YiN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 2 μέρες αργότερα έκλεισα το παιχνίδι ω ναι. Φυζιξ εσύ γιατί έχεις φεησμπουκ, τι είναι αυτά τα πράματα ντροπή.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πάλι εδιτ έκανες ρε πανθερ; Τι είχε πει;
Superuser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φτου! Το κλείδωσαν.. Δεν πρόλαβα να διορθώσω ότι ο "οδηγός" απευθύνεται στούς άντρες
NikosPanorama Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ρε μάγκες κάτι άκυρο που είδα μόλις τώρα.Δεν είχα που αλλού να το βάλω... > http://windowswave.com/security-hole-allows-pirates-to-get-a-legitimate-windows-8-activation-for-free/ άμα ισχύει δεν είναι τεράστιο bug της microsoft?
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φυζιξ εσύ γιατί έχεις φεησμπουκ, τι είναι αυτά τα πράματα ντροπή. Όχι εγώ, ένας φίλος..... crap.
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πλέον οι δύο κουταλιές καφέ στον πρωινό καφέ δεν φτάνουν... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ο γαλλικός με πιάνει πιο καλά από όλους Alex. Δοκίμασε ένα δυνατό γαλλικό.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εμενα παλι ο Γαλλικος δεν με πιανει με τιποτα, σε φαση πινω ενα γαλλικο για να κοιμηθω. Απο την αλλη αν πιω ενα διπλο εσπρέσσο σκετο δεν κοιμαμαι με τιποτα, δεν ξερω αν ειναι η καδεινη ή η πικρίλα αλλα μετα υπερδιεγερση. Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ.
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ιν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. Καλό το κορμί πατριώτη; Για περιέγραψέ τη. 1
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Iν αδερ νιουζ, σημερα είπα να το ριξω λίγο έξω και πήρα ενα ντονατ σοκολατα, ειχε ντονατ σε 3 σχήματα στρογγυλο, παραλληλόγραμο και καρδουλα, με ρωτησε η φουρναρισα ποιο θελω, της ειπα όποιο να 'ναι και μου εδωσε την καρδουλα Εδω και μια ώρα προβληματιζομαι αν μου την πεφτει, σκεφτομαι εντονα να ανοιξω τοπικ. Και εγώ με την φουρνάρισσα μου έτσι ξεκίνησα (πριν ερωτευτώ την Γιήν) αλλά μετά πήγε και έκανε παιδί με μία διασταύρωση ασβού με μυρμηγκοφάγου 1
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μετριου αναστηματος (+ωραια ματια), μελαχροινη (+πολυ ωραια ματια), κανονικό βαρος (+παρα πολυ ωραια ματια), ειχε ωραια ματια (+πολυ ωραια και μεγάλα ματια).
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ με την φουρνάρισσα μου έτσι ξεκίνησα (πριν ερωτευτώ την Γιήν) αλλά μετά πήγε και έκανε παιδί με μία διασταύρωση ασβού με μυρμηγκοφάγου Ατιμες φουρνάρισες. Το προβλημα είναι ότι στη δικη μου περιπτωση δουλευει στα ντονατ και τα γλυκα, με βλέπω χοντρο. Η αλλη που ειναι στην πλευρα των ψψμιων ολικης και υγιεινων γλυκων, χωρις ζαχαρη κλπ ειναι χοντρη. Hλικία;; Δεν ειδα ταυτοτητα. Δεν ξερω. Να μην ειναι, περιπου τόσο; Καμια 20ρια; 25; Τοσο δειχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις