Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζομπ οφερ απο recruiter, εχουμε ακομα. Αλλά ναι κερναω αν με παρουν. :P

Oι απανταχού τζαμπατζίδες προσευχόμαστε να σε πάρουν! :P

pray.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Πήγα και περίμενα καμια ώρα και κάτι όρθιος με τις μαλακίες σε μια σακούλα δίπλα μου. Πέρναγε ο κάθε περίεργος και με κοίταγε λες κ ειμαι μελλοθάνατος. :mad:  που να τράβαγα μπουνία σε καμια πόρτα θα τσι άνοιγα τρύπα

Εκεί που τσαντίστικα και ήμουν έτοιμος να αρχίσω τις παναγίες ήρθαν και οι γιατροί.

Μου τα έβγαλαν τα μπουκαλάκια , μου έκαναν αλλαγή και όλα κομπλεντάν. Τους ρώτησα αν παω καλά και μου λένε το καλά ειναι λίγο για να περιγράψει το πόσο καλή ανάρωση έχω. Αντε να συνεχίσω έτσι B) ..

Τα depon δε θα σου κάνουν τίποτα, δοκίμασε κάτι σε mesulid ή xefo αν κάνει να πιεις...

Καλημέρες...

xefo έπαιρνα κάθε βράδυ και δεν με έπιανε . Απο σήμερα θα το σταματήσω γιατι μου ειπε η γιατρός οτι δεν το χρειάζομαι άλλο αλλα και δεν ειναι καλό να το συνεχίσω επειδή μπορεί να κάνει παρενέργειες σε όποιον είχε παλιά άσθμα . Αν χρειαστεί να πιω ponstan
καλημέρα κυράμ B)

οχι μεσουλιντ. 

θα μείνω με depon :-D

Δημοσ.

θέλω να ξεριζώσω τις αμυγδαλές μου

Να σου συστήσω το Λουμούμπα;

Και όχι,εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις αμυγδαλιές,ίσα-ίσα που μου χρειάζονται για φιλτράρισμα ιών.

Δημοσ.

Κωλοφαρμακο ειναι ρε...μια στο τόσο επι χοντρού πόνου, δεκτο αλλά με τη χούφτα με την καμια.

Το χω ακούσει απο 3-4 γιατρούς και διαφορετικών ειδικοτήτων.

• Like 1
Δημοσ.

το εχουν απαγορεψει σε αλλες χωρες,βγαζει προβληματα αμα κανεις καταναλωση.οποτε βλεπω το πατερα μ να παει να πιει του φωναζω ευτυχως τα τελευταια χρονια το εχει αφησει μονο για δυνατες περιπτωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Α εντάξει, για μακροχρόνια λέει. Εγώ θα το παίρνω για καμιά βδομάδα για τη μέση μου. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μού'χει δημιουργήσει κάποια παρενέργεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...