athlios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Γιατι δε προσπαθεις λιγο ακομα? Τι δουλεια κανεις
tehAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν προσπάθησα (μαλακία να σκέφτεσαι ότι η αξιοπρέπειά σου αξίζει κατιτίς παραπάνω απο μερικά χιλιάρικα έουρος) το παίζω μάγειρας
black_widow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αύριο πάω να παραιτηθώ. Μα να θες να απολυθείς και να μην το καταφέρνεις; Ζήτησα καλοκαιρινή άδεια δύο εβδομάδες μέσα στο Δεκαπενταύγουστο ( 7 μήνες δεν είχα πάρει άδεια, προσωπικό να με καλύψει υπήρχε απλά το απασχολούσαν παρανόμως αλλού ) συνεχόμενες παρακαλώ, ζήτησα τα bonus και τις υπερωρίες μου ( καλά δεν πήρα τίποτα μη φανταστείς ) ενώ είχαν φέρει καινούργιους με 470 ευρώ , μετά ζήτησα να μου αλλάξουν τη σύμβαση γιατί δεν έγραφε για κυλιόμενες διαφορετικά να αρχίζω να έρχομαι τις ώρες και μέρες που γράφει , σχόλια για " ΔΝΤ δίαιτα " κ.λ.π. Έκοψα τις υπερωρίες μαχαίρι, ακόμα και όταν με είχαν αφήσει μόνη μου , 8ωρο και έξω από την πόρτα. Εμένα θέλανε να με " παραιτήσουν", τα κατάφερα πριν μου σπάσουν τελείως το ηθικό και υπέκυπτα σε παραίτηση. Αλλιώς θα τσίμπαγα αναρρωτική, κανονική αναρρωτική γιατί είχα τραυματιστεί με τις βλακείες τους και δε θα μπορούσα έτσι και αλλιώς να συνεχίζω να δουλεύω στο ίδιο πόστο. 2 βδομαδούλες δουλειά το σκηνικό της bitchy συμπεριφοράς ( έκανε ακραία αντίθεση γιατί θεωρούμαι πολύ ήρεμος και υπομονετικός άνθρωπος ) και 1 μήνας που είχα σταματήσει τις υπερωρίες. Είχα αρχίσει να τη λέω και στο ρουφιάνο τους ( εγγυημένη επιτυχία αυτό ). Ένας άλλος συνάδελφος μετά από εμένα απολύθηκε μετά την αναρρωτική . Ήθελε να παραιτηθεί τουλάχιστον 3 φορές το μήνα ( το έλεγε δυνατά , το πόσες φορές το σκεφτόταν από μέσα του δεν ξέρω ). Ελπίζω να βοήθησα ! 4
caution Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν προσπάθησα (μαλακία να σκέφτεσαι ότι η αξιοπρέπειά σου αξίζει κατιτίς παραπάνω απο μερικά χιλιάρικα έουρος) το παίζω μάγειρας Ι have one word for you: Αλάτι. 2
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=huPIUkH9aZU comments απο κατω ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΑΠΛΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ..ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ COVERS ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! πραγματικη απογοητευση μερες
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χαλβάδιαζα κάτι τέτοια πατούμενα προχτές αλλά η δικιά μου μου πέταξε οτι είναι πολύ Kasidiaris chic. Τι εννοούσε; Πιστεύετε κάτι αντίστοιχο;
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χαλβάδιαζα κάτι τέτοια πατούμενα προχτές αλλά η δικιά μου μου πέταξε οτι είναι πολύ Kasidiaris chic. Τι εννοούσε; Πιστεύετε κάτι αντίστοιχο; Τις είδες τις σόλες;
sodeli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χαλβάδιαζα κάτι τέτοια πατούμενα προχτές αλλά η δικιά μου μου πέταξε οτι είναι πολύ Kasidiaris chic. Τι εννοούσε; Πιστεύετε κάτι αντίστοιχο; Και ναι και όχι...αν συνοδεύονται από κούρεμα με τη ψηλή ή-και μαύρο μπλουζάκι τότε ναι. Γίνεται ένα αλαλούμ πάντως, εμένα π.χ τις προάλλες με είπαν φασίστα στο λεωφορείο επειδή φόραγα μάυρο t-shirt nirvana
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χαλβάδιαζα κάτι τέτοια πατούμενα προχτές αλλά η δικιά μου μου πέταξε οτι είναι πολύ Kasidiaris chic. Τι εννοούσε; Πιστεύετε κάτι αντίστοιχο; την αγαπω θαρρω
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εγώ απλά είδα ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες μηχανής. Μπορείτε να μου ερμηνεύσετε αυτό το κασιδιάρης σικ; Δεν εννοούσε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά την εμφάνισή του. Και τι εννοείς κθούλου με τις σόλες;
sodeli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μπορείτε να μου ερμηνεύσετε αυτό το κασιδιάρης σικ; Εννοεί οτι έχουν γίνει σήμα-κατατεθέν του σύγχρονου ουρακοτάγκου. Άλλο όμως να τις φοράει metalhead με μούσια, μαλλί και μπαντάνα(που λέει ο λόγος) και άλλο αυτό:
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλό είναι που κάποιος την αγαπά. Ίντα ΄πες ρε αρχίδι;;; Μόλις τη ρώτησα και μου είπε οτι εννοούσε "ξέρεις μωρέ, αυτό το βλάχος-κυριλέ-αλήτης-βουλευτής-τρέντι-κωλόπαιδο όλα σε ένα μαζί".
caution Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τέτοιες μπότες χωρίς το κατάλληλο "καπέλο" είναι σαν γυναίκα χωρίς μουστάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις