Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η προφητεία είναι στο

Βιβλίο της Αποκάλυψης, 8:7.

Όταν ο πρώτος άγγελος σάλπισε,

άνεμος και βροχή χτύπησαν τη Γη.

Όταν ο δεύτερος άγγελος σάλπισε,

βουνά από φωτιά κατέρρευσαν.

Όταν ο τρίτος άγγελος σάλπισε,

ένα άστρο έπεσε από ψηλά,

φλεγόμενο σαν δαδί."

Όταν ο τέταρτος άγγελος σάλπισε,

η θάλασσα σηκώθηκε

και κατάπιε 200.000 ανθρώπους.

Όταν ο πέμπτος άγγελος σάλπισε,

ένα άστρο έπεσε απ'τον ουρανό στη γη,

και σ' αυτόν δόθηκε το κλειδί της αβύσσου.

Όταν ο έκτος άγγελος σάλπισε,

το θηρίο ελευθερώθηκε απ'την άβυσσο

κι έφερε τη συμφορά πάνω στη Γη.

Σατανά αεί δοξάσεις.!

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

^ Δεν θέλω μαλακίες, η αλήθεια βρίσκεται στους Σεξ Πιστολς, γκεγκε;

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.

παιδιά δε πιστέυω να σας τρόμαξα;;

Τσου.

Δημοσ.

Ισχυει αλλά είναι λιγο τρομακτικο, δεν μπορεις να πεις.

Αγόρι μου γλυκό, γλύκο μου αγόρι, για άγγελους μιλάει, άφυλλα όντα...πόσο πολύ θα τρόμαζες με κάτι που δν έχει φύλλο;

Πόσο πιο γκει πρέπει να γίνει δηλαδή; Να βάλει "μικρό μου πόννυ" ;

Δημοσ.

Δεν τρόμαξα με το κειμενο, με τον Τζεισον τρομαζω :P

Α, εκεί, πάσσο, δε μπορώ να πω τίποτα, ugglyness is in the eye of the beholder...,Εγώ πάντως τον Τζείσον, αν ήμουν Τζει, γινόμουν ο Τατσόπουλος του, για μια βραδιά..

Δημοσ.

και εκει που μαζευεις δεδομενα για μια 20 σελιδη εργασια [να γεμισεις καμια σελιδα με γραφηματα]

Τσουπ

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, XXXXXXXXX and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Δημοσ.

και εκει που μαζευεις δεδομενα για μια 20 σελιδη εργασια [να γεμισεις καμια σελιδα με γραφηματα]

Τσουπ

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, XXXXXXXXX and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Καλές εποχές όταν είχαμε το library.nu έβρισκες ό,τι ήθελες από υλικό Βusiness, Economics και δε συμμαζεύεται , εδώ είχαμε βρει υλικό για την πτυχιακή που είχε μία φίλη μου σε ΤΕΙ παραιατρικών, οι καθηγητές πάθαιναν πλάκα όταν βλέπανε τη βιβλιογραφία. Έπρεπε να είχα κάνει Μάστερ πριν κλείσει, όταν μελλοντικά κάνω να δω τι θα κάνω με τη βιβλιογραφία...

Δημοσ.

Καλές εποχές όταν είχαμε το library.nu έβρισκες ό,τι ήθελες από υλικό Βusiness, Economics και δε συμμαζεύεται , εδώ είχαμε βρει υλικό για την πτυχιακή που είχε μία φίλη μου σε ΤΕΙ παραιατρικών, οι καθηγητές πάθαιναν πλάκα όταν βλέπανε τη βιβλιογραφία. Έπρεπε να είχα κάνει Μάστερ πριν κλείσει, όταν μελλοντικά κάνω να δω τι θα κάνω με τη βιβλιογραφία...

Εγω που ψιλοκαιγομαι για voip βιβλία που θα τα βρω;

http://www.amazon.co.../ref=pd_vtp_b_1

http://www.amazon.co...sim/gnugk1-20/\

http://www.chapters....1&cookieCheck=1

καθε λινκ δεκτο :-)

Library Genesis, google is your friend =p

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...