nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ωρα γκαλη στην πρίμη σας κ αέρα στα βρακιά σας , καθάρια να ειναι η κλήνη σας και όμορφα τα παιδιά σαςκαι του χρόνου τέτοια μάγκες , κάθε χρόνο ο χριστός κόντρα στην μικροαστική πραγματικότητα ξεπροβάλει και ανασηκώνετε απ το χώμα σα ένας άλλος μεσσιας για να φέρει ενα μhνyμα χαράς απο τον πατέρα του για εμάς.Ο ΟΘΕΟΣ μας δίνει ενα μηνυμα ελπίδας , ενώ θα μπορούσε να τη βγάλει με μια αναπάντητη . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Να ξες οτι σου ρουφαει το αιμα κ σε ξεζουμιζει για αυτο εισαι ετσι. για αίμα δεν ξέρω Μίλησέ μας, πες μας τι σε βασανίζει και θα το λύσουμε μαζί! αν αρχίσω να μιλάω σε κάποιον για όλα όσα με βασανίζουν θα βασανιστεί Νίκο σε κορταρει αμα με κόρταρε θα το έλεγε στα ίσια , γω δεν ειμαι άνθρωπος του γύρω γύρω , με αρέσει να με πει η άλλη "είσαι και πολύ μωρό , να σε κεράσω ενα ποτάκι ? All the good ones are taken! except the best
katiepie Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Θα πέσει μάχη για νουμπ και νίκοτσ, άι καν φίλ ιτ! Πόσο ψήνομαι να γράψω " είσαι και πολύ μωρό, να σε κεράσω ένα ποτάκι?" μόνο και μόνο για να δω τι θα πει, αλλά δεν το γράφω, κρατιέμαι!
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 μη το γράψεις γιατι θα σε πει που και πότε και δε θα πας
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 το ξέρω brah , αλλα τσι λέω οτι αν το πει δε θα το κάνει οπότε ας μη το πει πάω για νάνι κ νανέλια , απόψε θα έχω καλό ύπνο , το αισθάνομαι
nicoc89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ας κάτσει εκεί που ειν ο ΟΘΕΟΣδω περνάμε καλά
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Περνάμε? Σκέψη για τροφή.. παγώσαμε - καληνύχτα
Valerie_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πας στο pirate να κατεβάσεις got να δεις,κοιτάς τα σχόλια αν είναι οκ το τόρρεντ και βλέπεις αυτό. ε γαμήσου πια.
Gtr34 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πας στο pirate να κατεβάσεις got να δεις,κοιτάς τα σχόλια αν είναι οκ το τόρρεντ και βλέπεις αυτό. ε γαμήσου πια. Ki**ass, ασε του πειρατες .
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 και είπες να το βάλεις και εδώ να σποιλεριάσεις και εμάς τους υπόλοιπους ας πούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις