Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωρα γκαλη στην πρίμη σας κ αέρα στα βρακιά σας , καθάρια να ειναι η κλήνη σας και όμορφα τα παιδιά σας
και του χρόνου τέτοια μάγκες , κάθε χρόνο ο χριστός κόντρα στην μικροαστική πραγματικότητα ξεπροβάλει και ανασηκώνετε απ το χώμα σα ένας άλλος μεσσιας για να φέρει ενα μhνyμα χαράς απο τον πατέρα του για εμάς.

Ο ΟΘΕΟΣ μας δίνει ενα μηνυμα ελπίδας , ενώ θα μπορούσε να τη βγάλει με μια αναπάντητη . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

article-1296566313439-024c0bb5000005dc-3

Να ξες οτι σου ρουφαει το αιμα κ σε ξεζουμιζει για αυτο εισαι ετσι.

για αίμα δεν ξέρω

Μίλησέ μας, πες μας τι σε βασανίζει και θα το λύσουμε μαζί!

αν αρχίσω να μιλάω σε κάποιον για όλα όσα με βασανίζουν θα βασανιστεί

Νίκο σε κορταρει

αμα με κόρταρε θα το έλεγε στα ίσια , γω δεν ειμαι άνθρωπος του γύρω γύρω , με αρέσει να με πει η άλλη "είσαι και πολύ μωρό , να σε κεράσω ενα ποτάκι ? B)

All the good ones are taken!

except the best

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Θα πέσει μάχη για νουμπ και νίκοτσ, άι καν φίλ ιτ!

Πόσο ψήνομαι να γράψω " είσαι και πολύ μωρό, να σε κεράσω ένα ποτάκι?" μόνο και μόνο για να δω τι θα πει, αλλά δεν το γράφω, κρατιέμαι! :P

Δημοσ.

το ξέρω brah , αλλα τσι λέω οτι αν το πει δε θα το κάνει οπότε ας μη το πει :mellow:
πάω για νάνι κ νανέλια , απόψε θα έχω καλό ύπνο , το αισθάνομαι :mellow:

Δημοσ.

Πας στο pirate να κατεβάσεις got να δεις,κοιτάς τα σχόλια αν είναι οκ το τόρρεντ και βλέπεις αυτό. ε γαμήσου πια.

post-289055-0-06035500-1397984000_thumb.png

Δημοσ.

Πας στο pirate να κατεβάσεις got να δεις,κοιτάς τα σχόλια αν είναι οκ το τόρρεντ και βλέπεις αυτό. ε γαμήσου πια.

Ki**ass, ασε του πειρατες .
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...