Valerie_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 άμα δεν έχουν τραπέζι γιατί να πας; είναι περίεργη η φάση και πρέπει να πάω..
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 πωπω όσο δεν γουστάρω τους γάμους τον μάιο πρέπει να πάω σε έναν. γιατί θεέ. Τους άλλους μήνες εισαι εντάξει με τους γάμους; Μονο τον Μαιο έχεις πρόβλημα; 3
nicoc89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 laaaaame, οπως θα ελεγε και ο θεόδωρος ερρίκος αυτοκινητάνθρωπος... ρε παίζεις diablo 3? παίξε τίποτα να γίνεις άνθρωπος σαν εμένα που ειμαι προτοτυπο ανθρώπου στο insomnia στην Πάτρα στο σπίτι στη γειτονιά και κάτω απ τα κρεβάτια σας παντού βρίσκομαι anyway <kalhnyxta και φιλιά στο φαν κλαπ στους υπόλιπους δίνω κάρβουνο
tehAllantin Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 επαιξα κάμποσο, το βαρέθηκα. Τώρα θα παίξω με τα σίδερα αμά λάχει να'ούμε! ρε παίζεις diablo 3? παίξε τίποτα να γίνεις άνθρωπος σαν εμένα που ειμαι προτοτυπο ανθρώπου στο insomnia στην Πάτρα στο σπίτι στη γειτονιά και κάτω απ τα κρεβάτια σας παντού βρίσκομαιanyway <kalhnyxta και φιλιά στο φαν κλαπ στους υπόλιπους δίνω κάρβουνο 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πολύ κούραση αυτές τις μέρες. Celtic μουσική, ξάπλωμα στο κρεβάτι και χέσε το διάβασμα. Και αύριο μέρα είναι.
katiepie Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 πωπω όσο δεν γουστάρω τους γάμους τον μάιο πρέπει να πάω σε έναν. γιατί θεέ. Μόνο εγώ ψοφάω να πάω σε γάμους; Παντρεύονται μερικοί συνάδελφοι και πραγματικά πεθαίνω να δω τι τζέρτζελο θα γίνει... θα κλάψουμε.
Valerie_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 θα έχει πολλά γριάδια καλεσμένες ξέρεις τις κλασικές οπισθοδρομικές ετοιμαζω υπερπαραγωγή εμφάνιση όλα τα τατού στη φόρα κλπ κλπ
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ ψοφάω να πάω σε γάμους; Actually, yes. :-p
Pa0ki Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το κινητό μου ήπιε ολόκληρο ποτήρι ούζο σήμερα και το ακουστικό τα έπαιξε....ευτυχώς επανήλθε τώρα Ποτέ ξανά πάνω στο τραπέζι, μόνο στην τσέπη Εδιτ:Και το χειρότερο είναι ότι το χρεώθηκα το γαμωούζο για 2 γουλιές που πρόλαβα να πιω 1
Adon1s Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ρε παίζεις diablo 3? παίξε τίποτα να γίνεις άνθρωπος σαν εμένα που ειμαι προτοτυπο ανθρώπου στο insomnia στην Πάτρα στο σπίτι στη γειτονιά και κάτω απ τα κρεβάτια σας παντού βρίσκομαι anyway <kalhnyxta και φιλιά στο φαν κλαπ στους υπόλιπους δίνω κάρβουνο Προτοτυπο ; Τωρα π λετε για γαμους θυμαμαι τα καλοκαιρια οταν ημουν γυμνασιο με τους φιλους μου ( καμια 10ρια ατομα σκεψου) μαζευομασταν στις 18:00 για μπαλα κ πριν ξεκινησουμε αν ειχε κανα ηβεντ το τοπικο παραρτημα της εκκλησιας στηνομασταν στην ουρα για χαιρετουρες και γ να παρουμε παστες,κουφετα κλπ απο καμια βαφτιση ή γαμο. Ωραια χρονια γαμωτο. Μετα παιζαμε την μπαλιτσα μας , το βραδυ καναμε με τα κοριτσια της παρεας διαγωνισμο χουφτωματος , σαλαμακι και τα σχετικα κ μετα αγοραζαμε αυγα και τα πετουσαμε στα λεοφωρεια.
katiepie Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Actually, yes. :-p έλα μωρέ, νέοι είμαστε, υπάρχει ακόμα τζέρτζελος. με Μ.Ο. ηλικίας 28-32 ποιός δε θα περνούσε καλά;
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 τζέρτζελος σε γάμους; μόνο για να μπανίζεις γκομενάκια είναι
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 γαμος = τζαμπα φαι αλλά ακομα και ετσι σνομπάρω.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ ψοφάω να πάω σε γάμους; Παντρεύονται μερικοί συνάδελφοι και πραγματικά πεθαίνω να δω τι τζέρτζελο θα γίνει... θα κλάψουμε. Λεφτά υπάρχουν.. Ο Γιωργάκης τώρα δικαιώνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις