Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 επειδή δεν αρέσει σε μας πάει να πει πως δεν θα αρέσει σε σένα. γούστα είναι αυτά σιγά.
mary Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μια βοηθεια ρε παιδια.. Ειναι κανας zoranb εδω μεσα να μου πει;; Υπαρχει τετοιο πραμα πουθενα;;; Δλδ λαμπα χωρις καλωδιο; Το θελω για το χωρο κατω απο τη σκαλα που κλεισαμε και δεν εχει εκει κοντα παροχη ρευματος. Πηγα leroy merlin και ειπαν δεν εχουν, άρα και τα πρακτικερ σιγα μην εχουν. Σε φυσικο καταστημα δεν υπαρχει κατι παρομοιο;
Flexeril Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μια βοηθεια ρε παιδια.. Ειναι κανας zoranb εδω μεσα να μου πει;; Υπαρχει τετοιο πραμα πουθενα;;; Δλδ λαμπα χωρις καλωδιο; Το θελω για το χωρο κατω απο τη σκαλα που κλεισαμε και δεν εχει εκει κοντα παροχη ρευματος. Πηγα leroy merlin και ειπαν δεν εχουν, άρα και τα πρακτικερ σιγα μην εχουν. Σε φυσικο καταστημα δεν υπαρχει κατι παρομοιο; Κινέζοι,όπου τους πετύχεις,ένα εβράκι το πολύ. Συνήθως είναι πλακέ και δουλεύουν "ζουμπηχτά" για ονόφ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εγω σπιτικο τσουρεκι ΚΑΛΟ , δεν εχω φαει ποτε...αυτο που το κοβεις με το χερι και βγαινει μια κλωστή μεχρι την αλλη ακρη του... ολο κατι φειλ προσπαθειες που στην καλυτερη ειναι κεικ με γευση τσουρεκι στην χειροτερη παξιμαδια με γευση τσουρεκι. τις 1-2 πρώτες μέρες (max) είναι κάπως έτσι, τουλάχιστον αυτά που φτιάχνει η μάνα μου, μετά κλασικά δεν διατηρούνται...
mary Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κινέζοι,όπου τους πετύχεις,ένα εβράκι το πολύ. Συνήθως είναι πλακέ και δουλεύουν "ζουμπηχτά" για ονόφ. Αχαααα. Ουτε που πηγε το μυαλο μου! Ευχαριστω!
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εφαγα μια φορα τσουρεκι απο τον τερκενλη. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει 20+ευρω ο κοσμος... 2
Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ήμουν τόσο σίγουρη πως ο βάιπερ θα έγραφε αυτό ακριβώς. 1
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ήμουν τόσο σίγουρη πως ο βάιπερ θα έγραφε αυτό ακριβώς. τι με προδωσε;
mathsrule Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πρέπει να το βγάλω από μέσα μου μετά από τόσα χρόνια: Το μισώ το τσουρέκι. Ποτέ μου δεν το έτρωγα και ούτε πρόκειται να το φάω ποτέ μου. Ναι,έχω δοκιμάσει άπειρες φορές (ακόμα και του Τερκενλή) και όλα ήταν ξέρασμα.
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εφαγα μια φορα τσουρεκι απο τον τερκενλη. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει 20+ευρω ο κοσμος... Ο ανθρωπας μου είσαι, υπερτιμημένο, το κάστανο τουλάχιστον. Κινέζοι,όπου τους πετύχεις,ένα εβράκι το πολύ. Συνήθως είναι πλακέ και δουλεύουν "ζουμπηχτά" για ονόφ. Μαλακίες είναι, 4 ΑΑΑ πέρνουνε και την πίνουν στα 20 ον/οφφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις