Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να φτιαξω εσπρεσσαρα με μπολικο γαλα και συνοδευτικο σαντουιτς απο 2 φετες τσουρεκι και στη μεση ταχινι με σοκολατα και μπανανα

Δεν εχω ξαναφαει,τωρα μουρθε,παω να δοκιμασω

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Βασικα καλησπερα σας ,

mini-IMG_8612.JPG

Καλά,ε,κολλητέ,στο μόνο που δεν θα τα χαλάσουμε είναι ο διαγωνισμός γλυκοφαγίας. Είμαι ικανός να γίνω σκλάβος σου αν με κεράσεις ένα ταψί από δαύτο και με τη σειρά μου σε κάνω γιουσουφάκι στο άνετο,αν σε προσκαλέσω στην υπέρτατη ηδονή της απόλαυσης ενός Καζάν-Ντιπί από βουβάλα.

Τοξολούγκρα,όπου και νάσαι (καλή ώρα),μη ζηλεύεις,τα λέμε αναμεταξύ μας εμείς οι "δηθενάδες"...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα καλησπερα σας , 

mini-IMG_8612.JPG

μη μας γ@@ς ρε φιλε απογευματιατικα - γιατι μας το κανεις αυτο τι σου καναμε ?  :-D :-)

λεγε απο που το πηρες,  αν ειναι καπου εδω κοντα  το μαγαζι να παω να το τσακισω

Δημοσ.

μη μας γ@@ς ρε φιλε απογευματιατικα - γιατι μας το κανεις αυτο τι σου καναμε ?  :-D :-)

λεγε απο που το πηρες,  αν ειναι καπου εδω κοντα  το μαγαζι να παω να το τσακισω

εχω αλλαξει χωρο για να μην πεσω με δυο πιρουνια απο πανω.

απο την πασαρελα το πηρα , σας τα χα ξαναπει!

• Like 1
Δημοσ.

το τριήμερο φαγοπότι τελείωσε πανηγυρικά με πιτσα

giphy.gif

δεν θελω να δω κρεας για τουλαχιστον μια εβδομαδα(εξαίρεση ζαμπονοσαλαμια.)

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω ρε φίλε τι λες τώρα. Και με R2 έκανες εκτός φάσης φάουλ και έκοβες όλα τα τετ-α-τετ :lol: .

Επικά ξυλίκια λόγω αυτού,τσατσιά ftw + το ότι δεν ήξεραν πως το κάνω B)

Katepie αν το βλέπεις αυτό μπήκε άλλος και έγραψε από το account σου...

Δεν παίζει να τα 'χεις γράψει εσύ,έχω μείνει μλκς :mellow: :ph34r:

Γιατί καλέ;;;; Εδώ θυμάμαι τον γλόμπο στο intro που είχε το τραγούδι του Robbie Williams, πόοοοσο μου άρεσε και πόοοοσο σπόρος ήμουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής από τα ποδοσφαιροgames τα manager μου άρεσαν. Νομίζω το football πρέπει να ταν το καλύτερο. Αλλά ναι όλα τα δοκίμαζα. Πού είναι το περίεργο;

Δημοσ.

Γιατί καλέ;;;; Εδώ θυμάμαι τον γλόμπο στο intro που είχε το τραγούδι του Robbie Williams, πόοοοσο μου άρεσε και πόοοοσο σπόρος ήμουν. Αλλά για να είμαι ειλικρινής από τα ποδοσφαιροgames τα manager μου άρεσαν. Νομίζω το football πρέπει να ταν το καλύτερο. Αλλά ναι όλα τα δοκίμαζα. Πού είναι το περίεργο;

Eντάξει, εσύ είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορώ να απολαυσω τη μουσική με καμια μπαναγία
με λείπει αυτή η αίσθηση :huh:

LSD-007.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...