Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Βασικά κοπή δέντρου θέλει άδειες και ιστορίες. Ειδικά αν μιλάμε για οπωροφόρο. Μπορείς να τους γαμήσεις τα πάντα.
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δική μας δικαιοδοσία, αλλά υποτίθεται "ενα μέτρο" και "μονο κλαδιά"!!! ....... Χτυπάει ο υπεύθυνος (υποτίθεται αυτός ξέρει τα τι και πως) όλους τους ενοικους (για έγκριση, διότι 35ευρά). Βγαίνω μπαλκόνι και πέφτει ο αποπάνω διάλογος με τον υπεύθυνο και με τον κουρέα. Είδα ότι ήδη είχαν κόψει το απέναντι δέντρο των αλλωνών (τα κομμένα, δεν πρόσεξα εκείνη τη στιγμή τι πτώμα αφήσανε κι εκεί), οπότε υποθέτω ότι απλά ο δικός μας τους πέτυχε πάνω στο έργο και σκέφτηκε και για το δικό μας, για να γίνει επιτόπου. Δεν πρόσεξα αν ήταν ιδιωτικοί ή δήμου κλπ. Μαλακία που δεν κάθησα να βλέπω διαδικασία, να τους βάλω χέρι μόλις έβλεπα ότι το παρακάνουν, αλλά δεν φαντάστηκα ότι αυτό σημαίνει "1 μέτρο" και "μόνο κλαδιά". Έχω θολώσει από στεναχώρια τώρα. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ, ΕΙΠΑ? :-( :-( υγ. Όπως είπα και πριν, άφησαν μόνο τον κορμό, δηλ. το "1 μέτρο κλαδιά" έγινε ΟΛΑ τα κλαδιά. Γυμνός κορμός πλέον. Θα ξαναπετάξει φύλλα, λέει. Χαίρω πολύ μαλάκα, σε πόσους αιώνες όμως θα ξαναφουντώσει στο βαθμό που ήταν; Bye bye ομορφιά, δροσιά, σκιά, μυρωδιά, θρόϊσμα εν όψη καλοκαιριού.
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Βασικά κοπή δέντρου θέλει άδειες και ιστορίες. Ειδικά αν μιλάμε για οπωροφόρο. Μπορείς να τους γαμήσεις τα πάντα. you made me a saaaad panda
Gtr34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υπομονη, σε μερικα χρονια θα ειναι οπως πρωτα .
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ^ Ακριβώς, κατάθλιψη. Πάλι καλά που υπάρχει το μπροστινό, x5 θηρίο. Πάω να το αγκαλιάσω. rip
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σκαλι μια μέρα θα σου φωτογραφίσω τι έχω έξω από το σπίτι να με σιχτιρισεις
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εκδοχές απάντησης: α. Έχω φαντασία και μπορώ να το κάνω από τώρα αν θες(στη διάθεση που είμαι). β. Σε νησί, ωρέ κοπελιά: Χαίρω πολύ (στη διάθεση που είμαι) γ. -προς όλους-...Επιτέλους, το Σκάλυ, με ύψιλον (στη διάθεση που είμαι) Πραγματική απάντηση: Bάλε μωρέ ομορφιές να φτιάξω διάθεση, στη διάθεση που είμαι... Εξαντλήθηκα ψυχολογικά με τα σιχτίρια στον κουρέα, δεν κινδυνεύεις
revolver1990 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Κλασσικά first world problems που αναφέρουμε όλοι στο OOT
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εκδοχές απάντησης: α. Έχω φαντασία και μπορώ να το κάνω από τώρα αν θες(στη διάθεση που είμαι). β. Σε νησί, ωρέ κοπελιά: Χαίρω πολύ (στη διάθεση που είμαι) γ. -προς όλους-...Επιτέλους, το Σκάλυ, με ύψιλον (στη διάθεση που είμαι) Πραγματική απάντηση: Bάλε μωρέ ομορφιές να φτιάξω διάθεση, στη διάθεση που είμαι... Εξαντλήθηκα ψυχολογικά με τα σιχτίρια στον κουρέα, δεν κινδυνεύεις Εδώ μέχρι προσφάτως σε είχα για άντρα χοχο :-P 2
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τι να σας πω και τους δυο. Τι.να.σας.πω.και.τους.δυο. ΡΕ. και, mulderist
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 και έλεγα κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν μου στέκεται. αλλά too lazy to google, ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, ΜΑΦΑΚΑΖ!
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αυτα ειναι!!εγω γιαουρτι και λιγα ποπκορν που εφτιαξα στην οικογενεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις