viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 τα Mp εχουν λιγοτερη βαρυτητα σε σχεση με τα optical elements. #universallyknown
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αυτά τα ασύρματα ακουστικά που πήρα τελικά αποδείχτηκαν εξαιρετική επένδυση. Με πήρε ο ύπνος με Alice Cooper και ξύπνησα με Poison. Μπορεί να υπνοβάτησα και μέχρι το πάρκιν να παίξω ξύλο με τους πάνκηδες ανάμεσα στις κάντιλακ. Ψείρες είναι και μπόρεσες να κοιμηθείς με αυτά; Επίσης, η ένταση τους είναι δυνατή; Γιατί εγώ αυτά που πήρα δεν βαράνε δυνατά και σκέφτομαι μήπως συμβαίνει λόγω wireless.
Valerie_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ψείρες και να ακούγονται δυνατά ? Καταστρεφεται η ακοή
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όχι, απλώς με πήρε ανάσκελα. Η ένταση είναι δυνατή, αλλά επειδή ήθελα RF για να πιάνει σε όλο το σπίτι και σε βεράντες, όσο δυναμώνεις την ένταση τόσο πιο έντονο γίνεται το χαρακτηριστικό "σφύριγμα" του ραδιοφωνικού δέκτη.Μέσα στα κομμάτια δε το ακούς, αλλά μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να το συνηθίσεις. Όσο για το θέμα που λες, δες μήπως η συσκευή πάνω στην οποία είναι ο πομπός έχει AVLS που μειώνει αυτόματα το επίπεδο της έντασης. Αν το έχεις στο πισί και έχεις κάρτα realtek επίσης, τσέκαρε στα properties τις "βελτιώσεις" έχει ένα boost εκεί.
scullyist Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 τα Mp εχουν λιγοτερη βαρυτητα σε σχεση με τα optical elements. #universallyknown Χαίρω Πι universal γκουρού. Δεν μιλάω αποκλειστικά για τα mp, αλλα το συνολικό αποτέλεσμα.
Valerie_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Από τις 7 το πρωί ουρές στην Τούμπα για εισιτήρια.
katiepie Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Από τις 7 το πρωί ουρές στην Τούμπα για εισιτήρια. Για τον Παναθηναικό;
revolver1990 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 http://www.gq.com/life/relationships/201404/facebook-profile-tips-dating?mbid=social_fb_fanpage Καλά έκανα και το έκλεισα.Γκομενάκια 65+ beware .... on my way
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 http://www.gq.com/life/relationships/201404/facebook-profile-tips-dating?mbid=social_fb_fanpage Καλά έκανα και το έκλεισα.Γκομενάκια 65+ beware .... on my way Yes, some women will be suspicious of guys, especially under-35s, who are off the social-media grid. A serial-killer vibe attaches itself to otherwise dateable men whose names result in “Your search did not match any documents” on Google. Having a Facebook account is unsexy for single guys, but ghosting the Internet entirely is another kind of red flag. okay, enough internet for today
slipknot Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 http://www.gq.com/life/relationships/201404/facebook-profile-tips-dating?mbid=social_fb_fanpage Καλά έκανα και το έκλεισα.Γκομενάκια 65+ beware .... on my way But inveterate sleuth Kate Carraway has a scary secret: Just the sight of your face on Facebook might be why you're going home alone. 1
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Χαίρω Πι universal γκουρού. Δεν μιλάω αποκλειστικά για τα mp, αλλα το συνολικό αποτέλεσμα. εκ πρωτης οψεως, μια χαρα ειναι και οι 2 http://www.freewaresquad.com/2014/04/23/oneplus-one-13mp-camera-samples/ #refrainfrombeingbased
revolver1990 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Hahahah πόσο τα περίμενα αυτά τα comments Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από revolver1990
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Hahahah πόσο τα περίμενα αυτά τα commends Ηλιού brighter. Μάλλον πρεπει να φτιάξω και άλλον καφέ. Σπερες Επίσης Dat moment when φτάνεις στο τέλος και ξαφνικά δεν έχεις ενέργεια να κανεις τπτ...
Valerie_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 δεν μπορώ άλλες δαχτυλιές στο screen protector,το έβγαλα. ασταδιάλα πια. 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλημέρα. ετοιμάζομαι για το ετήσιο οδοντιατρικό checkup στις 12. (δεν θέλω,δεν θέλω,δεν θέλω να πάω ) μόνο με τους οδοντιάτρους έχεις θέμα ή γενικά με τους γιατρούς ? εγώ ενω ήμουν cool , πήγα έκανα και τις εξετάσεις μου σήμερα κλπ τώρα νιώθω λες και με βαράει ρευμα σιγά σιγά όσο πλησιάζει η ώρα και με είπαν 7 το πρωί να είμαι εκεί με την τσίμπλα στο μάτι χειρουργούν ? θα τσι πω να προσέξ απ τη νύστα μη με κόψει τίποτα που το χρειάζομ κει κάτ :ph34r: άσχετο αλλα βλέπω στο fb έχουν (PRC) PARANORMAL RESEARCH CREW <<Περίεργες δυνάμεις, φωνές καταγεγραμμένες σε άλλες συχνότητες τρελά φαινόμενα και άυλες οντότητες , γνωστά ως μεταφυσικές δραστηριότητες. Το Paranormal Research Crew καταγράφει και μελετά φαινόμενα πέρα από τα όρια της φυσικής της κοινής λογικής , φαινόμενα που αν δεν είσαι ανοιχτόμυαλος θα αρνηθείς που απλά με μια λέξη τρελά θα τα πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις