nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ειπα να δω κάτι βίντεο να περάσει η ώρα κ πέθανα απ τον πόνο με τόσο γέλιο πρέπει να κάνω υπομονή μια μέρα να έρθει η Τρίτη να μου αφαιρέσουν τις παροχετευσεις να ησυχάσωαπόψε δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ , κάθε 1-2 ώρες θα ξυπνάω και θα πρέπει να σηκώνομαι καθηστός για λίγο μέχρι το πρωί που θα μείνω ξύπνιος απ τις 6-7
katiepie Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ειπα να δω κάτι βίντεο να περάσει η ώρα κ πέθανα απ τον πόνο με τόσο γέλιο πρέπει να κάνω υπομονή μια μέρα να έρθει η Τρίτη να μου αφαιρέσουν τις παροχετευσεις να ησυχάσω απόψε δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ , κάθε 1-2 ώρες θα ξυπνάω και θα πρέπει να σηκώνομαι καθηστός για λίγο μέχρι το πρωί που θα μείνω ξύπνιος απ τις 6-7 κουράγιο ρε αγόρι :/ θα περάσει, στο χέρι του είναι; υπομονή... 1
Adon1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Βγαινει τιποτα τουλαχιστον ή τζαμπα η καλωδιωση ; Σε γαζες βγαινουν η σε σακουλα αλα ουροκαθετηρας ;
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Βγαινει τιποτα τουλαχιστον ή τζαμπα η καλωδιωση ; Σε γαζες βγαινουν η σε σακουλα αλα ουροκαθετηρας ; οι γάζες μου σχεδόν καθαρές ειναι(μια πιτσιλιά έχει εκεί που βγαίνουν οι καλωδιώσεις), σε δυο μπουκαλάκια βγαίνουν αλλα απο χθες που μου τα άλλαξαν πριν φύγω έχει βγάλει λίγο. Σήμερα έβγαλα ελάχιστο εως καθόλου. Μεθαυριο πρωι κατα τις 9 θα μου τα αφαιρέσουν που δεν θα βγάζει άλλο 100%. Μου ειπε η γιατρός οτι ειναι καλό γιατι αν μου τα έβγαζαν νωρίς μπορεί να μαζευε υγρά και να ήθελε να μου τα βγάλει με σύριγγα οπότε καλυτερα έτσι.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Eχω πεθανει στα γελια αλλα δεν ξερω που να το ποσταρω Καντε ο,τι θελετε με αυτο http://www.videoman.gr/58482 9
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Eχω πεθανει στα γελια αλλα δεν ξερω που να το ποσταρω Καντε ο,τι θελετε με αυτο http://www.videoman.gr/58482 οταν επαιξε το τραγουδι ΠΕΘΑΝΑ :-D :-D 4
Valerie_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και ενώ το καράβι έφευγε στις 7μισή ξεκινήσαμε τώρα μόλις τελικά. όρθια κοιμάμαι
Adon1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 RIP gatokoritso Λυγμ ( αααχα καλο ε) Sent from my iPhone using Insomnia 1
Razor_7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και ενώ το καράβι έφευγε στις 7μισή ξεκινήσαμε τώρα μόλις τελικά. όρθια κοιμάμαι εγώ την άλλη φορά είχα χάσει μάτς λόγω αυτού Έκανε και 7 ώρες να φτάσει Πειραιά. Ένα ωραίο βιντεάκι που μόλις είδα: http://www.videoman.gr/57153 [να το παίξω και αλτέρνατιβ, μιας που όλοι βάζουν γάτες εδώ μέσα]
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο απο πανω μου εχει air-condition που οταν το αναβει ειναι λες και εχει αναμενη motocross μηχανη. Τι στον πουτσο να κανω για να το σταματησει? Καθε φορα που ειμαι μεσα στο σπιτι και δεν εχω μουσικη η κατι αλλο που να κανει θορυβο ειναι λες και ειμαι ετοιμος για απογειωση με αεροπλανο.
Gtr34 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μου εχει τυχει και εμενα αυτο ειναι ενοχλητικο ευτυχως αλλαξε μηχανημα και ησυχασαμε .
scullyist Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Tώρα έχουμε τον από πάνω. Το επεισόδιο με τους πλαϊνούς πότε παίζει; 1
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Κάνει θόρυβο το μοτέρ του ή δεν πατάει καλά στην βάση; Και σε εμάς απο τότε που του έχωσα κεφαλιά όπως πήγαινα να σηκωθώ απο το πάτωμα (με πολύ δύναμη, κόντεψα να λυποθυμήσω) τρίζει αλλά με λίγο τράνταγμα σταματάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις