Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε συ ...Τωρα οι μαγκες εμενα δεν με πιανει το ποτο ευκολα και τετοια... Ειναι μπαρουφες....

Νυχτα ειναι, κατι να πεταχτει, αν εχεις πιει θα φταις χωρις να χεις κανει τιποτα....

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Κουβαλουσα και μια κοπελα μαζι μου...

καπως ετσι ??

sandbag.jpg
ειπαμε να ακουσεις τον αλεξ για sandbag αλλα οχι κ ετσι ρε λιβε :-)
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι,με συγχωρείς κι όλας,κοίταξες στον Σουηρδό μονοπόδαρο;Έβαλες σωστά το θέμα αναζήτησης; game of thrones s01 ας πούμε;

Γιατί βλέπω χιλιάδες ποιότητες με εκατομύρια seeders;

Τα έχεις για χαζά τα γερόντια ρε συ,να πετάξουν τέτοια ατάκα και να απαξιώσουν τόση ευτυχία μαζεμένη;

Για στείλε κάνα ψίθυρο γιατί δεν βρήσκω, αλήθεια.

Δημοσ.

Ναι ρε συ ...Τωρα οι μαγκες εμενα δεν με πιανει το ποτο ευκολα και τετοια... Ειναι μπαρουφες....

Νυχτα ειναι, κατι να πεταχτει, αν εχεις πιει θα φταις χωρις να χεις κανει τιποτα....

και να μην έχεις πιει αν πεταχτεί κάτι είναι δύσκολο το θέμα απλά καλύτερο είναι να μην προκαλέις την τύχη σου πίνοντας.

Δημοσ.

Θέλω και ποιότητα όμως όχι τίποτα 480p. Το μόνο που βρήκα ήταν ένα 45GB με 20 seeders. Αυτό θα κατεβαίνει μέχρι του χρόνου όμως.

Δημοσ.

καπως ετσι ??

sandbag.jpg
ειπαμε να ακουσεις τον αλεξ για sandbag αλλα οχι κ ετσι ρε λιβε :-)

Καλα το μαμησαμε μαους..... 

Την ειχα συνοδηγο....

Μονο μια φορα με γυρισε το μυαλο... την επιασα και την σηκωσα μεσα στο μαγαζι δε μασησα ....χαχαχαχαχα..... τρελαθηκε..... 

• Like 1
Δημοσ.

Μαθσρούλ σε βλέπω πάντως ενημερωμένο στα του οφιτσιάλε οφτόπικ θρεντιού..  Εύγε!  Ρε που 'σαι ρε ριβόλβα ρε τώρα που γυρίζει ρε?? 

Εννοείται! Αν δεν είμαι εγώ ενημερωμένος, ποιος είναι; :P

Δημοσ.

Θέλω και ποιότητα όμως όχι τίποτα 480p. Το μόνο που βρήκα ήταν ένα 45GB με 20 seeders. Αυτό θα κατεβαίνει μέχρι του χρόνου όμως.

Απλά θα αντικαταστήσεις τα νούμερα (s01,s02,s03).

Δεν είναι δυνατόν να μη ξέρεις τον Σουηρδό.:P

Δημοσ.

Οτι πάρεις 100gb

http://kickass.to/game-of-thrones-s1-s3-2011-2013-bdrip-1080p-dts-extras-highcode-t8897893.html

In other news

Μπύρα για την χώνεψη.

Σπερες

Δημοσ.

Αγόρασε μωρέ τα blueray, με το συνοδευτικό υλικό. Τα βρίσκεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή.

Υποθέτω ότι το τζάμπα είναι καλύτερο απ´ το φθηνό.
Δημοσ.

πωπω γυρίζοντας Αθήνα πέρασα από αττική οδό γιατί λέω έχω λιγότερες πιθανότητες να πετύχω ατύχημα άσε που σε προειδοποιούν στις οθόνες. τι το θελα, ένα παλικάρι είχε καρφωθεί αριστερά, είχε μαζευτεί το σόι τριγύρω κι επειδή περιμέναμε κανα μισάωρο απ ότι κατάλαβα 21 μόνος του καρφώθηκε. προφανώς πέθανε. αλλά τι το παίρνετε ρε παιδιά αν έχετε πιει, νυστάζετε ή οτιδήποτε. σκεφτείτε τη μανούλα σας στην τελική. 

ακόμα τρέμω...

χέσε μέσα , ημέρες γιορτών αν δεν σκοτωθει κόσμος χωρίς λόγο δε γίνεται

το κακό ειναι οτι θα γίνει και του χρόνου

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται! Αν δεν είμαι εγώ ενημερωμένος, ποιος είναι; :P

Ρίχνεις διάβασμα ε?   Εσύ μια μέρα θα πας πολύ μπροστά, ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δημοσ.

Ρίχνεις διάβασμα ε?   Εσύ μια μέρα θα πας πολύ μπροστά, ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ουυυυυ! Διάβασμα δεν λέει τίποτα!

Πόσο πιο μπροστά; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...