Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρυδα και ινδοκαρυδο ειναι ισως τα 2 μοναδικά πραγματα σε γλυκά που δεν μπορώ να φαω.

Εδω και 6 χρονια λέω να φτιαξω ενα μπ3σιντι για το αμαξι, ε λοιπον αποφασισα να το κανω. Συνειδητοποιησα όμως 2 πράγματα. 1. Δεν έχω mp3 2. Δεν βλέπω μεγάλες συλλογές στα ιντερνετς και 2+1 Δεν ξέρω τι να γράψω. :huh:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Όλα ήταν setup για να έχει άλλοθι, η επέμβαση, το νοσοκομείο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ήταν μέρος του σχεδίου του.

Δημοσ.

Καρυδα και ινδοκαρυδο ειναι ισως τα 2 μοναδικά πραγματα σε γλυκά που δεν μπορώ να φαω.

To bounty είναι απο τα αγαπημένα μου γλυκά. Γαμάει απλά.

Bounty-Split.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Όλα ήταν setup για να έχει άλλοθι, η επέμβαση, το νοσοκομείο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ήταν μέρος του σχεδίου του.

Τι θέλει να κάνει ο μάστερμαϊντ;

Δημοσ.

Είσαι το ultra bitch-άκι μου από εδώ και πέρα.

μπιτσάρα ρε βόζι!!

Ρε τι σας έχω πει για τις νουτέλλες;;;; δε με λυπάστε καθόλου;;; άι σιχτιρ θα πα να πάρω ένα βαζάκι να το φάω όλο με το κουτάλι. μην πω με το δάχτυλο! :P

τα φερέρο έχουν χαλάσει ή είναι η ιδέα μου; τα άλλα με την καρύδα είναι καλύτερα

αυτό που είπες σηκώνει βεντέτα!

• Moderators
Δημοσ.

Kuzko σχετικα με τη Δεγλερη που ειπες στο αλλο θεμα? Εκει εκανα μαθηματα οδηγησης. Νομιζω πως ηταν ο καλυτερος τροπος για να μαθω. Οχι τα μαθηματα απαραιτητα, αλλα το μερος. Και μενω και προς Γαλατσι παναθεμα με και εκανα και χιλιομετρα μεχρι να φτασω εκει. Τεσπα :P

Δημοσ.

Μου είπανε οτι το ποτάμι στολίζεται για τρίτο. Ελπίζω να με τρολλαρουνε, πραγματικά το ελπίζω.

Δημοσ.

Εδω και 6 χρονια λέω να φτιαξω ενα μπ3σιντι για το αμαξι, ε λοιπον αποφασισα να το κανω. Συνειδητοποιησα όμως 2 πράγματα. 1. Δεν έχω mp3 2. Δεν βλέπω μεγάλες συλλογές στα ιντερνετς και 2+1 Δεν ξέρω τι να γράψω. :huh:

Μαζί σου για τις καρύδες. Ποτέ δεν τα μπορούσα.

αλλά είπα να σχολιάσω και το γεγονός ότι: CD? τι έγινε; Χαρούμενο 1999;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...