Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάηκε ο σκληρός...

Και φήμες λένε πως τον έκαψα εγώ...  :-(

Θα βγει νέο μοντέλο ρε Μάου? 

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Θα βγει νέο μοντέλο ρε Μάου? 

στο λεπτο ! μη σου πω οτι ειναι στην διαδικασια ευρεσης νεας ομομασιας  ηδη !!!

για πες περιληπτικα τι εγινε ..  απαντησε στο πεσιμο και στον χαβαλε που του κανατε καμμια 10ρια ατομα ?? ¨))

Δημοσ.

Χαχα   όχι  δεν έγινε καμιά μανούρα  κάηκε έτσι ξαφνικά!  :-(   Μα καλά  δεν μπόρεσες να διαβάσεις 3 σελίδες?? :Ρ

Δημοσ.

τον ιδιο καφε τον εχω κανει στο ιταλικο μπρικι και βγαζει φρουτενια γευση,κοκκινα φρουτα οχι πολυ εντονη με μετρια προς λιγη οξύτητα.περιμενα κατι τετοιο στην πιο ελαφρια του εκδοχη.θελω να πιστευω οτι φταιει ο καφες και οχι το κοψιμο.ισως το νερο να ειναι πολυ ζεστο?θελει ψαξιμο..

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά διαφορετικό κόψιμο θέλει για espresso/moka και άλλο για φίλτρου/πρέσας...

εάν είσαι αθήνα πήγαινε στον Link.png Site: αρμενιάκο πίσω από την κλαυθμωνος να σου κόψει ότι καφε θες όπως πρέπει να γουστάρεις.

Δημοσ.

ρε βαιπερ που ειναι το κομματι που ανεβασες χθες....?

[drumstep]

ποτε προλαβαμε και πηγαμε στην drumstep?

• Like 1
Δημοσ.

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά διαφορετικό κόψιμο θέλει για espresso/moka και άλλο για φίλτρου/πρέσας...

εάν είσαι αθήνα πήγαινε στον Link.png Site: αρμενιάκο πίσω από την κλαυθμωνος να σου κόψει ότι καφε θες όπως πρέπει να γουστάρεις.

αλεθω μονη μ μαν.εχω καιρο να παρω απο αρμενακο.αυτη η μποχα καφετιλας που βγαζει ειναι αργος θανατος :wub:

@gatokoritso κακως το εψαχνες πολυ να αλλαξεις αβαταρ. Οριστε κουκλάκι στο πιατάκι :-)

too dorky :P

• Like 1
Δημοσ.

Με τόσα bad sectors που είχε,απορίας άξιον είναι πως bootάριζε.

Εγώ πάντως αγαπάω μπρίκο. :mellow:  Και πολύ με άρεσε τότε παλιά που παίζαμε εκείνο το παιχνίδι με τις λέξεις. Ναι, κι ερχόταν και η νιένια και παίζαμε όοολοι μαζί. Που 'ναι ο μπρίκος? Που 'ναι η νιένια?

Δημοσ.

βλεπεις αυτο

okay λες αλλα στα comments βλεπεις αυτο

dat moment οταν καταλαβαινεις οτι το παλικαρι εχει μαζεψει ολα τα κορεατικα vids...

ctrl+D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...