BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Χαίρε! Είμαι ο Ιάσωνας ο Αργονάυτης με το χρυσόμαλλο δέρας! Χαίρε Αρχαίοι Ελληνικοί 12 Θεοι!
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Τελικά γίνεται σε μια μέρα να φας και να πεις τα πάντα. Τσεκαρισμένο
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 <p>Η απάντηση στο ερώτημα της Katepie </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.lifo.gr/team/citylegal/47795?comments_page=2&comments_order=o#comments'>http://www.lifo.gr/team/citylegal/47795?comments_page=2&comments_order=o#comments</a></p> Αχαααααα! Θα καούμε όλοι στην κόλαση λοιπόν!! Νιαχ νιαχ! Καλημέρες! Sent from my iPhone using Insomnia
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 'Εχω πει αντί για μαγειρίτσα να χρησιμοποιείται ο όρος γιουβαρλάκια, ευχαριστώ.
Adon1s Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και που λετε παιζει ναναι το πρωτο Πασχα που δεν εσκασα απο το φαγητο, Ικανοποιητικη για τα τυπικα ποσοτητα κατσικακιού σουβλας , κατι κοτοπουλα και αφθονο κρασι μεταωτσιπουρου (μέ εννοειται). Εειτα εγινε του τσηζκεηκ και της τυραμισου το καγκελο. Κοιμηθηκα κανα 2ωρο και επεστρεψα εις Θεσσαλονικη. Α, επισης πρωτο πασχα χωρις κοκορετσι... υγεια Υπαρχει καλυτερο γλυκο απο τυραμισουυυ;;;; Ποσο γαμηστερο ειναι !!!!!
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Υπαρχει καλυτερο γλυκο απο τυραμισουυυ;;;; Ποσο γαμηστερο ειναι !!!!! Γιου σποκ δε τρουθ. Και το τσιζ κορυφή.
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γιου σποκ δε τρουθ. Και το τσιζ κορυφή. βάζεις τσίζ στην κορυφή του τιραμισού? Όπως το κερασάκι στην τούρτα ένα πράμα?
g_alkis Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 'Εχω πει αντί για μαγειρίτσα να χρησιμοποιείται ο όρος γιουβαρλάκια, ευχαριστώ. Τον τζιγεροσαρμά να τον λέμε μπιφτέκι; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Άνετα. βάζεις τσίζ στην κορυφή του τιραμισού? Όπως το κερασάκι στην τούρτα ένα πράμα? Ακριβώς φίλε μου, όπως στην κορυφή της τούρτας μπαίνει το κερασάκι έτσι και στην κορυφή του τιραμισού μπαίνει το λαβασκιράκι. 1
katiepie Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σοκολάτα ftw ρε! Αλλά κρατιέμαι γιατί έρχονται Βέλγικες σοκολάτες... Σήμερα όλη μέρα χουζούρεμα κρεβάτι, θα ξενιστώ την Τετάρτη που θα πάω για δουλειά :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις