Razor_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τώρα κάτι παίζει με το youtube και τα τραγούδια δεν τα παίζει καλά. προχωράω λίγο το κομμάτι και εμφανίζει πράσινη οθόνη στο κλιπ-όχι σε όλη την οθόνη μου- και μετά έρχεται στο κανονικό. spotify βάλε(ρι)
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δοκιμασα το ίδιο και works fine εδώ. α δεν το γλιτώνει το μπουνίδι. spotify βάλε(ρι) ε κάποια κομμάτια θέλω να τα βλέπω κιόλας
Razor_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ε κάποια κομμάτια θέλω να τα βλέπω κιόλας "κομμάτια" οκ, κατάλαβα... 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ωπ δοκίμασα με άλλο περιηγητή και λύθηκε το θέμα.
katiepie Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 είναι γ...η η μέρα γενικώς και για πολλούς, το πιστεύω. άνετα ανοίγω κεφάλια. επίσης δε βλέπω και τον καιρό στην τρούπα που είμαστε moar γκρίνια... 1μιση ώρα είναι θα περάσει Εσείς κορίτσια τι πάθατε;
mary Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 όχι ρε συ συγχρονίστηκαν οι περίοδοι μας επειδή γράφουμε στο ίδιο φόρουμ όπως γίνεται και οταν μένουν γυναίκες στο ίδιο σπίτι. κοριτσια και μενα! Απο χθες ειμαι χαλια και σημερα στη 2η μερα. Εντωμεταξυ, συνηθως πρωτη μερα τη παλευω αλλά χθες ηταν απαλευτα και με χαπι. εμενα μου σχίστηκε το καλσόν πριτι κολαν να παρεις. 2
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Να παίρνετε μπουσκοπάν αμπούλα, σουταριστό με ινσουλίνης. 1
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 @Κ, Μίλησα στο 1ο ένοχο μέλος που έλεγα χθες για το γελοίο κλείδωμα και -εκτός από το pathetic του πράγματος που μου γύρισε τα άντερα όπως πάντα, αλλά τεσπα old news- έχω την βάσιμη υποψία ότι έπεσε άμεσα σύρμα στο 2ο ένοχο μέλος κι ενώ ήταν μέσα (γκαπ γκουπ καρέκλες από πάνω) δεν μου άνοιξε όταν πήγα για την 2η ενημέρωση. Οπότε ήμουν φρεσκαδούρα από αυτό και τα λαμπάκια τσίτα. Τα οποία ξανανάβουν σκεπτόμενη ότι πρέπει να παίξω και 2ο ημίχρονο και σκεπτόμενη την περίπτωση να μην συμμορφωθεί άμεσα και με το καλό και με αναγκάσει σε καυγά που τους σιχαίνομαι, αλλά μην και μου πατήσεις τον κάλο.
katiepie Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ωχ περαστικά. Εγώ δεν είμαι αλλά still τα νεύρα ζαρτιέρες... scullyist ούτε κι εγώ τσακώνομαι αλλά μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια της ανοχής. επίσης μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. επίσης μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ήρεμοι και υπομονετικοί που λες βρίσε ρε άνθρωπε κάνε κάτι μια ένταση και δεεεν
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Να παίρνετε μπουσκοπάν αμπούλα, σουταριστό με ινσουλίνης.Στην κοιλιά όπως τις αντιπηκτικες η στο χέρι; 1
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τι έγινε Viper, μήπως είσαι η από πάνω με αντρικό προφίλ? Aνεβαίνω, προλαβαίνεις να κλειδώσεις =P
mary Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Να παίρνετε μπουσκοπάν αμπούλα, σουταριστό με ινσουλίνης.Δε το ξερω. Felden παιρνω και 9/10 με πιανει.
revolver1990 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Γου τι φακ is going on here? Έχω χάσει επεισόδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις