scullyist Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @C, Οκ, θα το τυπώσω να πάω προετοιμασμένη με την έγκριση στο χέρι =p Δεν τα χώνει κάτω απο την πόρτα ο ταχυδρόμος σας; Σε εμάς έτσι κάνει. α. συστημένα, αντικαταβολές κλπ είναι παράδοση στο χέρι. β. Δεν χωράνε τα πάντα κάτω από την πόρτα, μόνο οι απλοί φάκελοι λογαριασμών. Λίγο πιο παχύ να είναι, που πολλά είναι... γ. Οι προηγούμενοι αφήνανε κάτω από την πόρτα ότι χωρούσε, ο καινούριος (που είναι αστέρι btw) έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνει ούτε με τα απλά, αλλά not 100% sure, μπορεί απλά να τα πέτυχε άλλος ένοικος πριν από μένα και να τα έβαλε στα κουτιά, μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει κάτι στο πάτωμα με αυτόν.
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 είστε πολλά άτομα; εννοώ θα βρεις εύκολα ποιος κλειδώνει ή μπα; αλλιώς μια συνέλευση να συμφωνήσετε τι ώρα θα κλειδώνετε μόνο θα σας σώσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αυτο που κλειδωνουν την εισοδο της πολυκατοικιας (ειδικα αν δεν ειναι και καμια πορτα της προκοπης οποτε να πεις πως ειναι για ασφαλεια κατα των διαρρηκτων) 24/7 ποτε δεν το καταλαβα. Να κατσει καμια φαση εκτακτης αναγκης και να πρεπει να βρεις το κλειδι για να φυγεις γρηγορα απο το χωρο ξερωγω, Βεβαια το εχω συζητησει με πολλους και η αληθεια ειναι πως εχουν επιχειρηματα, αλλα και παλι μου φαινεται επικινδυνο. Ενηγουεη, καληνυχτα 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχω να ξυριστω κανενα μηνα και εχω μουσια... Παρατηρησα κατι κοκκινα σσν σπυρακια .. Μαλλον ερεθισμος θα ναι... Λεω αυριο να τα ξυρισω... Εχει συμβει σε κανεναν;; μην τρεχω για βλακειες...
michael92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αυτο που κλειδωνουν την εισοδο της πολυκατοικιας (ειδικα αν δεν ειναι και καμια πορτα της προκοπης οποτε να πεις πως ειναι για ασφαλεια κατα των διαρρηκτων) 24/7 ποτε δεν το καταλαβα. Να κατσει καμια φαση εκτακτης αναγκης και να πρεπει να βρεις το κλειδι για να φυγεις γρηγορα απο το χωρο ξερωγω, Βεβαια το εχω συζητησει με πολλους και η αληθεια ειναι πως εχουν επιχειρηματα, αλλα και παλι μου φαινεται επικινδυνο. Ενηγουεη, καληνυχτα Να πρέπει να κατέβεις για το delivery να δεις πως είναι D: 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχω να ξυριστω κανενα μηνα και εχω μουσια... Παρατηρησα κατι κοκκινα σσν σπυρακια .. Μαλλον ερεθισμος θα ναι... Λεω αυριο να τα ξυρισω... Εχει συμβει σε κανεναν;; μην τρεχω για βλακειες... πλένεσαι;; 1
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 O Mustaine (frontman των megadeath) εκτελεί Βιβάλντι. Χαμηλά τον ήχο και όχι ακουστικά. http://www.youtube.com/watch?v=6sHwxjkGQcU 2
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ουτε στις προβες (αν εκανε) δεν παιζει να ηταν τοσο χάλια.
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Θέλω να κάνει guest σε Sunn O))) να δω αν θα φαλτσάρει και εκεί.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 πλένεσαι;; Χαχαχα... Φυσικα... Σαν ερεθισμος φαινεται.. Ποτε δεν το ειχα...
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δλδ, σε άρεσε; οκ, τώρα το είδα, δεν σε άρεσε O Mustaine (frontman των megadeath) εκτελεί Βιβάλντι. Χαμηλά τον ήχο και όχι ακουστικά. http://www.youtube.com/watch?v=6sHwxjkGQcU .
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με έκαψες σέλλερα https://www.youtube.com/watch?v=fr31_iX_6tA 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τι είναι αυτά ρε παναδω κανένα ξέκωλο rnb κομμάτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις