Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Razor_7 indeed βλέπω πολύ μπροστά... Και μη μας διακόπτεις σε παρακαλώ πολύ.. Βλέπεις ότι έχουμε πιάσει ψιλή κουβέντα εδώ. Valerie_ τι θες να μάθεις για το μέλλον? Δωσε μου ενα ψιγμα,ενα κατι. α γιαυτοοοοο το i dont wanna miss a thing στο facebong....Ε βεβαια σαν το νοβεμπερ ρειν οταν μπει νοεμβρης
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οκ. Παίξε μπάλα αγόρι μου, εγώ αποχωρώ... Στάσου που πας?Δε θες να μάθεις για σένα πράγματα? Οk φύγε θα σου τα πω αύριο εσένα. α γιαυτοοοοο το i dont wanna miss a thing στο facebong.... Τι σαι συ?Τι ναι το facebong?
kuzko21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δωσε μου ενα ψιγμα,ενα κατι. Ε βεβαια σαν το νοβεμπερ ρειν οταν μπει νοεμβρης εδω εισαι , τα στερεοτυπα ειναι για να σπανε. Τι σαι συ?Τι ναι το facebong? ειμαι ο γατουλης τζι ελ εξ και ειμαι καλα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ok στο 1ο ερώτημα kuzko21 με κάλυψες. Δώσε λίγες infos για το Ι dont wanna miss a thing στο facebong όμως.
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Eσύ θα το πάρεις μην ανησυχείς ε. All words no action
kuzko21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Eσύ θα το πάρεις μην ανησυχείς ε. στα εχει μαζεμενα βαλ lol =p 2
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 που εζησες και που ζεις? Εδώ είσαι. Επέστρεψα για να μείνω. All words no action Valerie_ οk σε νιώθω αλλά έδωσα ήδη ένα πολύ σημαντικό στοιχείο (και κάτι άλλα ψιλά...). Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λίιιιγo περισσότερη κίνηση στο topic πριν πω περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις