Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Και διηγώντας τα να κλαις, μουστάκια. Να δεις εγώ τι επιστροφάρα πήρα την μία και μοναδική χρονιά που πρόλαβα το αφορολόγητο του τρίτεκνου. Κλαυθμός.

Δημοσ.

με το μέτρο, σαν την pizza :P

θα παθετε τπτ. Ηρεμια

Καλημέρες!

Η σαπίλα της προηγούμενης ημέρας συνεχίζεται, 0 παραγωγικότητα :/

Μπα μην το λες. 

Σπερες

Δημοσ.

πατησα ενα τρογιαν στο fb :(

well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο.

λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο.

εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs.

Δημοσ.

μα ειχε τρεξει ηδη το σκριπτ το ζωντοβολο , εκανε logout ,εκανα Login με τα δικα μου στοιχεια του πανεπιστημιου , παρτην τονγκα!

να σκασω ειμαι ε, παπαπα.

Δημοσ.

πατησα ενα τρογιαν στο fb :(

well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο.

λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο.

εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs.

χαχαχ

είχα γράψει στο wall φίλου μου όταν έφυγε από το pclab για λίγο: "Eίμαι γκέι" και του το 'κλεισα.

Ε μετά από μία ώρα που το συνειδητοποίησε πάρτυ γινόταν! :D

Δημοσ.

<p>πατησα ενα τρογιαν στο fb :(</p>

<p> </p>

<p>well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο.</p>

<p> </p>

<p>λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο.</p>

<p> </p>

<p>εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs.</p>

http://www.insomnia.gr/topic/526676-vbs-virus-πώς-τον-ξεφορτωνομαι/page-2#entry53149880

Δημοσ.

γιατί θεωρήθηκε ρατσιστικό το ότι πέταξαν στον Άλβες μια μπανάνα; Μου διαφεύγει κάτι;

οι ρατσιτσες παλιοτερα τους σκουρόχρωμους/μαυρους τους λεγανε μαιμουδες(και καλα κατώτεροι απο τον σουπεργαμαουα ασπρο) εξου και η μπανανα.

ακομα κανουν τετοιες μαλακιες?

Δημοσ.

ναι ρε Κρισξξξ γαμώ την πουτάνα μου... Να με φέρνεις κάνα τσιγαράκι πού και πού ε. Γουάη-φάη έχουν εκεί μέσα; Να το πάρω το άη-παντ; Τι λέω, δεν έχω άη-παντ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...