Flexeril Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Θέλετε να πω εγώ για φαρμακομαγγανίες; Αν ναι,φτιάξ΄τε μου από τώρα πεντέξι νιξ ενεργοποιημένα και στείλτε τά μου να αρχίσω χορό της φωτιάς.
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν έχω γνώση επί αυτού katepie, παρδόν. Κι εγώ άμα με πιάσει ημικρανία και δε την προλάβω, μόνο ένα με πιάνει και δεν υπάρχει Ελλάδα. Πώς ξέρεις ότι είναι από ορμονικά; Γενικά έχω ημικρανίες και οι γιατροί υποστηρίζουν και το έχω παρατηρήσει ότι είναι από το σκαμπανέβασμα των ορμονών... Ειδικά πριν αδιαθετήσω ούτε depon ούτε mesulid τίποτα, οπότε απλά κάνω υπομονή. Τώρα έχω αυτό το περίεργο μάτια-μύτη που νιώθεις το κρανίο λες και θα σπάσει εκεί...
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κι εμένα δε μου κάνουν τίποτα. Δοκίμασε κάποιο παυσίπονο με βάση την ιμπουπροφαίνη, ζήτα σε φαρμακείο. Νομίζω το πιο γνωστό λέγεται Profen. Προφανώς όχι ασπιρίνες.
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μόλις βρήκα μαγαζί με το πιο counter intuitive ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών εβαρ
gatokoritso Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κι εμένα δε μου κάνουν τίποτα. Δοκίμασε κάποιο παυσίπονο με βάση την ιμπουπροφαίνη, ζήτα σε φαρμακείο. Νομίζω το πιο γνωστό λέγεται Profen. Προφανώς όχι ασπιρίνες. για πονοκεφαλαιους ποτε δεν με βοηθησε παυσιπονο με αυτο το μπρουμπρου.βεβαια απο αυτη τη κατηγορια μονο νουροφεν εχω δοκιμασει. τεσπα εδω η καλη κ λιστα με μπρουμπρου katie: http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/ibuprofen#content 1
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κι εμένα δε μου κάνουν τίποτα. Δοκίμασε κάποιο παυσίπονο με βάση την ιμπουπροφαίνη, ζήτα σε φαρμακείο. Νομίζω το πιο γνωστό λέγεται Profen. Προφανώς όχι ασπιρίνες. όχι καλέ ασπιρίνες ούτε καν, και λόγω θυρεοειδή τα αποφεύγω όλα, αγνό depon BTW όποιος έχει θυρεοειδή μην τολμήσει να πάρει cold and flu, απαγορεύεται...
Adon1s Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Θυρεοειδη εχουμε ολοι οι ανθρωποι. Αναφερεσαι σε Υπερ ή Υπο θυρεοειδισμο ; Περαστικα κιολας :/ Τι γινεται , ο μηνας του πονου ειναι ;
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Θυρεοειδη εχουμε ολοι οι ανθρωποι. Αναφερεσαι σε Υπερ ή Υπο θυρεοειδισμο ; Και τους 2 τύπους. Γενικά όποιος έχει πρόβλημα με το θυρεοειδή του... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 3 στα 3 μέχρι στιγμής για τους διαγωνισμούς avant premiere του skroutz, not bad... Spidey here i come...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 όχι καλέ ασπιρίνες ούτε καν, και λόγω θυρεοειδή τα αποφεύγω όλα, αγνό depon BTW όποιος έχει θυρεοειδή μην τολμήσει να πάρει cold and flu, απαγορεύεται... enlighten us, το google λεει μονο για αυτους που εχουν υπερθυρεοειδισμο...
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 enlighten us, το google λεει μονο για αυτους που εχουν υπερθυρεοειδισμο... Τι να σου πω η ενδοκρινολόγος μου είχε πεί πως καλύτερα να ψήνομαι απ τον πυρετό πχ παρά να πάρω αυτό το πράγμα. και έχω κλινική υποθυρεοειδίτιδα οπότε... καλά γενικά πχ σε χασιμότο είναι μετρημένα τα φάρμακα που μπορείς να πάρεις. απλά το cold and flu έχει ένα συστατικό που ενοχλεί το θυρεοειδή, περισσότερα δε ρώτησα κιόλας άλλα πόσα υπάρχουν να πάρουμε. όσοι δεν έχουν τεσταριστεί με εξετάσεις πχ πάρτε κάτι άλλο ειδικά αν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια.
Adon1s Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Και που λέτε Μετά απο καιρό είπαμε σήμερα να πάμε για καφέ με τα φιλαράκια μου κατα το μεσημέρι Και μας μυρισε κ αντι για καφε πήγαμε για ρακές Ενας_μπούστης_πονοκέφαλος.gif Sent from my iPhone using Insomnia 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0UhseEvh0tE 1
leftermann Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Γιάααα, γιάααα, Μπάγιερν Μύνχεν, γιάααα, τράι, τράι, γιαααα, γιαααα. Δεν τους έφτανε πέρυσι που τα σηκώσαν όλα για πλάκα, θέλανε να γαμήσουν πιό μεσογειακά ναούμ. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις