viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ειδα κουστουμαρισμενο γερο πανω σε charlie. #respekt
kuzko21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τόσο πολύ πόνος στη μέση για μια βδομάδα μεσουλιντ? Καμια αλοιφή αντιφλεγμονώδη κάνα άλλο χάπι...? Εγώ οταν είχα πάθει τοταλ μπλοκ στον αυχένα και ποναγα μέχρι μέση πλάτης και μέχρι τον αγκώνα σε φαση να βάζω τα κλάματα απ τον πόνο, το πήρα για 2-3 μέρες. Ειναι όμως το γαμημενο βαλσαμο. Anyways περαστικά
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 | Δεν είμαι δεξιός | Δεν είμαι αριστερός | Δεν είμαι τίποτα | Είμαι άνθρωπος της λογικής | Μισώ το άδικο | it is gonna be epic...
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τόσο πολύ πόνος στη μέση για μια βδομάδα μεσουλιντ? Καμια αλοιφή αντιφλεγμονώδη κάνα άλλο χάπι...? Εγώ οταν είχα πάθει τοταλ μπλοκ στον αυχένα και ποναγα μέχρι μέση πλάτης και μέχρι τον αγκώνα σε φαση να βάζω τα κλάματα απ τον πόνο, το πήρα για 2-3 μέρες. Ειναι όμως το γαμημενο βαλσαμο. Anyways περαστικά Σ'ευχαριστώ, νά'σαι καλά. Και ο προπονητής αλλά και ο φαρμακοποιός μου είπαν συνδυασμό mesulid και έμπλαστρα. Ήδη βλέπω μεγάλη βελτίωση.
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Περαστικά nenya! Πάντως εγώ με το mesulid δεν είχα κανένα θέμα και έχω και άσθμα. Το πήρα για εξαγωγή φρονιμίτη, laser στα μάτια και δε θυμάμαι τι άλλο, τπτ. Παρόλα αυτά εναλλακτικό για το μάτι μου χε δώσει το lonarid, δεν ξέρω αν βοηθάει. Το xefo δε νομίζω ότι είναι τόσο δυνατό όσο αυτά. Το Ponstan ρε παιδιά δεν κάνει για τέτοια, άσε που κι αυτό πειράζει πολλά άτομα.
katiepie Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να ρωτήσω το viber τον παίρνει άσχημα και σε σας απ τις 11 ή είναι μεμονωμένο το θέμα; 2 μέρες ρε γαμώτο,σήμερα κι αύριο, προσπαθώ να κάνω υπομονή και κωλύομαι!
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Περαστικά nenya! Πάντως εγώ με το mesulid δεν είχα κανένα θέμα και έχω και άσθμα. Το πήρα για εξαγωγή φρονιμίτη, laser στα μάτια και δε θυμάμαι τι άλλο, τπτ. Παρόλα αυτά εναλλακτικό για το μάτι μου χε δώσει το lonarid, δεν ξέρω αν βοηθάει. Το xefo δε νομίζω ότι είναι τόσο δυνατό όσο αυτά. Το Ponstan ρε παιδιά δεν κάνει για τέτοια, άσε που κι αυτό πειράζει πολλά άτομα. το xefo ειναι παυσίπονο/αντιφλεγμονόδες και γιαυτό θα το αντικαταστήσω με το ponstan , όχι για παυσίπονο
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να ρωτήσω το viber τον παίρνει άσχημα και σε σας απ τις 11 ή είναι μεμονωμένο το θέμα; 2 μέρες ρε γαμώτο,σήμερα κι αύριο, προσπαθώ να κάνω υπομονή και κωλύομαι! skype?
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Yeap, κι εδώ τα ίδια και σ'όλους τους φίλους μου. Το viber σήμερα περνάει την φάση του.
Flexeril Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σήμερα είδα το αμίμητο: Ένα θυληκό πρεζάκι να έχει πάρει στο μπίρι-μπίρι ένα νηγηριανό ντηλερόνι και φωναχτά να ανεβοκατεβαίνουν το δρόμο μου,πεντέξι φορές,πανωκάτω. Αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράματα,θα τους είχα γιουτιουμπιάσει λέμε. Το κερασάκι:Επειδή δεν τον πρόφταινε τον αράπη ο πρέζακας,κάποια στιγμή βάζει φωνή "αστυνομίααααα" και της άρεσε τόσο η φωνή της,ώστε φώναζε συνεχώς να επιληφθεί η αστυνομία να ζητήσει τα ρέστα της απ' τον πρεζέμπορα! 3
Mau-Maus Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μακρια απο μεσουλιντ ! το Norgesic ειναι γαματο - το καλυτερο για την μεση - πρεπει να συνδιαστει με παυσιπονο ομως , ειναι κυριως αντιφλεγμονωδη και μυοχαλαρωτικο φαρμακο ! 2
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να το ξέρω για άλλη φορά (χτύπα ξύλο). Ας μην κάνω τώρα mix 'n' match φαρμάκων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις