Razor_7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ^Tι σαι συ? Βαμπίρ, διαβάζουμε και κάτω απ' τη φωτό πριν ρωτήσουμε!
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ^Tι σαι συ? άντρας Βαπίρ, διαβάζουμε και κάτω απ' τη φωτό πριν ρωτήσουμε! Δαγκάνει δαγκάνει?? 2
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πω πω πετάει η purity. Με hell's core kernel Όχι ότι η stock ήταν άσχημη...
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν έχω τουίτερ κι ούτε μπαίνω. Τελευταία φορά είχα μπει στου Τζήμερου όταν ήταν το θέμα που ήταν καβάλα στ' άλογο να καταθέτει τις πινακίδες. Παρεμπιπτώντως τι σκατά σας κάνει να θέλετε να φτιάξετε τουίτα? Δεν εχει FarmVille και δεν το ξέρουν πολλοί ηλικιωμένοι έλληνες. Σπερες και αυτό που λέει ο βάιπερ συν του ότι αλληλοακολουθιέσαι με πολύ κόσμο,χωρίς απαραίτητα να έχεις φώτο σου ας πούμε,άλλο στυλ γραφής,πιο ελαφρύ σάιτ.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Και μοιράζεσαι τη σοφία σου με μηνύματα 100 χαρακτήρων ξερωγω. Το Twitter ειναι μονο για να μαθαίνεις αμεσα νέα από κάτι που σε ενδιαφέρει, αθλητικο γεγονος, σειρα κλπ βεβαια υπάρχουν και τα feeds αλλά τεσπα. Κατα τα αλλα, RIP ultimate Warrior
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Απο το 3 κυρίαρχα social media, το twitter εχει πιο intelligent content. Το πρόβλημα ειναι οτι αρχίζει και γεμίζει με έλληνες αριστερούς, δυστυχώς... Μερες
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ποια σοφία μωρέ,άσε που οι χαρακτήρες είναι 140,αλλά για χαβαλέ μπαίνω,γουστάρω που δεν έχει διαφημίσεις παιχνίδια,αν θες να δεις κάποιο βίντεο το κλικάρεις όπως και με τις φώτο κλπ. γενικά το λες ατακαδόρικο. αυτό . ούτε είναι κάτι ουάου αλλά για μένα είναι πάνω από το φβ.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αλλη η χρήση του FB και αλλη του Twitter. Twitter θα κανεις follow 10 ατομα - site Που θα γράψουν κάποια είδηση, αυτη ειναι η λογική του. Αν εγω κανω twitter ας πουμε γιατι να με κανει καποιος follow? Για να φωτογραφίζω το φαγητο μου ή να γράφω βαθυστόχαστα ποστ 140 χαρακτήρων;
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 στο είπα από πάνω και συνεχίζεις να γράφεις για σοφία και βαθυστόχαστο. θα σε ακολουθήσει για τα έξυπνα,τα ατακαδόρικα τουίτ σου. εφόσον βλέπεις αλλιώς τη λειτουργία του σάιτ,δεν θα καταλάβεις τι εννοώ όσο και να στο εξηγώ.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νταξει το καταλαβαινω αλλά θεωρώ ότι αλλα μέσα κάνουν καλύτερη δουλεια για να σε ακολουθήσει κάποιος, βλέπε blog κλπ Ασε που ούτε ένα δήθεν ή εστω μέτριο ανέκδοτο χωράει να γράψεις εκει
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νταξει το καταλαβαινω αλλά θεωρώ ότι αλλα μέσα κάνουν καλύτερη δουλεια για να σε ακολουθήσει κάποιος, βλέπε blog κλπ Ασε που ούτε ένα δήθεν ή εστω μέτριο ανέκδοτο χωράει να γράψεις εκει
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πες μας ότι δεν σ'αρεσουν τα δήθεν και τα μέτρια ανέκδοτα, να ξέρουμε με ποια έχουμε να κάνουμε!
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μόνο που μίλησες για ανέκδοτα στο τουίτερ ξέρω εγώ με ποιον έχω να κάνω! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Chrisxxx man it backfired. Uber burn Μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις