Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα γνωστα ελληνικα προφανως

εμεις της ασοεε την εχουμε τοση

εμεις του πολυτεχνιου την εχουμε τοση αλλα ειμαστε περισσοτερο efficient

και μπλα μπλα διαχωρισμους χωρις παγκοσμια δεδομενα στην κριτικη αποψη και self imposed ταμπελα

u know

τα γνωστα

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

τα γνωστα ελληνικα προφανως

εμεις της ασοεε την εχουμε τοση

εμεις του πολυτεχνιου την εχουμε τοση αλλα ειμαστε περισσοτερο efficient

και μπλα μπλα διαχωρισμους χωρις παγκοσμια δεδομενα στην κριτικη αποψη και self imposed ταμπελα

u know

τα γνωστα

Σε εμάς, το μαστερ, όλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μα ΟΛΟ, 1800 ευρώ, ρομποτική, μεταφτυχιακό του ΝΤΟΥΙ εεε ΤΕΙ Κρήτης βέβαια, αλλά μεταπτυχιακό νονδελεσς.;ρ

Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει τελείως.

12.000 για μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ; Τι λε ρε φίλε!

Έστω ότι θέλεις να κάνεις ντε και καλά MBA, γιατί να μη φύγεις έξω σε ένα πανεπιστήμιο της προκοπής;

Έστω ότι το κάνεις για να βρεις δουλειά στην Ελλάδα, καλύτερα να κρατήσεις τα 12.000 για τον εαυτό σου και να δουλέψεις κάπου τσάμπα. Μετά εσύ θα έχεις 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας και ο άλλος θα έχει το MBA της ΑΣΟΕΕ (ΛΟΛ). Μάντεψε ποιον θα πάρουν στη δουλειά.

Ακούω κάτι τρελές τιμές και για τα ΜBA του παμακ, απόφοιτοι του οποίου μου λέγαν ότι δεν τους έδωσε στην ουσία κανένα προσόν στην αγορά εργασίας (οικονομολόγοι). Άλλωστε, από πότε οι καθηγητές πανεπιστημίου στην Ελλάδα έχουν σχέση με την αγορά;

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμάς, το μαστερ, όλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μα ΟΛΟ, 1800 ευρώ, ρομποτική, μεταφτυχιακό του ΝΤΟΥΙ εεε ΤΕΙ Κρήτης βέβαια, αλλά μεταπτυχιακό νονδελεσς.;ρ

Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί, εμείς πάντως στην ΑΣΟΕΕ την έχουμε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση.

Ρε θα γεννήσεις ποτέ εσύ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί, εμείς πάντως στην ΑΣΟΕΕ την έχουμε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση.

Ρε θα γεννήσεις ποτέ εσύ?

Εμείς εδώ κάτω την έχουμε τόση δα, αλλά το παράγουμε έργο, όχι αεριτσίδες, ακούς εκεί "οικονομία και διοίκηση"...νταξ μην γαμήσω έτσι...μην γαμήσω.;ρ

Εγώ; Λόγω βιολογίας δεν γίνεται η γυναίκα μου σε 51 και σήμερα, μαξ.;ρ

Δημοσ.

51 και σήμερα ε; Σήμερα όταν λες, εννοείς την κυριακή που μόλις τελείωσε ή την δευτέρα που μόλις άρχισε;

Οκ, έχεις δίκιο σε αυτό...50 και σήμερα.;ρ

Δημοσ.
Αιματηρό επεισόδιο με φόνο και αυτοχειρία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων.

Οπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα και σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε και σκότωσε τον 35χρονο υπάλληλο του σπηλαίου που βρισκόταν εκεί.

Στη σύνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Επί τόπου έχει σπεύσει ο ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το έγκλημα.

link

Πλάκα μας κάνουν. Χθες μέχρι το απόγιομα εκεί δίπλα ήμουν. Καλά που πρόλαβα και έφυγα, θα με ξυπνούσε η κουμπουριά πρωί πρωί.

Κατατάλλα, έτσι λέγεται, ότι θα περνάνε αποδείξεις μόνο για ιατρικά έξοδα και μερικές κατηγορίες επαγγελματιών που γενικά φοροδιαφεύγουν.

Αυτά. Καλημέρες.

Δημοσ.

2/2 πάει για mouse και μου πιάνει το χέρι.

Παίζει να κάνω μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση; Να κλάψω στο ντουζ, έστω; :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...