Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 μέρες αργότερα έκλεισα το παιχνίδι ω ναι.

Φυζιξ εσύ γιατί έχεις φεησμπουκ, τι είναι αυτά τα πράματα ντροπή.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ρε μάγκες κάτι άκυρο που είδα μόλις τώρα.Δεν είχα που αλλού να το βάλω...

>
http://windowswave.com/security-hole-allows-pirates-to-get-a-legitimate-windows-8-activation-for-free/

άμα ισχύει δεν είναι τεράστιο bug της microsoft?

Δημοσ.

Εμενα παλι ο Γαλλικος δεν με πιανει με τιποτα, σε φαση πινω ενα γαλλικο για να κοιμηθω. Απο την αλλη αν πιω ενα διπλο εσπρέσσο σκετο δεν κοιμαμαι με τιποτα, δεν ξερω αν ειναι η καδεινη ή η πικρίλα αλλα μετα υπερδιεγερση.

Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα B) Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. :-D

Δημοσ.
Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα B) Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. :-D

Καλό το κορμί πατριώτη; Για περιέγραψέ τη.

• Like 1
Δημοσ.

Iν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα B) Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. :-D

Και εγώ με την φουρνάρισσα μου έτσι ξεκίνησα (πριν ερωτευτώ την Γιήν) αλλά μετά πήγε και έκανε παιδί με μία διασταύρωση ασβού με μυρμηγκοφάγου

• Like 1
Δημοσ.

Μετριου αναστηματος (+ωραια ματια), μελαχροινη (+πολυ ωραια ματια), κανονικό βαρος (+παρα πολυ ωραια ματια), ειχε ωραια ματια (+πολυ ωραια και μεγάλα ματια).

Δημοσ.

Και εγώ με την φουρνάρισσα μου έτσι ξεκίνησα (πριν ερωτευτώ την Γιήν) αλλά μετά πήγε και έκανε παιδί με μία διασταύρωση ασβού με μυρμηγκοφάγου

Ατιμες φουρνάρισες. Το προβλημα είναι ότι στη δικη μου περιπτωση δουλευει στα ντονατ και τα γλυκα, με βλέπω χοντρο. Η αλλη που ειναι στην πλευρα των ψψμιων ολικης και υγιεινων γλυκων, χωρις ζαχαρη κλπ ειναι χοντρη.

Hλικία;;

Δεν ειδα ταυτοτητα. Δεν ξερω. Να μην ειναι, περιπου τόσο; Καμια 20ρια; 25; Τοσο δειχνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...