TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 συνήθεια απ' τις μηχανές που καβαλάει? Nαι της έμεινε.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Koιτα, σκεψου ποιες επιχειρησεις ειναι αυτες που μπορουν να στηριξουν ενα τετοιο μετρο. Αυτες με πληθωρα υπαλληλων (τυπου praktiker, Attica και δε συμμαζευεται). Καλως ή κακως (κακως βεβαια) ειναι γνωστο στον εμπορικο κυκλο πως αυτες οι επιχειρησεις κινουν τα νηματα σε θεματα ωραριων και λοιπων τετοιων καλων. Ασε που νομιζω πως καποια στιγμη ειχε γινει ενα τετοιο (ή παρεμφερες) αιτημα στον εμπορικο συλλογο. εχμ, δε διαφωνώ, για την υπογραφή σου έλεγα. Oops, page not found 1
Razor_7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ρειζα έχουν λίγα πονυ για αυτό :-P which word is odd? έχουν=είναι? or λίγα=λίγοι? @storm γιατί σε πήραν στο ψιλό κι εδώ και στη φορουμοσυνάντηση και βαλθήκαν να σε προάγουν σώνει και ντε? :D 1
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 εχμ, δε διαφωνώ, για την υπογραφή σου έλεγα.Oops, page not found Aααα Κατσε γιατι καποια βλακεια εκανε το Scribd. Για δοκιμασε τωρα και πες μου πληζ, νομιζω το διορθωσα. Thanks που το ανεφερες @storm γιατί σε πήραν στο ψιλό κι εδώ και στη φορουμοσυνάντηση και βαλθήκαν να σε προάγουν σώνει και ντε? :D Ολα αυτα τα ξεκινησε η Nenya. Εγω ημουν απλως ο κανονικος σοβαρος εαυτος μου. Και μου το λενε ολοι, don't be yourself αλλα δεν τους ακουσα. 2
Razor_7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Οι μηχανές έχουν λίγα πονυ λέω Αααα Του προφίλ σου πάντως για Ninja την κόβω...
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Γιέα, φάκιν ήρθε το φάκιν νερό!!! Φάκιν ευαθ...
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 μου την σπάει όταν βουλώνει το ένα ρουθούνι, ελπίζω αύριο να είμαι καλάμου προκαλεί πονοκέφαλο η όλη φάση
tehAllantin Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 φαντάσου πως υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ με ένα ρουθούνι την βγάζω
Gtr34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το χειροτερο ειναι να εχεις μοσχαρακι κοκκινιστο με πατατες και να μην μπορεις να το γευτεις επειδη εχεις βουλωμενα ρουθουνια .
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το χειρότερο είναι να έχεις μύτη βουλωμένη και δυο βουνά κοκαϊνη. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Στον παλιό μου λογαριασμό βρήκα ξεχασμένο pm του νίκοτς από τις 26 Ιουνίου... Σόρυ pretty brah.
Προτεινόμενες αναρτήσεις