kuzko21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ναι ρε βαλ , γιατι με την μπουσα πεταγεσε και στο σουπερ , απο αποψη πρακτικοτητας... μαλακια η ντουκατι , δεν παιρνει δικαβαλο
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σα να 'χει ορθοκήλη είναι με αυτή την ασπρίλα εκεί κάτω.
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 τα περιφερειακά είναι καλύτερα να τα διαλέγεις μόνος σου σύμφωνα με τα δικά σου γούστα και δεδομένα. ας πούμε τα φρένα τα brembo Που φοράει το diavel είναι άνω του μέσου όρου. υπάρχουν πολύ καλύτερα άφτερ μάρκετ. γενικότερα είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερα να βελτιώνεις εσύ το μηχανάκι όπως θέλεις.
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ναι ρε βαλ , γιατι με την μπουσα πεταγεσε και στο σουπερ , απο αποψη πρακτικοτητας... μαλακια η ντουκατι , δεν παιρνει δικαβαλο Απλά πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις. τα περιφερειακά είναι καλύτερα να τα διαλέγεις μόνος σου σύμφωνα με τα δικά σου γούστα και δεδομένα. Τα περιφερειακά στις Ducati είναι συνήθως τα καλύτερα ή στα καλύτερα για το σκοπό τους. Ο σκοπός αυτός είναι γνωστός για την εταιρεία. Οπότε ξέρεις από πριν τι αγοράζεις. Σα να 'χει ορθοκήλη είναι με αυτή την ασπρίλα εκεί κάτω. Βγαίνει και σε άλλα χρώματα.
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 είναι τα καλύτερα περιφερειακά που βρίσκεις σε εργοστασιακό μοντέλο. εγώ σου λέω για άφτερ μάρκετ.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 έπλυνα δυο αυτακίνητα. θα βρέξει σκατά σίγουρα
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 είναι τα καλύτερα περιφερειακά που βρίσκεις σε εργοστασιακό μοντέλο. εγώ σου λέω για άφτερ μάρκετ. Αγοράζεις την σκέτη τότε και βάζεις ότι θες. Αυτά που βάζει η Ducati στα καλά της πάντως after market είναι. Απλά τα βάζει στο εργοστάσιο. Δεν αλλάζει κάτι.
DhZou Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Βασικά δεν αγοράζεις ducati και γλιτώνεις τα τρεξίματα στα συνεργεία και την οδική βοήθεια κάθε τρεις και λίγο.
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν γνωρίζω εδώ και κάποια χρόνια κάποιο μοντέλο της να έχει τέτοια θέματα. Το ότι θέλουν σωστή και πιο ακριβή συντήρηση από άλλα είναι γεγονός.
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αγοράζεις την σκέτη τότε και βάζεις ότι θες. Αυτά που βάζει η Ducati στα καλά της πάντως after market είναι. Απλά τα βάζει στο εργοστάσιο. Δεν αλλάζει κάτι. δεν είναι η δική σου επιλογή όμως. Βασικά δεν αγοράζεις ducati και γλιτώνεις τα τρεξίματα στα συνεργεία και την οδική βοήθεια κάθε τρεις και λίγο. είπα να μην το γράψω γιατί θα με έλεγαν υπερβολική
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 δεν είναι η δική σου επιλογή όμως. Μα ξέρεις από πριν τι έχει η κάθε έκδοση. Είναι επιλογή σου ποια θα πάρεις.
Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εν τω μεταξυ,γαμει και δερνει Συμβαινει τωρα Drooling.jpeg 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω σε λεω νενυα. δωσε μ αγαπη. Έτσι την είχα πρωτοπεί ΕΓΩ. Μην κλέβεις για μια δόση αγάπης..
mary Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ρε καντε κανα καινουργιο θεμα να τα συζητατε να σας πει και ο πουλινος για τη δικια του.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις