Gtr34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το θεμα με την παραπανω πιτσα ειναι, τρως πρωτα το μπιφτεκακι η ξεκινας απο την κορυφη ;
gatokoritso Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 θα δοκιμαζα ενα κομματι για τη πλακα..μου θυμιζει πιτσα με γυρο ενα πραγμα.τεσπα αμα ερθει ποτε..αμα θυμηθω να τη παραγγείλω..
Gtr34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πιτσα με γυρο ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει δεν ταιριαζει με τιποτα το λιωμενο τυρι με τον γυρο .
PavelX Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το θεμα με την παραπανω πιτσα ειναι, τρως πρωτα το μπιφτεκακι η ξεκινας απο την κορυφη ; Ξεκινάς από την κορυφή και σιγά σιγά βλέπεις το μπιφτέκι να πλησιάζει. Αισθάνομαι χοντρός. Είμαι χοντρός. I regret nothing. 3
Valerie_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ευτυχώς έφαγα πριν μπω να διαβάσω ειδάλλως θα μάζευα σάλια.
kuzko21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 δεν ταιριαζει με τιποτα το λιωμενο τυρι με τον γυρο . Η λέξη Σ-Κ-Ε-Π-Α-Σ-Τ-Η σου λέει κάτι?
Valerie_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Η λέξη Σ-Κ-Ε-Π-Α-Σ-Τ-Η σου λέει κάτι? ρε συ εγώ όσο έμενα σαλόνικα δεν ήξερα τι είναι η σκεπαστή,εχω μια υπόνοια πως δεν το ξέρουν σε όλες τις πόλεις. μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Gtr34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Η λέξη Σ-Κ-Ε-Π-Α-Σ-Τ-Η σου λέει κάτι? Έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ναι ήμουν 9 τότε. Και εγώ για 3 εβδομάδες πήγα. Εσύ για εκπαίδευση πήγες εκει; έλα ρε! Τόσο μεγάλος είσαι; Έκανα ακπαίδευση για οδηγός, ναι, Υγειονομικάριος ήμουν. 8 εβδομάδες έχασα 8 κιλά, μας μαμούσαν στο τρέξιμο κειπέρα. Και ήταν και γενάρης και έβγαζε ένα κρύο ο Ταΰγετος...
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 έφτιαξα ενα τραπεζάκι για το κρεβατι να ακουμπάω πληκτρολόγιο/ποντίκι τώρα που θα είμαι ξάπλα για καμια εβδομάδαμπαίνει φορετό απο πάνω μου και ειναι άνετοη οθόνη μπροστά μου σε ενα άλλο τραπεζάκι (όχι πάνω στο κρεβάτι , αλλα δεν στρίβω το κεφάλι έτσι οπως κάθομαι)πόσο γαμάει , μακάρι να το είχα δοκιμάσει κ παλιότερα
katiepie Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μπαίνω βλέπω πίτσες λέω ντάααξει πάλι καλά που έτρωγα πίτσα εκείνη την ώρα! Σήμερα δε μπορούσαμε να ξυπνήσουμε. Θες το βράδυ, θες ο καιρός κάτι πήγε στραβά, μετά έτρεχα να φτιάξω πρωινό... αα τι ωραια βρεχει! Αν είσαι μέσα βλέπεις ταινία με ανοιχτά παράθυρα ναι συμφωνώ τι ωραία που βρέχει... Στο δρόμο Not έφτιαξα ενα τραπεζάκι για το κρεβατι να ακουμπάω πληκτρολόγιο/ποντίκι τώρα που θα είμαι ξάπλα για καμια εβδομάδαμπαίνει φορετό απο πάνω μου και ειναι άνετοη οθόνη μπροστά μου σε ενα άλλο τραπεζάκι (όχι πάνω στο κρεβάτι , αλλα δεν στρίβω το κεφάλι έτσι οπως κάθομαι)πόσο γαμάει , μακάρι να το είχα δοκιμάσει κ παλιότερα Σιδερένιος-περαστικά καλέεεεεε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις