Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και να σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. :P

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. :P

Μωρέ κρίνε μας εσύ και μη σε νοιάζει.

Μόνο το καλσόν πρόσεχε,μη μας το σκίσεις...

Είναι άνστα'ι'λ ο φευγάτος πόντος.

Δημοσ.

Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και να σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. :P

eUxoXkj.gif

• Like 1
Δημοσ.

ειναι cheat day today

πιο γκομενα ρε....

και γω τον εφαγα τον ξεροψημενο γυρο χθες αλλα του πηρα τον αερα!

πα να δω generation kill.

• Moderators
Δημοσ.

Μωρέ κρίνε μας εσύ και μη σε νοιάζει.

Μόνο το καλσόν πρόσεχε,μη μας το σκίσεις...

Είναι άνστα'ι'λ ο φευγάτος πόντος.

Μπα δεν παιζει θεματακι καλσον. Ασε που τωρα με τα pretty colan πωσδιαλολεγονται κυκλοφορουν φημες πως δε σκιζονται με τιποτα. Οποτε ολα καλα, καμια ανησυχια :lol:

eUxoXkj.gif

Nah it's natural to me :P

Σοβαρα παντως, δεν μπορω με τιποτα τη ζαχαρη στον καφε. Οχι για θεμα fitness (εκει τσακιζω προφιτερολια στο χαλαρο), απλα μου χαλαει τη γευση του καφε. Ignore παντως, απλα ηθελα να δω ποιοι ειστε online :P

Δημοσ.

σας κρινω σιωπηλα.

magnolia-tom-cruise-interview-im-silentl

και τώρα που μου το θύμισες, αιώνες έχω να την ξαναπολαύσω, ώρα για επίσκεψη στον θείο....

Δημοσ.

πιο γκομενα ρε....

και γω τον εφαγα τον ξεροψημενο γυρο χθες αλλα του πηρα τον αερα!

πα να δω generation kill.

πιο αμερικανος ρε...

Μπα δεν παιζει θεματακι καλσον. Ασε που τωρα με τα pretty colan πωσδιαλολεγονται κυκλοφορουν φημες πως δε σκιζονται με τιποτα. Οποτε ολα καλα, καμια ανησυχια :lol:

Nah it's natural to me :P

Σοβαρα παντως, δεν μπορω με τιποτα τη ζαχαρη στον καφε. Οχι για θεμα fitness (εκει τσακιζω προφιτερολια στο χαλαρο), απλα μου χαλαει τη γευση του καφε. Ignore παντως, απλα ηθελα να δω ποιοι ειστε online :P

το θεμα ειναι οτι χωρις ζαχαρη στον καφε θα πιω μια κανατα γαλλικο [1L] και ειναι αμαρτια για τους υπολοιπους που θα μεινουν χωρις καφε  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Τι κάνετε μικρά μου πονυ

Τσουληθρα στα ουρανια τοξα :lol:

το θεμα ειναι οτι χωρις ζαχαρη στον καφε θα πιω μια κανατα γαλλικο [1L] και ειναι αμαρτια για τους υπολοιπους που θα μεινουν χωρις καφε  :-D

lol good point

Δημοσ.

Τι κάνετε μικρά μου πονυ

λίγα πονάκια κατατάλαγκαλα.jpg

εσυ καλά είσ κυράμ ? B)

Δημοσ.

πιο αμερικανος ρε...

Α τους ειπα στο ταινιοθρεντ να μου πουν κάτι σε φάση lone survivor...είμαι συνειδητοποιημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...