Valerie_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 όντως χτες την έπαθα,το τόρρεντ δεν ήταν καλό κολλούσε κλπ κλπ. το 3 από kickass
Flexeril Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πας στο pirate να κατεβάσεις got να δεις,κοιτάς τα σχόλια αν είναι οκ το τόρρεντ και βλέπεις αυτό. ε γαμήσου πια.Που είναι ο Τούφας τώρα να βαλει τη τρολόφατσα; 2
katiepie Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Καλημέρα boyz and girlz! Νικοτς θα σου κανα αναπάντητη αλλά μου πέφτεις μακριά ρε αγόοοορι! Επίσης το ότι νίκοτς και νούμπ είναι οι αδυναμίες μου, είναι εύλογο! Κατά τα άλλα σποιλεριάστηκα για το game of thrones απ την ελληνική σελίδα του supernatural. Με visual! Φακ μάι Λάιφ! Sent from my iPhone using Insomnia 2
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα boyz and girlz! Νικοτς θα σου κανα αναπάντητη αλλά μου πέφτεις μακριά ρε αγόοοορι! Επίσης το ότι νίκοτς και νούμπ είναι οι αδυναμίες μου, είναι εύλογο! Κατά τα άλλα σποιλεριάστηκα για το game of thrones απ την ελληνική σελίδα του supernatural. Με visual! Φακ μάι Λάιφ! Sent from my iPhone using Insomnia inb4 σκάσει ο τουφας με χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2014 από nicoc89 3
katiepie Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πολύ ηρεμία έπεσε.. την πέσατε όλοι στο φαγητό και ύπνο;;; Πουλάαακια μουυυυ
Valerie_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 εγώ από την μυρωδιά μπούχτισα και τσίμπησα λίγο ίσα ίσα για την πείνα.
viper2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Με τόσο φαί έχασα μια focusrite και ενα zero sl. Πωωωω Χρόνια πολλά και λοιπά αναχρονιστικα
mary Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Και γω λιγο εφαγα για τα δεδομενα μου. Αλλά γενικα σημερα με εχει πιασει μια υπνηλια (λογω κρασιου υποθετω) και ειμαι ετσι: 3
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Eντοιχισμένος ο νέος χρόνος βάηπα. Ιν άδερ νιουζ μέρεζζ.. Kαι θα ρθει τώρα η Valerie η κάτω παύλα και θα με πει χουρ ντουρ Καληνύχτα!! και θα τση πω Tώρα ξύπνησα και θα με πει είσαι ρεμάλι και θα τση πω πρόμπλεμ?? 3
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Και γω λιγο εφαγα για τα δεδομενα μου. Αλλά γενικα σημερα με εχει πιασει μια υπνηλια (λογω κρασιου υποθετω) και ειμαι ετσι: ε καλά μια τα χριστούγεννα μια τώρα και αυτά χρειάζονται έχω καταλήξει πως όλα χρειάζονται ακόμα και αυτά που μας κάνουν "κακό" αρκεί πάντα να κοντρολάρουμε τον εαυτό μας και να μη γίνονται πρόβλημα . Ασχετο αλλα τώρα κοίταζα τα χέρια μου και θέλουν ξύρισμα πως θα πάω έτσι για εγχείρηση την πέμπτη? Θα έχει και καμια καλή νοσοκόμα κ δε θα θέλω να φύγω ... καμια βουβάλα μη τύχει μόνο γιατι θα βάλω τσι φωνές
Valerie_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Νούμπη με έχεις παρεξηγήσει,εγώ καφέ θα σου έλεγα να πιεις βασικά 1
mathsrule Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; (Αυτή η φράση μόνο τα μπουζούκια μου θυμίζει) Εμείς εδώ έχουμε μαζευτεί: Εγώ Μάδερ Φάδερ Σίστερ Μπόιφρεντ της σίστερ Μάδερ του Μπόιφρεντ Φάδερ του μπόιφρεντ Γκερλφρεντ δικιά μου Μάδερ της γκέρλφρεντ Φάδερ της γκέρλφρεντ Θείος Θεία 1 Ξάδελφος 1 Ξάδελφος 2 Ξαδέλφη1 Θεία 2 Ξαδέλφη 2 Παππούς 1 Γιαγιά Παππούς 2 Θεία της μάδερ 1 Θεία της μάδερ 2 Βαφτιστήρα. Σουβλίστηκαν: 2 αρνιά και 2 κοκορέτσια με πολλές πατάτες και λουκάνικα. Σπέσιαλ Γκεστ: Συκωταριά με πολλά γλυκάδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις