TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Dat moment when εχει παει 10 και πρεπει να σταματησεις να δουλευεις γιατι δεν θα σηκωνεσαι αυριο... Bρες μια σπηλιά και συ ρε άνθρωπε και τέρμα οι σκοτούρες! 1
g_alkis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η θεματολογία του μπλαμπλα δεν σταματάει να εκπλήσει
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η θεματολογία του μπλαμπλα δεν σταματάει να εκπλήσει Iνσόμνια φίλε! \m/
viper2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Bρες μια σπηλιά και συ ρε άνθρωπε και τέρμα οι σκοτούρες! Δεν ειναι κακη ιδεα...
Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Νικ ειναι δρομος ταχειας που ολοι πανε οπως να νζι γι αυτο. Βρε ρειζα η αγιων παντων δεν εναι εθνικη :Ρ Μοναστηριου για την ακριβεια,Η Αγιων Παντων δεν φαινεται αποδω , μονο ο αγιος παντας Εδιτ Με προλαβαν Συνεχιστε
tehAllantin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πσωμι κι ελιά γαμώ τον βασιλιά. (μου ηρθε τώρα γιατι ΓΑΜΝΙΕΤΑΙ η μερα του βασιλιά εδώ στην πορτοκαλοχώρα..) Σεκσ χωρις ελεος το ΣΚ, χαρηκα που σας γνώρισα παιδάκια!
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το Πάσχα έτυχε να την ξανακάνω αυτή τη φορά βράδυ. Λοιπόν όχι , ο δρόμος ειναι σκοτώστρα δεν φταίει ο οδηγός οταν ΠΡΕΠΕΙ να οδηγεί με 100 χλμ σε μια λωρίδα πλάτους 4 μέτρων με ανακλαστηρες στα δεξιά και αριστερά σου χωρίς φωτισμό και χωρίς νησίδα στη μέση. Αρκεί να δεις τη μούρη σου(η τη μούρη του οδηγόυ, αν δεν οδηγίας εσύ) στον καθρέφτη οταν βγεις στην Κόρινθο. Προφανώς ο μαλακας ο καγκουρας πιλότος που θέλει να κανει προσπέραση με τα παραπάνω δεδομένα θα πέθαινε και στην Αλεξάνδρας σταματημένος , γιατι το έχει μέσα του. Ο δρόμος είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει. Ο οδηγός απο την άλλη οφείλει να προσαρμοζεται στις επικρατουσες συνθήκες. 2
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 αντίθετα με αυτό που περιγράφεις και συμφωνώ ο οδηγός μόλις ανοίξει ο δρόμος βιάζεται να προσπεράσει.υπομονή μηδεν,δεν ζυγίζουν την φάση ότι ο δρόμος δεν σηκώνει μαλακίες.
mary Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σας εχω χασει τις τελευταιες 2 μερες και δε καταλαβαινω τι λετε....Μονο ταπεξω απεξω πιανω... Αλλά χου κερς; Κοντινιου πλιιιζ.... 2
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ο δρόμος είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει. Ο οδηγός απο την άλλη οφείλει να προσαρμοζεται στις επικρατουσες συνθήκες. Αλλάζει και ο δρόμος αλλά που;
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σας εχω χασει τις τελευταιες 2 μερες και δε καταλαβαινω τι λετε....Μονο ταπεξω απεξω πιανω... Αλλά χου κερς; Κοντινιου πλιιιζ.... Δεν καταλαβαίνεις αλλά σ' αρέσει εΕε?
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πωπω ετσι που εχω κανει κεφαλακι αμα ειχα γκομενα της εριχνα ενα γαμησι απο εδω μεχρι τον Βοσπορο. Επισης γαμιεται η θεσσαλονικη και το 78Ν που εμας στα δυτικα μας εχει χεσμενους
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κοντινιου πλιιιζ.... Δε θα το λεγα.... Σε χάνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις