Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα κάτι παίζει με το youtube και τα τραγούδια δεν τα παίζει καλά. προχωράω λίγο το κομμάτι και εμφανίζει πράσινη οθόνη στο κλιπ-όχι σε όλη την οθόνη μου- και μετά έρχεται στο κανονικό.

cutcaster-photo-100506161-Frustrated-com

spotify βάλε(ρι) B)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δοκιμασα το ίδιο και works fine εδώ.

α δεν το γλιτώνει το μπουνίδι.

spotify βάλε(ρι) B)

ε κάποια κομμάτια θέλω να τα βλέπω κιόλας :wub:

Δημοσ.

είναι γ...η η μέρα γενικώς και για πολλούς, το πιστεύω. άνετα ανοίγω κεφάλια. επίσης δε βλέπω και τον καιρό στην τρούπα που είμαστε moar γκρίνια... 1μιση ώρα είναι θα περάσει  :mad:

Εσείς κορίτσια τι πάθατε;

Δημοσ.

όχι ρε συ συγχρονίστηκαν οι περίοδοι μας επειδή γράφουμε στο ίδιο φόρουμ όπως γίνεται και οταν μένουν γυναίκες στο ίδιο σπίτι.

:shock:  κοριτσια και μενα!

Απο χθες ειμαι χαλια και σημερα στη 2η μερα.

Εντωμεταξυ, συνηθως πρωτη μερα τη παλευω αλλά χθες ηταν απαλευτα και με χαπι.

εμενα μου σχίστηκε το καλσόν

πριτι κολαν να παρεις.

• Like 2
Δημοσ.

@Κ,

Μίλησα στο 1ο ένοχο μέλος που έλεγα χθες για το γελοίο κλείδωμα και -εκτός από το pathetic του πράγματος που μου γύρισε τα άντερα όπως πάντα, αλλά τεσπα old news- έχω την βάσιμη υποψία ότι έπεσε άμεσα σύρμα στο 2ο ένοχο μέλος κι ενώ ήταν μέσα (γκαπ γκουπ καρέκλες από πάνω) δεν μου άνοιξε όταν πήγα για την 2η ενημέρωση. Οπότε ήμουν φρεσκαδούρα από αυτό και τα λαμπάκια τσίτα. Τα οποία ξανανάβουν σκεπτόμενη ότι πρέπει να παίξω και 2ο ημίχρονο και σκεπτόμενη την περίπτωση να μην συμμορφωθεί άμεσα και με το καλό και με αναγκάσει σε καυγά που τους σιχαίνομαι, αλλά μην και μου πατήσεις τον κάλο.

Δημοσ.

Ωχ περαστικά. Εγώ δεν είμαι αλλά still τα νεύρα ζαρτιέρες...

scullyist ούτε κι εγώ τσακώνομαι αλλά μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια της ανοχής. επίσης μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. επίσης μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ήρεμοι και υπομονετικοί που λες βρίσε ρε άνθρωπε κάνε κάτι μια ένταση και δεεεν :P

Δημοσ.

Να παίρνετε μπουσκοπάν αμπούλα, σουταριστό με ινσουλίνης.

Στην κοιλιά όπως τις αντιπηκτικες η στο χέρι;
  • Like 1
Δημοσ.

Να παίρνετε μπουσκοπάν αμπούλα, σουταριστό με ινσουλίνης.

Δε το ξερω.

Felden παιρνω και 9/10 με πιανει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...