Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και να σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. 1
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ειναι cheat day today και εχω ηδη κανει 15 workouts αυτην την εβδομαδα. Νιωθω οτι χρειαζομαι θερμιδες... Επισης, τωρα ξυπνησα. http://www.inc.com/jeff-haden/how-to-avoid-confrontation-and-still-succeed.html?cid=sf01001 Σπερες
Flexeril Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. Μωρέ κρίνε μας εσύ και μη σε νοιάζει.Μόνο το καλσόν πρόσεχε,μη μας το σκίσεις... Είναι άνστα'ι'λ ο φευγάτος πόντος.
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπααα ψιλορητορικη ηταν η ερωτηση. Κυριως ηθελα να δηλωσω παρουσια στο OOT λογω βαρεμαρας να διαβασω και να γραψω και το ποστ του βαηπερ ηταν τελευταιο. Θα μπορουσε να ηταν οποιουδηποτε και να σχολιαζα εδω που τα λεμε. Οποτε, ναι, ειμαι εδω και σας κρινω σιωπηλα. 1
kuzko21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ειναι cheat day today πιο γκομενα ρε.... και γω τον εφαγα τον ξεροψημενο γυρο χθες αλλα του πηρα τον αερα! πα να δω generation kill.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μωρέ κρίνε μας εσύ και μη σε νοιάζει. Μόνο το καλσόν πρόσεχε,μη μας το σκίσεις... Είναι άνστα'ι'λ ο φευγάτος πόντος. Μπα δεν παιζει θεματακι καλσον. Ασε που τωρα με τα pretty colan πωσδιαλολεγονται κυκλοφορουν φημες πως δε σκιζονται με τιποτα. Οποτε ολα καλα, καμια ανησυχια Nah it's natural to me Σοβαρα παντως, δεν μπορω με τιποτα τη ζαχαρη στον καφε. Οχι για θεμα fitness (εκει τσακιζω προφιτερολια στο χαλαρο), απλα μου χαλαει τη γευση του καφε. Ignore παντως, απλα ηθελα να δω ποιοι ειστε online
scullyist Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 σας κρινω σιωπηλα. και τώρα που μου το θύμισες, αιώνες έχω να την ξαναπολαύσω, ώρα για επίσκεψη στον θείο....
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πιο γκομενα ρε.... και γω τον εφαγα τον ξεροψημενο γυρο χθες αλλα του πηρα τον αερα! πα να δω generation kill. πιο αμερικανος ρε... Μπα δεν παιζει θεματακι καλσον. Ασε που τωρα με τα pretty colan πωσδιαλολεγονται κυκλοφορουν φημες πως δε σκιζονται με τιποτα. Οποτε ολα καλα, καμια ανησυχια Nah it's natural to me Σοβαρα παντως, δεν μπορω με τιποτα τη ζαχαρη στον καφε. Οχι για θεμα fitness (εκει τσακιζω προφιτερολια στο χαλαρο), απλα μου χαλαει τη γευση του καφε. Ignore παντως, απλα ηθελα να δω ποιοι ειστε online το θεμα ειναι οτι χωρις ζαχαρη στον καφε θα πιω μια κανατα γαλλικο [1L] και ειναι αμαρτια για τους υπολοιπους που θα μεινουν χωρις καφε
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τι κάνετε μικρά μου πονυ Τσουληθρα στα ουρανια τοξα το θεμα ειναι οτι χωρις ζαχαρη στον καφε θα πιω μια κανατα γαλλικο [1L] και ειναι αμαρτια για τους υπολοιπους που θα μεινουν χωρις καφε lol good point
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τι κάνετε μικρά μου πονυ λίγα πονάκια κατατάλαγκαλα.jpg εσυ καλά είσ κυράμ ?
kuzko21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πιο αμερικανος ρε... Α τους ειπα στο ταινιοθρεντ να μου πουν κάτι σε φάση lone survivor...είμαι συνειδητοποιημένος.
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 αμα σου αρεσει το hurr durr murica, τοτε all is good
kuzko21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Όχι αλλά περνάω φάση που συμπωνω πεθαμένους ουκαδες αγέννητα μωρά και αμερικανες χήρες. Le feel is stronk
Προτεινόμενες αναρτήσεις