Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Για καισαρική μας βλέπω. Ηδη ανησυχω λίγο γι' αυτο το θεμα μπορω να πω. Τουλαχιστον να ειναι υγιη τα 3 παιδια μας.
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειδα ταυτοτητα. Δεν ξερω. Να μην ειναι, περιπου τόσο; Καμια 20ρια; 25; Τοσο δειχνει. Πες της οτι καλές οι καρδούλες αλλά προτιμάς τα ντόνατς με τρύπες και ρώτα τη άμα θέλει να της σαλιώσεις το δικό της ντόνατς. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φροντισε ομως να μην ειναι κοντα ο φουρναρης και το ακουσει, γιατι αν εχει καμια σχεση μαζι της θα σαλιωνει αυτος το δικο σου ντονατ. Κυριολεκτικα μαλιστα. 1
YiN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εμενα παλι ο Γαλλικος δεν με πιανει με τιποτα, σε φαση πινω ενα γαλλικο για να κοιμηθω. Απο την αλλη αν πιω ενα διπλο εσπρέσσο σκετο δεν κοιμαμαι με τιποτα, δεν ξερω αν ειναι η καδεινη ή η πικρίλα αλλα μετα υπερδιεγερση. Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. Ψήσου. Έχουμε καιρό να δούμε καλό τοπικ στο μπλαμπλα. 2
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν μασαω, τρεχω γρηγορα. Φρηνταμπα να κανω το ντονατ κουλουρι, γιατι δεν ειδα να εχει ντονατ με τρυπα στη μεση ή λες ότι δεν θα καταλάβει.
YiN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Όχι εγώ, ένας φίλος..... crap. Spotted. Αλλά δε σε κάνω ρηκουεστ (να μιλήσουμε στη γλώσσα σου) γιατί καταπάτησες τα πιστεύω σου. ΠΤΟΥ ΣΟΥ.
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γυναίκες... γράφω πριν για τον έρωτα μου για την Γιήν αλλά επειδή ανέφερα και άλλη γυναίκα κάνει τώρα ότι δεν το είδε
YiN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν το είδα βρε παραπονιάρικο *πατ πατ στο κεφάλι*
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν το είδα βρε παραπονιάρικο *πατ πατ στο κεφάλι* Πόσο... μα πόσο προβλέψιμη
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φρηνταμπα να κανω το ντονατ κουλουρι, γιατι δεν ειδα να εχει ντονατ με τρυπα στη μεση ή λες ότι δεν θα καταλάβει. Όχι, ντόνατς με τρύπα. Και συγκεκριμένα (τόνισέ το της αυτό), με σοκολάτα. Μια χαρά θα καταλάβει. Προβλέπω να κλειδώνει πόρτες και να σου ορμάει έτσι χύμα πάνω στα αλεύρια και τους κουραμπιέδες. 2
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Όχι, ντόνατς με τρύπα. Και συγκεκριμένα (τόνισέ το της αυτό), με σοκολάτα. Μια χαρά θα καταλάβει. Προβλέπω να κλειδώνει πόρτες και να σου ορμάει έτσι χύμα πάνω στα αλεύρια και τους κουραμπιέδες. Μπουγάτσα με τσιτσία ΑΓΙΑΚΟΥΝΑΣΟΥΠΩ! εεεε μαααα... σε βάλαμε πάνω από την φουρνάρισσα και θυμώνεις κιόλας 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το Μπουρί του Παραδείσου Νο. 2: Στη Λάβρα του Φούρνου. 2
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πες της οτι ο κουραμπιές σου θέλει άχνισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις