Chrisxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και μετά από 6 μήνες πήρα πίσω τα λεφτά μου από τις ασφαλιστικές. Σταδιαλα.
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και διηγώντας τα να κλαις, μουστάκια. Να δεις εγώ τι επιστροφάρα πήρα την μία και μοναδική χρονιά που πρόλαβα το αφορολόγητο του τρίτεκνου. Κλαυθμός.
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 με το μέτρο, σαν την pizza θα παθετε τπτ. Ηρεμια Καλημέρες! Η σαπίλα της προηγούμενης ημέρας συνεχίζεται, 0 παραγωγικότητα :/ Μπα μην το λες. Σπερες
kuzko21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 πατησα ενα τρογιαν στο fb well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο. λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο. εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs.
kuzko21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 μα ειχε τρεξει ηδη το σκριπτ το ζωντοβολο , εκανε logout ,εκανα Login με τα δικα μου στοιχεια του πανεπιστημιου , παρτην τονγκα! να σκασω ειμαι ε, παπαπα.
Razor_7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 πατησα ενα τρογιαν στο fb well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο. λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο. εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs. χαχαχ είχα γράψει στο wall φίλου μου όταν έφυγε από το pclab για λίγο: "Eίμαι γκέι" και του το 'κλεισα. Ε μετά από μία ώρα που το συνειδητοποίησε πάρτυ γινόταν!
Gtr34 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 <p>πατησα ενα τρογιαν στο fb </p> <p> </p> <p>well οχι εγω, ενα καθηστερημενο σε lab pc στη σχολη , σπαμαρω ολο το friend list οτι ''ειμαι ζαντα'' απ το πρωι μαζι με ενα .rar αρχειο.</p> <p> </p> <p>λοβοτομη , ακρωτηριασμο και κρεμασμα εξω απο το εργαστηριο.</p> <p> </p> <p>εχεσα και τους admins μετα που αφηνουν να τρεχουν σκριπτακια ετσι σε Public pcs.</p> http://www.insomnia.gr/topic/526676-vbs-virus-πώς-τον-ξεφορτωνομαι/page-2#entry53149880
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 γιατί θεωρήθηκε ρατσιστικό το ότι πέταξαν στον Άλβες μια μπανάνα; Μου διαφεύγει κάτι;
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 γιατί θεωρήθηκε ρατσιστικό το ότι πέταξαν στον Άλβες μια μπανάνα; Μου διαφεύγει κάτι; οι ρατσιτσες παλιοτερα τους σκουρόχρωμους/μαυρους τους λεγανε μαιμουδες(και καλα κατώτεροι απο τον σουπεργαμαουα ασπρο) εξου και η μπανανα. ακομα κανουν τετοιες μαλακιες?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Λεφτερ, τι μαθαινω; Πας φυλακή επειδή έψηνες μπριζόλα στο μπαλκόνι; 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ποια μελη απο εδω μεσα ειναι κοριτσια για να προσεχω πως τα μιλαω? Ας σηκωσουν το χερι.
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ναι ρε Κρισξξξ γαμώ την πουτάνα μου... Να με φέρνεις κάνα τσιγαράκι πού και πού ε. Γουάη-φάη έχουν εκεί μέσα; Να το πάρω το άη-παντ; Τι λέω, δεν έχω άη-παντ...
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Άνοιξαν οι ουρανοί, χριστιανοί, άνοιξαν οι ουρανοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις