αυτού katepie, παρδόν.

Κι εγώ άμα με πιάσει ημικρανία και δε την προλάβω, μόνο ένα με πιάνει και δεν υπάρχει Ελλάδα.

Πώς ξέρεις ότι είναι από ορμονικά;

Γενικά έχω ημικρανίες και οι γιατροί υποστηρίζουν και το έχω παρατηρήσει ότι είναι από το σκαμπανέβασμα των ορμονών... Ειδικά πριν αδιαθετήσω ούτε depon ούτε mesulid τίποτα, οπότε απλά κάνω υπομονή. Τώρα έχω αυτό το περίεργο μάτια-μύτη που νιώθεις το κρανίο λες και θα σπάσει εκεί...

Δημοσ.

Κι εμένα δε μου κάνουν τίποτα. Δοκίμασε κάποιο παυσίπονο με βάση την ιμπουπροφαίνη, ζήτα σε φαρμακείο. Νομίζω το πιο γνωστό λέγεται Profen. Προφανώς όχι ασπιρίνες.

Δημοσ.

Κι εμένα δε μου κάνουν τίποτα. Δοκίμασε κάποιο παυσίπονο με βάση την ιμπουπροφαίνη, ζήτα σε φαρμακείο. Νομίζω το πιο γνωστό λέγεται Profen. Προφανώς όχι ασπιρίνες.

για πονοκεφαλαιους ποτε δεν με βοηθησε παυσιπονο με αυτο το μπρουμπρου.βεβαια απο αυτη τη κατηγορια μονο νουροφεν εχω δοκιμασει.

τεσπα εδω η καλη κ λιστα με μπρουμπρου katie:

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/ibuprofen#content

• Like 1
Δημοσ.

όχι καλέ ασπιρίνες ούτε καν, και λόγω θυρεοειδή τα αποφεύγω όλα, αγνό depon :P

BTW όποιος έχει θυρεοειδή μην τολμήσει να πάρει cold and flu, απαγορεύεται...

Δημοσ.

Θυρεοειδη εχουμε ολοι οι ανθρωποι.

Αναφερεσαι σε Υπερ ή Υπο θυρεοειδισμο ;

Περαστικα κιολας :/

Τι γινεται , ο μηνας του πονου ειναι ;

Δημοσ.

Θυρεοειδη εχουμε ολοι οι ανθρωποι.

Αναφερεσαι σε Υπερ ή Υπο θυρεοειδισμο ;

Και τους 2 τύπους. Γενικά όποιος έχει πρόβλημα με το θυρεοειδή του...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

3 στα 3 μέχρι στιγμής για τους διαγωνισμούς avant premiere του skroutz, not bad...

Spidey here i come...

Δημοσ.

όχι καλέ ασπιρίνες ούτε καν, και λόγω θυρεοειδή τα αποφεύγω όλα, αγνό depon :P

BTW όποιος έχει θυρεοειδή μην τολμήσει να πάρει cold and flu, απαγορεύεται...

enlighten us, το google λεει μονο για αυτους που εχουν υπερθυρεοειδισμο...

Δημοσ.

enlighten us, το google λεει μονο για αυτους που εχουν υπερθυρεοειδισμο...

Τι να σου πω η ενδοκρινολόγος μου είχε πεί πως καλύτερα να ψήνομαι απ τον πυρετό πχ παρά να πάρω αυτό το πράγμα. και έχω κλινική υποθυρεοειδίτιδα οπότε... καλά γενικά  πχ σε χασιμότο είναι μετρημένα τα φάρμακα που μπορείς να πάρεις. απλά το cold and flu έχει ένα συστατικό που ενοχλεί το θυρεοειδή, περισσότερα δε ρώτησα κιόλας άλλα πόσα υπάρχουν να πάρουμε. όσοι δεν έχουν τεσταριστεί με εξετάσεις πχ πάρτε κάτι άλλο ειδικά αν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια.

Δημοσ.

Και που λέτε

Μετά απο καιρό είπαμε σήμερα να πάμε για καφέ με τα φιλαράκια μου κατα το μεσημέρι

Και μας μυρισε κ αντι για καφε πήγαμε για ρακές

Ενας_μπούστης_πονοκέφαλος.gif

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Γιάααα, γιάααα, Μπάγιερν Μύνχεν, γιάααα, τράι, τράι, γιαααα, γιαααα. Δεν τους έφτανε πέρυσι που τα σηκώσαν όλα για πλάκα, θέλανε να γαμήσουν πιό μεσογειακά ναούμ. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...