TriLoBiTe Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Mετά τις 2 μέρες ζωής μας ανησύχησες παλιόπαιδο! 1
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ψάχνω αυτό το βίντεο με τον πάνκη που τραγουδάει τον εθνικό ύμνο. θενξ.
Razor_7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 είμαι καλά μη φοβάστε που δε γράφω! παίζω diablo απο χθες που πήρα το expansion και με φευγει η μέρα πάω να παίξω και τώρ καμια ώρα γιατ δε με πάει καρδιά να κοιμηθώ χωρίς να παίξω torment 1 ειν καλό, α? 1
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 σήμερα λέει στο Λιντλ είχαν προσφορά, αρνί νωπό ολόκληρο, 4 ευρώ το κιλό. Πέρασε ο γείτονας έξω από ένα Λιντλ πηγαίνοντας στην δουλειά, 8 παρά κάτι το πρωί, και είχε ουρά από έξω να περιμένουν να πάρουν αρνί (απορώ πάλι εγώ, αν πάρουν αρνί ολόκληρο σήμερα, τι θα το κάνουν ως την άλλη Κυριακή; Τεσπά...). Η πλάκα είναι ότι σήμερα το Λιντλ δεν άνοιγε στις 8 το πρωί όπως κάθε μέρα, αλλά... στις 11! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι κατάστημα Λιντλ στο οποίο κάποιος γνωστός γνωστού μπατζανάκη παρασυνκούμπαρου του γείτονα μπήκε από τους πρώτους, είχε στα ψυγεία του την απίστευτη ποσότητα των τριών (3) ολόκληρων αρνιών. Καλή φάση. Σαν τα αρνιά στην σφαγή.
mary Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μουυααααχαχαχαχαχαχα Καλά να πάθουν τα όρθια ζα, τα θύματα, οι ανεγκέφαλοι. Μου βγήκε o Λεβέντης :-P Ούτε αρνί, ούτε κατσίκι δε τρώω. Κοτόπουλο στο φούρνο και τέρμα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μουυααααχαχαχαχαχαχα Καλά να πάθουν τα όρθια ζα, τα θύματα, οι ανεγκέφαλοι. Μου βγήκε o Λεβέντης :-P Ούτε αρνί, ούτε κατσίκι δε τρώω. Κοτόπουλο στο φούρνο και τέρμα Τα έλεγε η προεδράρα!
Gtr34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 <p>σήμερα λέει στο Λιντλ είχαν προσφορά, αρνί νωπό ολόκληρο, 4 ευρώ το κιλό. Πέρασε ο γείτονας έξω από ένα Λιντλ πηγαίνοντας στην δουλειά, 8 παρά κάτι το πρωί, και είχε ουρά από έξω να περιμένουν να πάρουν αρνί (απορώ πάλι εγώ, αν πάρουν αρνί ολόκληρο σήμερα, τι θα το κάνουν ως την άλλη Κυριακή; Τεσπά...). Η πλάκα είναι ότι σήμερα το Λιντλ δεν άνοιγε στις 8 το πρωί όπως κάθε μέρα, αλλά... στις 11! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι κατάστημα Λιντλ στο οποίο κάποιος γνωστός γνωστού μπατζανάκη παρασυνκούμπαρου του γείτονα μπήκε από τους πρώτους, είχε στα ψυγεία του την απίστευτη ποσότητα των τριών (3) ολόκληρων αρνιών. Καλή φάση. Σαν τα αρνιά στην σφαγή.</p> 4 ευρω ; Θα κανω μια επισκεψη αυριο μου φαινεται
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ασε που δεν τρώγεται το αρνι. τι είπες βλάσφημε; 2
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ειν καλό, α? πολλάν γκαλό ! με αρέσει τέρματα!!! 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 τι είπες βλάσφημε; Πολύ λίπος και μυρίζει. Προτιμω κατσικακι. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Κοιτά να δεις που αυτό το Πάσχα ή που δεν θα έρθει κανεις λόγω μιζέριας ή που θα σκάσουν όλοι λόγω φτώχιας... #τρομος
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 το κατσικάκι για την κατσαρόλα. Για την σούβλα ΑΡΝΙ. Άκου "μυρίζει"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις