TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 στα εχει μαζεμενα βαλ lol =p E μα ... μια,δυο,τρεις ..του τόξο πια!Έχει φάει κίτρινη,μπλε και πράσινη κάρτα.Η επόμενη κόκκινη... Γι' αυτό λοιπόν τα pm... Now I know what she did there. Facepong...
*nenya* Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 TiLoBiTe ποιός είσαι συ; (τίνος είσαι συ που λένε και στα χωριά) Μπαααας και είσαι το 666ο account του μπρίκομαν;
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 E πως τα λέτε με kuzko με σήματα καπνού?? όχι ρε,στο τηλέφωνο.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αναμενόμενο... TiLoBiTe ποιός είσαι συ; (τίνος είσαι συ που λένε και στα χωριά) Μπαααας και είσαι το 666ο account του μπρίκομαν; *Νenya* δε γνωρίζεις την πένα μου?? Θα φας και συ κόκκινη...
*nenya* Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αναμενόμενο... *Νenya* δε γνωρίζεις την πένα μου?? Θα φας και συ κόκκινη... Μακάρι νά'χα χρόνο να μελετήσω την πένα σου, αλλά δεν έχω οπότε πες ποιός είσαι. Simple as that.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μακάρι νά'χα χρόνο να μελετήσω την πένα σου, αλλά δεν έχω οπότε πες ποιός είσαι. Simple as that. No.. ..ob 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δεν πιστεύω ότι είσαι αυτός. πες το συνθηματικό (τραγούδι)
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Γιατί Βαλ τόσο πολύ άλλαξα? Τώρα θα μου πεις ναι έβαλα και avatar και πού να με αναγνωρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις