Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εννοεί αν το τσιμπούκι αρταίνει,λόγω πρωτε'ι'νών. αν νηστευει ο τυχερος ειναι οκ επιτρεπεται
katiepie Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Α σε μένα πήγαινε η ερώτηση λοιπόν... Είμαι καλό παιδί εγώ. όχι το κανα πιο λιανά για σένα και σένα μόνο! χαχαχα Βαλ ναι, είναι της μεγάλης παρασκευής, βρίζεις και μετά το παίζεις καλόγρια... Τι σκατά ταινία να δω βραδιάτικα; :/
Flexeril Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Πλήρης ισοπέδωση... Μη φοβού Μαριάμ,δε δαγκώνω.Αλήθεια. αν νηστευει ο τυχερος ειναι οκ επιτρεπεται Ο λήπτης είναι ο αμαρτωλός.Ο δότης είναι ... αρματωλός!
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 όχι το κανα πιο λιανά για σένα και σένα μόνο! Με συγκινείς ε.
Valerie_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Katie δεν ξέρω εγώ από αυτά,δεν νηστεύω από τίποτα. 1
mary Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μη λέτε ρε τι λέξη nutella μεγάλη εβδομάδα. Τα κρέατα νταξ, τα αυγά νταξ, τα γάλατα νταξ, όχι τη nutella! Πλέον δεν έχω κανένα κοινό με άτομα που έκανα παρέα παλιά στο κωλοχώρι, να ανησυχώ; Επίσης, τη μεγάλη εβδομάδα τα νηστεύετε όλα; (ιφ γιου νόου γουατ άι μιν) Κουβέντα να γίνεται από κουβέντα που αρχίσαμε... Φιλεναδα, τσακισα σημερα μισο τσουρεκι με νουτελλλλα απο φιλη της μαναςμ άλλο πραμα... Άη νόου γουάτ γιου μιν αλλά -μεταξυ μας τωρα- οι γριες που στηνονται για να κοινωνησουν πιστευεις πως εχουν κανει σωστη νηστεια. ΠΟΙΑ ΓΡΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ; Ε; Οποτε μη νιωθεις τυψεις.
katiepie Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μωρέ ντάξει το φαγητό το βλέπω σαν αποτοξίνωση φάση από κρέας κτλ και γιατί όχι. In fact περισσότερο από συνήθεια νηστεύω το φαγητό τώρα που το σκέφτομαι, έχω κόψει και το κοινωνάω κτλ... Τώρα τα άλλα είναι μλκία λίγο δηλαδή οκ τι θα αλλάξει δεν είναι ότι κάνεις πια ευλάβια και προσευχή κτλ. Απλά πολλοί φίλοι κυρίως άντρες είναι η αλήθεια που γενικώς δεν τους λείπει ιδιαίτερα, επιλέγουν να μην το κάνουν τη μεγάλη εβδομάδα, κανενός είδους δηλαδή και παραξενεύομαι... @Mary σιγά μη νιώσω και τύψεις, δώρο θεού! χα χα χα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μη λέτε ρε τι λέξη nutella μεγάλη εβδομάδα. Τα κρέατα νταξ, τα αυγά νταξ, τα γάλατα νταξ, όχι τη nutella! Φιλεναδα, τσακισα σημερα μισο τσουρεκι με νουτελλλλα απο φιλη της μαναςμ άλλο πραμα... Φιλενάδα να σου τύχει..
katiepie Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Έχω και μουσική υπόκρουση, έτσι για να μην τα αφήνουμε μισά! @νούμπη, τη συγχωρώ θα τσακίσω αύριο βράδυ το τσουρέκι τερκενλή να ρθω στα ίσια μου 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Περιεργος συνδυασμός σήμερα, 4 weihenstephaner παρέα με 3 κουλουρια.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Έχω και μουσική υπόκρουση, έτσι για να μην τα αφήνουμε μισά! @νούμπη, τη συγχωρώ θα τσακίσω αύριο βράδυ το τσουρέκι τερκενλή να ρθω στα ίσια μου Ε από σένα δεν το περίμενα..!
Gtr34 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αντι για γαλα τρωνε ταχινι το οποιο ειναι ποιο θρεπτικο και εχει περισσοτερο ασβεστιο.
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 καθε ρεφρες και μια 100αρια ποστ.ειστε σε ρεντα σημερα.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ο λήπτης είναι ο αμαρτωλός. Ο δότης είναι ... αρματωλός! ο ληπτης ειναι αμαρτωλος αν πηγαινει με πολλους και διαφορετικους αρματωλους ! ο αρματωλος δοτης ειναι αμαρτωλος αν πηγαινει με πολλες αμαρτωλες ? εδω σε θελω ..
mary Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αντι για γαλα τρωνε ταχινι το οποιο ειναι ποιο θρεπτικο και εχει περισσοτερο ασβεστιο. Ποτέ δε μαρεσε το ταχινι. Μπλιιιιιιαξ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις