Physics_Rulez Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Να περάσω Purity rom στο nexus ή να ξεκινήσω true detective? geeky thoughts war
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οντως True Detective, ειδικά σε κάτι μονολογους του Cole στο 3ο επεισόδιο αναλύονται φιλοσοφίες ζωής! 1
Razor_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 έλα μην κλέβεις από τουίτερ.. Δεν έχω τουίτερ κι ούτε μπαίνω. Τελευταία φορά είχα μπει στου Τζήμερου όταν ήταν το θέμα που ήταν καβάλα στ' άλογο να καταθέτει τις πινακίδες. Παρεμπιπτώντως τι σκατά σας κάνει να θέλετε να φτιάξετε τουίτα?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Mη φλασαρεις βραδιατικα. Ο,τι μπορει να παει στραβα θα παει. 6
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Την ημέρα δεν προλαβαίνω όμως... Εντάξει. Αύριο true detective 1
kuzko21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κάπου έπαιζε ενα πόστ του stormrain για χαστουκακι άμα προσπαθήσει να περάσει ρομ βραδιατικα. Second thoughts maybe?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στα 2-3 πρώτα επεισόδια ίσως σου φανεί λίγο αργο, μετά τα σπάει.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Την ημέρα δεν προλαβαίνω όμως... Welcome to my world Παντως ειναι αξιοθαυμαστο, ειμαι flash junkie (ημουν βασικα γιατι πλεον εχω βαρεθει τα φλασαρισματα) και στατιστικα παντα κατι στραβωνε οταν το εκανα βραδυ. Ολο και κανα περιεργο fc ειχα, κατι δε θα περνουσε σωστα, μια φορα ειχα χασει τον efs folder (αυτον που εχει το ΙΜΕΙ κλπ, και παρεμπιπτοντως παρε μπακαπ) κλπ Καλη τυχη @kuzko εχεις δικιο. Πραγματικα πλεον μον ΣΚ ο,τι ειναι να κανω. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν έχω τουίτερ κι ούτε μπαίνω. Τελευταία φορά είχα μπει στου Τζήμερου όταν ήταν το θέμα που ήταν καβάλα στ' άλογο να καταθέτει τις πινακίδες. Παρεμπιπτώντως τι σκατά σας κάνει να θέλετε να φτιάξετε τουίτα? Δεν εχει FarmVille και δεν το ξέρουν πολλοί ηλικιωμένοι έλληνες. Σπερες
Razor_7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν εχει FarmVille και δεν το ξέρουν πολλοί ηλικιωμένοι έλληνες. Σπερες Ρε πραγματικά είσαι από τους ελάχιστους στους οποίους θα στοιχημάτιζα ό,τι έχω και δεν έχω πως έχεις τουίτερ, τέρμα αλτέρνατιβ λέμεεε... :D
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τι χειρουργείο; αφαίρεση δέρματος στο κάτω μέρος της κοιλιάς λοβοτομή. μουχαχα. σε κλάνω 2η? έχω φάει κουνουπίδ , φτάνει για όλους μπεχ, έχεις δίκιο. Ίσως πλαστική για να σβήσει η ουλή στον κρόταφο τότε. πάω να αλλάξω βρακί
Προτεινόμενες αναρτήσεις