klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Α δε τα κόβεις, κόβεις. Τα σταματάς για κάνα μήνα. Έτσι ναι makes kinda sense. Θα του πάω καλύτερο μπαξίσι.
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ιδιος ησουν, στο προφιλ του ειδικα. Ετσι θυμαμαι κατουλαϊστο. Φαντασου οτι η αλλη το ειδε ΔΕΥΤΕΡΗ γαμημενη φορα και καθε τοσο με εδινε αγκωνιες ΔΕΣ ΔΕΣ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΣ . μαυρος υπνος.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Zomg εγώ τώρα πάω για την αρχή του δεύτερου. Καλά ρε και με καφέ και με νερά έχεις κάθισμα γραφείου/τουαλέτα; Χρόνια τώρα με τα νερά έχει συνιθήσει ο οργανισμός. Το πατάρι στο μαγαζί είναι γεμάτο με 6άδες νερά. προχτές πήγα και πήρα 10 γιατί τελειώσανε Ξύπνιος από τις 7:10, έχω ήδη πιει 4 καφέδες, ο ένας Φρέντο, σε λίγο θα κατουράω βραζιλιάνους.;ρ I'm proud boy Αν έχεις κάνα χαλασμένο λάπτοπ, πάρτο μαζί σου και πετάξου από το μαγαζί του Άλεξζζζ να στο φτιάξει, μουχαχχα. Δεν δεχόμαστε όμως λεφτά... σιροπιαστά ναι
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 κομπλέ όλα σε λέω είναι το σωστό. Σμουτς.
YiN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο ρε φιλλλλαράκι. Σε δίνω το λόγο μου, δε θα ξανασυμβεί.
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΑΟΚ, ξέρω 'γω, ξέρω 'γω εντάξει, βασικά και δηλαδή, ΠΑΟΚ μ' έχεις φτιάξει...
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Χρόνια τώρα με τα νερά έχει συνιθήσει ο οργανισμός. Το πατάρι στο μαγαζί είναι γεμάτο με 6άδες νερά. προχτές πήγα και πήρα 10 γιατί τελειώσανε Νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός ανώμαλος που και καφέ να μην έχει δε με πειράζει αλλα άμα έρθω και έχουν τελειώσει οι 6δες εξαφανίζομαι να πάρω.
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δε μου κάνει. Πρέπει να στέκει αγέρωχα δίπλα στην οθονάρα μου, δε μπορώ με τα πίτσι πίτσι τα ποτηράκια κάθε λίγο.
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Nespresso σταθερη αξια αλλα τι καλυτερο απο την Λενα που δουλευει Δευτερα - Τεταρτη και παρασκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις