Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε ρε παίδες, που μπορώ να κατεβάσω όλα τα επεισόδια του game of thrones; Μόνο κάτι σκονισμένα, παρατημένα torrent έχω δει να κυκλοφορούν.

Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά μπύρα Amstel με 0% αλκοολ. Δεν θέλω να πώ οτι ξέρασα, απλά βγήκε το κοκορέτσι πάλι εξω.

Μπορεί να έφταιγε βέβαια που δοκίμασα κατευθείαν μετά απο guinness.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά μπύρα Amstel με 0% αλκοολ. Δεν θέλω να πώ οτι ξέρασα, απλά βγήκε το κοκορέτσι πάλι εξω.

Μπορεί να έφταιγε βέβαια που δοκίμασα κατευθείαν μετά απο guinness.

κάτι τέτοιο δεν έδωσαν στον Σωκράτη?

Δημοσ.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; (Αυτή η φράση μόνο τα μπουζούκια μου θυμίζει)

Εμείς εδώ έχουμε μαζευτεί:

Εγώ

Μάδερ

Φάδερ

Σίστερ

Μπόιφρεντ της σίστερ

Μάδερ του Μπόιφρεντ

Φάδερ του μπόιφρεντ

Γκερλφρεντ δικιά μου

Μάδερ της γκέρλφρεντ

Φάδερ της γκέρλφρεντ

Θείος

Θεία 1

Ξάδελφος 1

Ξάδελφος 2

Ξαδέλφη1

Θεία 2

Ξαδέλφη 2

Παππούς 1

Γιαγιά

Παππούς 2

Θεία της μάδερ 1

Θεία της μάδερ 2

Βαφτιστήρα.

Σουβλίστηκαν: 2 αρνιά και 2 κοκορέτσια με πολλές πατάτες και λουκάνικα.

Σπέσιαλ Γκεστ: Συκωταριά με πολλά γλυκάδια.

Kάτσε μισό να φωνάξω τον περίστροφα...

• Like 3
Δημοσ.

Kάτσε μισό να φωνάξω τον περίστροφα...

Οι δύο θείες της μάδερ είναι ελεύθερες. Περίστροφα, όρμα ελεύθερα!

Οι άλλες δύο θείες είναι κάτω των 45.

• Like 1
Δημοσ.

πωπω γυρίζοντας Αθήνα πέρασα από αττική οδό γιατί λέω έχω λιγότερες πιθανότητες να πετύχω ατύχημα άσε που σε προειδοποιούν στις οθόνες. τι το θελα, ένα παλικάρι είχε καρφωθεί αριστερά, είχε μαζευτεί το σόι τριγύρω κι επειδή περιμέναμε κανα μισάωρο απ ότι κατάλαβα 21 μόνος του καρφώθηκε. προφανώς πέθανε. αλλά τι το παίρνετε ρε παιδιά αν έχετε πιει, νυστάζετε ή οτιδήποτε. σκεφτείτε τη μανούλα σας στην τελική. 

ακόμα τρέμω...

• Like 3
Δημοσ.

math πέσανε αι οι κλασικες μπηχτες εκατέρωθεν "άντε του χρόνου στο σπίτι των παιδιών μας" κλπ κλπ;;

Όχι. Πάντα όλες οι γιορτές γίνονται σπίτι των γονιών μου λόγω τεράστιου κήπου και χτιστού μπάρμπεκιου.

Δημοσ.

Για πείτε ρε παίδες, που μπορώ να κατεβάσω όλα τα επεισόδια του game of thrones; Μόνο κάτι σκονισμένα, παρατημένα torrent έχω δει να κυκλοφορούν.

Ρε φιλαράκι,με συγχωρείς κι όλας,κοίταξες στον Σουηρδό μονοπόδαρο;Έβαλες σωστά το θέμα αναζήτησης; game of thrones s01 ας πούμε;

Γιατί βλέπω χιλιάδες ποιότητες με εκατομύρια seeders;

math πέσανε αι οι κλασικες μπηχτες εκατέρωθεν "άντε του χρόνου στο σπίτι των παιδιών μας" κλπ κλπ;;

Τα έχεις για χαζά τα γερόντια ρε συ,να πετάξουν τέτοια ατάκα και να απαξιώσουν τόση ευτυχία μαζεμένη;
Δημοσ.

πωπω γυρίζοντας Αθήνα πέρασα από αττική οδό γιατί λέω έχω λιγότερες πιθανότητες να πετύχω ατύχημα άσε που σε προειδοποιούν στις οθόνες. τι το θελα, ένα παλικάρι είχε καρφωθεί αριστερά, είχε μαζευτεί το σόι τριγύρω κι επειδή περιμέναμε κανα μισάωρο απ ότι κατάλαβα 21 μόνος του καρφώθηκε. προφανώς πέθανε. αλλά τι το παίρνετε ρε παιδιά αν έχετε πιει, νυστάζετε ή οτιδήποτε. σκεφτείτε τη μανούλα σας στην τελική. 

ακόμα τρέμω...

Χτες βγηκα ... Πηγα Καλλιθεα χαλκιδικης...

Κουβαλουσα και μια κοπελα μαζι μου... Ο δρομος ισα ισα χωραει ενα αμαξι, λογο εργων... 

Πηγα ηπια μια ενα ποτο μονο, το λιβανιζα 4 ωρες... και πολυ νερο... οσο και ασχημο και αν φαινοταν δεν επαιζε να πιω αλλο,.,,μια στραβη,θα επαιρνα και αλλο ανθρωπο μαζι με μενα... 

Οι αλλοι που ηταν μαζι μου αν και οδηγουσαν ηπια 3-4 ποτα... Εμενα μου ειπε η κοπελα δεν θελω να πιεις και το σεβαστηκα.... Δεν ειμαι επιπόλαιος γιατι μετα το πληρωνεις ασχημα....

• Like 3
Δημοσ.

Μαθσρούλ σε βλέπω πάντως ενημερωμένο στα του οφιτσιάλε οφτόπικ θρεντιού..  Εύγε!  Ρε που 'σαι ρε ριβόλβα ρε τώρα που γυρίζει ρε?? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...