Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Για καισαρική μας βλέπω. Ηδη ανησυχω λίγο γι' αυτο το θεμα μπορω να πω. Τουλαχιστον να ειναι υγιη τα 3 παιδια μας.

Δημοσ.

Δεν ειδα ταυτοτητα. Δεν ξερω. Να μην ειναι, περιπου τόσο; Καμια 20ρια; 25; Τοσο δειχνει.

Πες της οτι καλές οι καρδούλες αλλά προτιμάς τα ντόνατς με τρύπες και ρώτα τη άμα θέλει να της σαλιώσεις το δικό της ντόνατς.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Φροντισε ομως να μην ειναι κοντα ο φουρναρης και το ακουσει, γιατι αν εχει καμια σχεση μαζι της θα σαλιωνει αυτος το δικο σου ντονατ. Κυριολεκτικα μαλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι ο Γαλλικος δεν με πιανει με τιποτα, σε φαση πινω ενα γαλλικο για να κοιμηθω. Απο την αλλη αν πιω ενα διπλο εσπρέσσο σκετο δεν κοιμαμαι με τιποτα, δεν ξερω αν ειναι η καδεινη ή η πικρίλα αλλα μετα υπερδιεγερση.

Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα B) Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. :-D

Ψήσου. Έχουμε καιρό να δούμε καλό τοπικ στο μπλαμπλα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μασαω, τρεχω γρηγορα. Φρηνταμπα να κανω το ντονατ κουλουρι, γιατι δεν ειδα να εχει ντονατ με τρυπα στη μεση ή λες ότι δεν θα καταλάβει.

Δημοσ.

Όχι εγώ, ένας φίλος..... crap.

Spotted. Αλλά δε σε κάνω ρηκουεστ (να μιλήσουμε στη γλώσσα σου) γιατί καταπάτησες τα πιστεύω σου. ΠΤΟΥ ΣΟΥ.

Δημοσ.

Γυναίκες... γράφω πριν για τον έρωτα μου για την Γιήν αλλά επειδή ανέφερα και άλλη γυναίκα κάνει τώρα ότι δεν το είδε

Δημοσ.
Φρηνταμπα να κανω το ντονατ κουλουρι, γιατι δεν ειδα να εχει ντονατ με τρυπα στη μεση ή λες ότι δεν θα καταλάβει.

Όχι, ντόνατς με τρύπα. Και συγκεκριμένα (τόνισέ το της αυτό), με σοκολάτα. Μια χαρά θα καταλάβει. Προβλέπω να κλειδώνει πόρτες και να σου ορμάει έτσι χύμα πάνω στα αλεύρια και τους κουραμπιέδες.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, ντόνατς με τρύπα. Και συγκεκριμένα (τόνισέ το της αυτό), με σοκολάτα. Μια χαρά θα καταλάβει. Προβλέπω να κλειδώνει πόρτες και να σου ορμάει έτσι χύμα πάνω στα αλεύρια και τους κουραμπιέδες.

Μπουγάτσα με τσιτσία

ΑΓΙΑΚΟΥΝΑΣΟΥΠΩ!

εεεε μαααα... σε βάλαμε πάνω από την φουρνάρισσα και θυμώνεις κιόλας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...