Valerie_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δύο καφέδες και ένα ρέντμπουλ μετά νομίζω πως θα κοιμηθώ αύριο. 1
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δύο καφέδες και ένα ρέντμπουλ μετά νομίζω πως θα κοιμηθώ αύριο. Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά true story. 1
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν μπορώ να απολαυσω τη μουσική με καμια μπαναγία με λείπει αυτή η αίσθηση Σκάσε ένα μπάφο ...και παίξε και pro (ή fifa έστω... ) Γιατί καλέ;;;; Εδώ θυμάμαι τον γλόμπο στο intro που είχε το τραγούδι του Robbie Williams, πόοοοσο μου άρεσε και πόοοοσο σπόρος ήμουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής από τα ποδοσφαιροgames τα manager μου άρεσαν. Νομίζω το football πρέπει να ταν το καλύτερο. Αλλά ναι όλα τα δοκίμαζα. Πού είναι το περίεργο; Ε πες μου οτι παίζετε και με τις φίλες σου fifa να μας αποτελειώσεις.
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και παίξε και κάνα pro (ή fifa... ) Ε πες μου οτι παιζετε και με τις φιλες σου fifa να μας αποτελειωσεις. Nope, οι φίλες μου θέλουν να μου κάνουν εξορκισμό γιατί λέει δεν είμαι θηλυκή παίζοντας τέτοια
nicoc89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σκάσε ένα μπάφο θα πάω για εξετάσεις μεθαυριο , πως με κόβεις ? ελ εσ ντι; ?εληζπμ ςιεξάιτφ ςαμ αν ατοπιτ ιεζιαπ ^ και παίξε και κάνα pro (ή fifa τελωσπάντων) ούτε καν , δε γουστάρω μπάλα , μόνο ξύλο στα γηπεδα 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 χαχχαχαχααχ πλάκα κάνουμε officer , δω δε πίνουμε κρασί ούτε στις γιορτές να πουμεάντε γεια !
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Nope, οι φίλες μου θέλουν να μου κάνουν εξορκισμό γιατί λέει δεν είμαι θηλυκή παίζοντας τέτοια Δίκιο έχουν Seems legit! Και με ποιόν παίζεις τότε, με αντίπαλο το PC?
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και μετά τσουυυυυυυπ η ερώτηση.. "θες να σου δείξω 2-3 κολπάκια;" το ένα από αυτά θα είναι surprise buttseks 1
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 σε ποιον ? σε αυτόν! 1-0 ρωτάει για να δει αν έχεις γκόμενο^ ^Α ρε πούστη νίκοτς :mad: ούτε ένα καμάκι δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα. Άκυρο το πμ Κεϊτυπάι. 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 σε αυτόν! 1-0 ^Α ρε πούστη νίκοτς :mad: ούτε ένα καμάκι δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα. Άκυρο το πμ κεϊτυπάι. αυτό το 1-0 μου γάμησε την ψυχολογία , είσαι δυνατός παίχτης μεγάλε όχι πουστης , μπορεί να κόβουν τις φλέβες τους οι πούστηδες να τους δώσω σημασία , αλλα ο Νίκος γουστάρει μόνο θηλυκιες 1
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δίκιο έχουν Seems legit! Και με ποιόν παίζεις τότε, με αντίπαλο το PC? Δίκιο έχουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χεστε με ρε ας μην είμαι θηλυκή έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω! Τουλάχιστον δεν τρώω σαβούρες στα ψηλοτάκουνα! (/ragemodeoff) Ναι με αντίπαλο το pc σε εκείνες τις ηλικίες και με πατέρα (μοναχοπαίδι γαρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις