Gtr34 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Nicoc νομιζω ηρθε η ωρα να περασεις στο plan b aka "υγρο πυρ" . 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θα ήθελα να ήμουνα βαπιρ να ζούσα μέσα στις σκιέςτο αίμα μου να ητανε το πύρ το υγρό πριν κάτι εποχέςνα είχα χαρέμι γυναικών κ όλες τους να'ταν άντυτεςλες να με ένοιαζε ξανά αν θα χα αναπάντητες ?α? 8
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 θα ήθελα να ήμουνα βαπιρ να ζούσα μέσα στις σκιές το αίμα μου να ητανε το πύρ το υγρό πριν κάτι εποχές να είχα χαρέμι γυναικών κ όλες τους να'ταν άντυτες λες να με ένοιαζε ξανά αν θα χα αναπάντητες ? α? Αυτό το τελικό το ''α?'' που την επιβεβαίωση ζητά ήτανε όλα τα λεφτά.. 2
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Υποθέτω ότι το τζάμπα είναι καλύτερο απ´ το φθηνό. Βρε να τα αγοράσω τα blue ray αλλά πού να τα παίξω; Οτι πάρεις 100gb http://kickass.to/game-of-thrones-s1-s3-2011-2013-bdrip-1080p-dts-extras-highcode-t8897893.html Δώσε πόνο, 500GB ελευθερα έχω. Στην τελική αν γεμίσει, έχω δει έναν 6TB που έχουν βγάλει.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 νίκοτς και νούμπ είναι οι αδυναμίες μου Κολλημένη με τον noob... ...My name is BiTe, TriLoBiTe...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Kαι εκεί που διάβαζα το topic για το 12θεο και πάω να αλλάξω σελίδα, τσουπ deleted! Αίσχος αρκουδέηδες... 4
insomniaK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Υποθέτω ότι το τζάμπα είναι καλύτερο απ´ το φθηνό. Και πως ακριβώς είναι τσάμπα; Ιντερνετ δεν πληρώνεις; Ρεύμα δεν πληρώνεις; Σκληρό δίσκο δεν πληρώνεις; Αν σε πιάσουν πόσο είναι το πρόστιμο; Και γάματα όλα αυτά, αν υπάρχει τρόπος να δείξουμε πως θέλουμε επικές παραγωγές είναι μέσω των πωλήσεων. Προσωπικά αγοράζω σπάνια, αλλά το GoT και το Treme ήθελα να τα υποστηρίξω, αν και τα βλέπω στην tv.
Razor_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Η απάντηση στο ερώτημα της Katepie http://www.lifo.gr/team/citylegal/47795?comments_page=2&comments_order=o#comments
Flexeril Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και πως ακριβώς είναι τσάμπα; Ιντερνετ δεν πληρώνεις; Ρεύμα δεν πληρώνεις; Σκληρό δίσκο δεν πληρώνεις; Αν σε πιάσουν πόσο είναι το πρόστιμο;Το χόντρυνες τώρα,αλλά θα κάνω μιά προσπάθεια: Το ιντερνέτ έρχεται πακέτο με το τηλέφωνο,που το πληρώνω ούτως η άλλως.Και εφ´ όσον υπάρχει,το χρησιμοποιώ. Θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη διαρροή+διανομή του υλικού τους,εγώ το google χρησιμοποιώ (παράνομο ; ) και ένα συνδυασμό πλήκτρων στο computer μου,γιατί να μου τη πέσουν; Δίσκους έχω πολλούς,από τότε που είχα λ7. Αν θαρθούνε σπίτι να με πιάσουν που κατεβάζω,το τελευταίο που θα με νοιάξει είναι το πρόστιμο·αν με καταλαβαίνεις. Και γάματα όλα αυτά, αν υπάρχει τρόπος να δείξουμε πως θέλουμε επικές παραγωγές είναι μέσω των πωλήσεων. Προσωπικά αγοράζω σπάνια, αλλά το GoT και το Treme ήθελα να τα υποστηρίξω, αν και τα βλέπω στην tv.Πες μου έναν που δεν ξέρει το GOT. Πριν κανα χρόνο άλλωστε οι συντελεστές τους ευχαρίστησαν τη "σκηνή" για την άμετρη διαφήμιση που τους προσέφεραν,μέσω του d/l.
Προτεινόμενες αναρτήσεις