Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τόσο πολύ πόνος στη μέση για μια βδομάδα μεσουλιντ? Καμια αλοιφή αντιφλεγμονώδη κάνα άλλο χάπι...?

Εγώ οταν είχα πάθει τοταλ μπλοκ στον αυχένα και ποναγα μέχρι μέση πλάτης και μέχρι τον αγκώνα σε φαση να βάζω τα κλάματα απ τον πόνο, το πήρα για 2-3 μέρες.

Ειναι όμως το γαμημενο βαλσαμο.

Anyways περαστικά

Δημοσ.

| Δεν είμαι δεξιός | Δεν είμαι αριστερός | Δεν είμαι τίποτα | Είμαι άνθρωπος της λογικής | Μισώ το άδικο |

it is gonna be epic...

Δημοσ.

Τόσο πολύ πόνος στη μέση για μια βδομάδα μεσουλιντ? Καμια αλοιφή αντιφλεγμονώδη κάνα άλλο χάπι...?

Εγώ οταν είχα πάθει τοταλ μπλοκ στον αυχένα και ποναγα μέχρι μέση πλάτης και μέχρι τον αγκώνα σε φαση να βάζω τα κλάματα απ τον πόνο, το πήρα για 2-3 μέρες.

Ειναι όμως το γαμημενο βαλσαμο.

Anyways περαστικά

Σ'ευχαριστώ, νά'σαι καλά. Και ο προπονητής αλλά και ο φαρμακοποιός μου είπαν συνδυασμό mesulid και έμπλαστρα. Ήδη βλέπω μεγάλη βελτίωση.

Δημοσ.

Περαστικά nenya!

Πάντως εγώ με το mesulid δεν είχα κανένα θέμα και έχω και άσθμα.

Το πήρα για εξαγωγή φρονιμίτη, laser στα μάτια και δε θυμάμαι τι άλλο, τπτ.

Παρόλα αυτά εναλλακτικό για το μάτι μου χε δώσει το lonarid, δεν ξέρω αν βοηθάει.

Το xefo δε νομίζω ότι είναι τόσο δυνατό όσο αυτά. Το Ponstan ρε παιδιά δεν κάνει για τέτοια, άσε που κι αυτό πειράζει πολλά άτομα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω το viber τον παίρνει άσχημα και σε σας απ τις 11 ή είναι μεμονωμένο το θέμα; 

2 μέρες ρε γαμώτο,σήμερα κι αύριο, προσπαθώ να κάνω υπομονή και κωλύομαι!

Δημοσ.

Περαστικά nenya!

Πάντως εγώ με το mesulid δεν είχα κανένα θέμα και έχω και άσθμα.

Το πήρα για εξαγωγή φρονιμίτη, laser στα μάτια και δε θυμάμαι τι άλλο, τπτ.

Παρόλα αυτά εναλλακτικό για το μάτι μου χε δώσει το lonarid, δεν ξέρω αν βοηθάει.

Το xefo δε νομίζω ότι είναι τόσο δυνατό όσο αυτά. Το Ponstan ρε παιδιά δεν κάνει για τέτοια, άσε που κι αυτό πειράζει πολλά άτομα.

το xefo ειναι παυσίπονο/αντιφλεγμονόδες και γιαυτό θα το αντικαταστήσω με το ponstan , όχι για παυσίπονο B)

Δημοσ.

Να ρωτήσω το viber τον παίρνει άσχημα και σε σας απ τις 11 ή είναι μεμονωμένο το θέμα; 

2 μέρες ρε γαμώτο,σήμερα κι αύριο, προσπαθώ να κάνω υπομονή και κωλύομαι!

skype?

Δημοσ.

Σήμερα είδα το αμίμητο:

Ένα θυληκό πρεζάκι να έχει πάρει στο μπίρι-μπίρι ένα νηγηριανό ντηλερόνι και φωναχτά να ανεβοκατεβαίνουν το δρόμο μου,πεντέξι φορές,πανωκάτω.

Αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράματα,θα τους είχα γιουτιουμπιάσει λέμε.

Το κερασάκι:Επειδή δεν τον πρόφταινε τον αράπη ο πρέζακας,κάποια στιγμή βάζει φωνή "αστυνομίααααα" και της άρεσε τόσο η φωνή της,ώστε φώναζε συνεχώς να επιληφθεί η αστυνομία να ζητήσει τα ρέστα της απ' τον πρεζέμπορα!

• Like 3
Δημοσ.

μακρια απο μεσουλιντ ! το Norgesic ειναι γαματο - το καλυτερο για την μεση - πρεπει να συνδιαστει με παυσιπονο ομως , ειναι κυριως αντιφλεγμονωδη και μυοχαλαρωτικο  φαρμακο !

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...