TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 κι εγώ την έβγαλα με quiche τι να πείς..;;; Tάνα ζωή? Εγώ πάντως συκώτια και εντόσθια δεν ακουμπάω.. :Ρ
mathsrule Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως συκώτια και εντόσθια δεν ακουμπάω.. :Ρ Χάνεις. Χάνεις πολύ! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χάνεις. Χάνεις πολύ! Έχω δοκιμάσει.. Είστε ΗΡΩΕΣ.. μόνο αυτό έχω να πω... :Ρ
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ΝΙΚΟΚ ΖΕΙΣ;;; ακόμα Χρυσο κουφετο το καταντησατε το ΟΟΤ ουστττ ! και ακόμα ούτε μια αναπάντητη 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ε καλά μια τα χριστούγεννα μια τώρα και αυτά χρειάζονται έχω καταλήξει πως όλα χρειάζονται ακόμα και αυτά που μας κάνουν "κακό" αρκεί πάντα να κοντρολάρουμε τον εαυτό μας και να μη γίνονται πρόβλημα . Ασχετο αλλα τώρα κοίταζα τα χέρια μου και θέλουν ξύρισμα πως θα πάω έτσι για εγχείρηση την πέμπτη? Θα έχει και καμια καλή νοσοκόμα κ δε θα θέλω να φύγω ... καμια βουβάλα μη τύχει μόνο γιατι θα βάλω τσι φωνές Με θύμισες μια φορά στο στρατό που με είχαν πάει σηκωτό στο νοσοκομείο όπου μια νοσοκόμα ήταν ξανθιά και νάρα... Δεν ήθελα να γίνω καλά μιλάμε...
Mau-Maus Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Νικολα θα σου κανει την τριτη που ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια για να παει να παρει κανα ατικαταθληπτικο ετσι και δεν της απαντησεις στην αναπαντ την εχεις κολλησει ασχημα με την παρτυ σου αλλα δε το ξερει .. χρονια πολλα ρεεεε ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις