Adon1s Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παω να φτιαξω εσπρεσσαρα με μπολικο γαλα και συνοδευτικο σαντουιτς απο 2 φετες τσουρεκι και στη μεση ταχινι με σοκολατα και μπανανα Δεν εχω ξαναφαει,τωρα μουρθε,παω να δοκιμασω
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ελα φτανει με το Πασχα και τα τσουρεκια. Γυριστε στις μιζερες ζωες σας να ησυχασουμε λιγο
Flexeril Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Βασικα καλησπερα σας , Καλά,ε,κολλητέ,στο μόνο που δεν θα τα χαλάσουμε είναι ο διαγωνισμός γλυκοφαγίας. Είμαι ικανός να γίνω σκλάβος σου αν με κεράσεις ένα ταψί από δαύτο και με τη σειρά μου σε κάνω γιουσουφάκι στο άνετο,αν σε προσκαλέσω στην υπέρτατη ηδονή της απόλαυσης ενός Καζάν-Ντιπί από βουβάλα. Τοξολούγκρα,όπου και νάσαι (καλή ώρα),μη ζηλεύεις,τα λέμε αναμεταξύ μας εμείς οι "δηθενάδες"... 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Βασικα καλησπερα σας , μη μας γ@@ς ρε φιλε απογευματιατικα - γιατι μας το κανεις αυτο τι σου καναμε ? λεγε απο που το πηρες, αν ειναι καπου εδω κοντα το μαγαζι να παω να το τσακισω
viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 http://mashable.com/2014/04/21/nasa-hinders-asteroid-study/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link #ohwell
kuzko21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 μη μας γ@@ς ρε φιλε απογευματιατικα - γιατι μας το κανεις αυτο τι σου καναμε ? λεγε απο που το πηρες, αν ειναι καπου εδω κοντα το μαγαζι να παω να το τσακισω εχω αλλαξει χωρο για να μην πεσω με δυο πιρουνια απο πανω. απο την πασαρελα το πηρα , σας τα χα ξαναπει! 1
gatokoritso Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 το τριήμερο φαγοπότι τελείωσε πανηγυρικά με πιτσα δεν θελω να δω κρεας για τουλαχιστον μια εβδομαδα(εξαίρεση ζαμπονοσαλαμια.) 1
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πωωω ρε φίλε τι λες τώρα. Και με R2 έκανες εκτός φάσης φάουλ και έκοβες όλα τα τετ-α-τετ . Επικά ξυλίκια λόγω αυτού,τσατσιά ftw + το ότι δεν ήξεραν πως το κάνω Katepie αν το βλέπεις αυτό μπήκε άλλος και έγραψε από το account σου... Δεν παίζει να τα 'χεις γράψει εσύ,έχω μείνει μλκς Γιατί καλέ;;;; Εδώ θυμάμαι τον γλόμπο στο intro που είχε το τραγούδι του Robbie Williams, πόοοοσο μου άρεσε και πόοοοσο σπόρος ήμουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής από τα ποδοσφαιροgames τα manager μου άρεσαν. Νομίζω το football πρέπει να ταν το καλύτερο. Αλλά ναι όλα τα δοκίμαζα. Πού είναι το περίεργο;
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γιατί καλέ;;;; Εδώ θυμάμαι τον γλόμπο στο intro που είχε το τραγούδι του Robbie Williams, πόοοοσο μου άρεσε και πόοοοσο σπόρος ήμουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής από τα ποδοσφαιροgames τα manager μου άρεσαν. Νομίζω το football πρέπει να ταν το καλύτερο. Αλλά ναι όλα τα δοκίμαζα. Πού είναι το περίεργο; Eντάξει, εσύ είσαι. 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν μπορώ να απολαυσω τη μουσική με καμια μπαναγίαμε λείπει αυτή η αίσθηση
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Eντάξει, εσύ είσαι. you are reading me already??? χα χα χα
g_alkis Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν μπορώ να απολαυσω τη μουσική με καμια μπαναγία με λείπει αυτή η αίσθηση Σκάσε ένα μπάφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις