Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

θα ήθελα να ήμουνα βαπιρ να ζούσα μέσα στις σκιές
το αίμα μου να ητανε το πύρ το υγρό πριν κάτι εποχές
να είχα χαρέμι γυναικών κ όλες τους να'ταν άντυτες
λες να με ένοιαζε ξανά αν θα χα αναπάντητες ?

α?

• Like 8
Δημοσ.

θα ήθελα να ήμουνα βαπιρ να ζούσα μέσα στις σκιές

το αίμα μου να ητανε το πύρ το υγρό πριν κάτι εποχές

να είχα χαρέμι γυναικών κ όλες τους να'ταν άντυτες

λες να με ένοιαζε ξανά αν θα χα αναπάντητες ?

α?

Αυτό το τελικό το ''α?''

που την επιβεβαίωση ζητά

ήτανε όλα τα λεφτά..

• Like 2
Δημοσ.

Υποθέτω ότι το τζάμπα είναι καλύτερο απ´ το φθηνό.

Βρε να τα αγοράσω τα blue ray αλλά πού να τα παίξω;

Δώσε πόνο, 500GB ελευθερα έχω. Στην τελική αν γεμίσει, έχω δει έναν 6TB που έχουν βγάλει.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το τζάμπα είναι καλύτερο απ´ το φθηνό.

Και πως ακριβώς είναι τσάμπα; Ιντερνετ δεν πληρώνεις; Ρεύμα δεν πληρώνεις; Σκληρό δίσκο δεν πληρώνεις; Αν σε πιάσουν πόσο είναι το πρόστιμο;

Και γάματα όλα αυτά, αν υπάρχει τρόπος να δείξουμε πως θέλουμε επικές παραγωγές είναι μέσω των πωλήσεων. Προσωπικά αγοράζω σπάνια, αλλά το GoT και το Treme ήθελα να τα υποστηρίξω, αν και τα βλέπω στην tv. 

Δημοσ.

Και πως ακριβώς είναι τσάμπα; Ιντερνετ δεν πληρώνεις; Ρεύμα δεν πληρώνεις; Σκληρό δίσκο δεν πληρώνεις; Αν σε πιάσουν πόσο είναι το πρόστιμο;

Το χόντρυνες τώρα,αλλά θα κάνω μιά προσπάθεια:

Το ιντερνέτ έρχεται πακέτο με το τηλέφωνο,που το πληρώνω ούτως η άλλως.Και εφ´ όσον υπάρχει,το χρησιμοποιώ.

Θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη διαρροή+διανομή του υλικού τους,εγώ το google χρησιμοποιώ (παράνομο ; ) και ένα συνδυασμό πλήκτρων στο computer μου,γιατί να μου τη πέσουν;

Δίσκους έχω πολλούς,από τότε που είχα λ7.

Αν θαρθούνε σπίτι να με πιάσουν που κατεβάζω,το τελευταίο που θα με νοιάξει είναι το πρόστιμο·αν με καταλαβαίνεις.

Και γάματα όλα αυτά, αν υπάρχει τρόπος να δείξουμε πως θέλουμε επικές παραγωγές είναι μέσω των πωλήσεων. Προσωπικά αγοράζω σπάνια, αλλά το GoT και το Treme ήθελα να τα υποστηρίξω, αν και τα βλέπω στην tv.

Πες μου έναν που δεν ξέρει το GOT.

Πριν κανα χρόνο άλλωστε οι συντελεστές τους ευχαρίστησαν τη "σκηνή" για την άμετρη διαφήμιση που τους προσέφεραν,μέσω του d/l.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...