nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 εντωμεταξύ σήμερα που μου έβγαλαν τις παροχετευσεις μου λέει "πάρε μια βαθιά ανάσα"παίρνω κ εγώ περιμένοντας οτι θα πονέσω και τελικά δεν ένιωσα τίποτα , μόνο οτι ο σωλήνας ηταν αρκετά μέσα αλλα δεν πόνεσα , απλά κατάλαβα τη διαδρομή του και αυτό τη δευτερη φορά , την πρώτη δεν κατάλαβα πότε βγήκε και το είπα πριν λίγο σε ενα φίλο που του είχαν βάλει παλιότερα και μου λέει τι λες ρε πονάει πολύlolwut?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 πρεπει να συνδιαστει με παυσιπονο ομως , ειναι κυριως αντιφλεγμονωδη και μυοχαλαρωτικο φαρμακο ! Όπως;
Mau-Maus Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όπως; συνηθως με ντεπον αναβραζον 1000ρι το προτινουν .. μαζι και τα δυο !
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πας να φύγεις το πρωί να πας για καφέ. Πας κατουράς στη μικρή τουαλέτα. Η από κάτω, στημένο αυτί για να δει πότε θα ακουστεί άνθρωπος πάνω. Ε, η τουαλέτα ακούγεται σε αυτή. Μ'ακούει λοιπόν και ανεβάινει πάνω. Έτοιμος να φύγω εγώ, μου χτυπάει τη πόρτα. Έλα λίγο κάτω, μου λέει. 80ρα αυτή, ε. Είναι η γιαγιά που έχω αναφέρει και παλαιότερα για όσους θυμούνται. "Να, κοίτα ρε αγόρι μου. Περπατάς και τριζουν τα ντουβάρια. Έχουν πέσει σοβάδες. Κοίτα, κοίτα. Έχει ξεχαρβαλωθεί και το φωτιστικό από το ταβάνι." Εν τω μεταξύ, όλα στην εντέλεια. Κανένα πρόβλημα στο ταβάνι της. "Μήπως σε ενοχλεί η μουσική ρε συ;", "όχι" η γιαγιά. Τελικά, φεύγοντας "ό,τι θέλεις να μου το ζητάς. Και κάνα κέικ να σου φτιάξω. Ό,τι θες, εδώ είμαι". Ρε το gilf. 1
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 skype? Ποιο skype, το έχω παρατήσει χρόνους, δε βολεύει στο κινητό. Ούτε το whatsapp μ αρέσει...
Razor_7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Why can't a bike stand on its own? Coz It is 2 tired Παραλίγο να πάθω χοντρή ζημιά εντωμεταξύ, χτύπησα με μηχανάκι (εγώ πεζός, με μηχανάκι αυτός) Στο τσακ τη γλύτωσα, εκείνος πάλι σε γόνατο και αστράγαλο. Κανείς δε σταμάτησε εντωμεταξύ, κι αυτό μου 'κανε την πιο μεγάλη εντύπωση...
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κανείς δε σταμάτησε εντωμεταξύ, κι αυτό μου 'κανε την πιο μεγάλη εντύπωση... Αυτό δεν είναι να σου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αλλά θλίψη για τον απίστευτο σταρχιδισμό στις πόλεις κυρίως. Στον κόσμο τους όλοι ρε πούστη μου, μην βοηθήσουν, μην μπλέξουν, μην μην μην... Και μετά παραπονιούνται όταν τους συμβεί κάτι και δεν τρέχει κανείς να τους βοηθήσει. 3
Valerie_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ποιο skype, το έχω παρατήσει χρόνους, δε βολεύει στο κινητό. Ούτε το whatsapp μ αρέσει... και πολύ βαρύ πρόγραμμα επίσης. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σημερα αισθάνομαι τρελη μισανθρωπία.. Περισσότερο απο το συνηθισμένο μου. Αλοχα. 4
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αυτό δεν είναι να σου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αλλά θλίψη για τον απίστευτο σταρχιδισμό στις πόλεις κυρίως. Στον κόσμο τους όλοι ρε πούστη μου, μην βοηθήσουν, μην μπλέξουν, μην μην μην... Και μετά παραπονιούνται όταν τους συμβεί κάτι και δεν τρέχει κανείς να τους βοηθήσει. Ναι αλλά αν έχει γίνει κανα χοντρό όοοολοι θα τρέξουν να δουν τι και πως... 1
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να δουν, να βγάλουν καμιά φωτο/βίντεο και να προσπεράσουν...
gatokoritso Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να δουν, να βγάλουν καμιά φωτο/βίντεο και να προσπεράσουν...μια και λεμε για φωτογραφιες ποσο σπαστικες ειναι αυτες απο τα fashion blogs που ντύνονται σαν καρναβαλοι γελανε σαν κλοουν και κανουν μια ωρα να βγαλουν φωτογραφια? @Razor_7 σε ολους μας εχει τυχει...τεσπα ευτυχως να λες που τη γλυτωσες.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Gatokoritso πηγες χθες στην algida που ελεγες; Περασα μετα τα ρωσικα απο κει αλλα παραειχε κοσμο (κι εγω πονοκέφαλο) για να μπω.
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τώρα στέλνουν και SMS για τα μεταπτυχιακά... Μάλιστα. Σπερες 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Gatokoritso πηγες χθες στην algida που ελεγες; Περασα μετα τα ρωσικα απο κει αλλα παραειχε κοσμο (κι εγω πονοκέφαλο) για να μπω. τσου χθες ηταν τα εγκαίνια με παπαροσελεμπριτι.λογικα μια απο αυτες τις μερες θα παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις