Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 I feel happy. Μετά από καιρό. Με ειδες στο υπνο σου
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 υπονοάς κάτι; Δεν σε άρεσε το μενού μου; Όχι μωρή γριά, εννοώ θα βάλω εγώ τα κοψίδια. Θα κάτσεις να δεις τελικό που δεν θα έχει Bayern; Μπράβο! Άσε μας μωρή πεσκαντρίτσα να πούμε, πρωταθλητές ευρώπης τώρα, ποισαισυ που θα μιλήσεις για τη μπάγερν ρε;
tehAllantin Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πας από το σπίτι στη δουλειά, κόντρα αέρας. Γυρνάς στο σπίτι από τη δουλειά, κόντρα αέρας. Εεεεεε, φφφσσσσσσστ, Ιόλαε, σάλτα και γαμήσου ρε πζηλέ! 1
spacecowboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 https://soundcloud.com/john-triantafillopoulos/funkadelic2014-03-28 test για να δω αν βγαινει δεν βρηκα καπου ενα "test" τοπικ ας σβηστει μετα απο καποιον αν ενοχλει ok τελικα με το media νιωθει
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 https://soundcloud.com/john-triantafillopoulos/funkadelic2014-03-28 test για να δω αν βγαινει δεν βρηκα καπου ενα "test" τοπικ ας σβηστει μετα απο καποιον αν ενοχλει ok τελικα με το media νιωθει Λαθος μερα βρήκες να το ποσταρεις. Εχει συννεφιά. :-p Μερες 1
spacecowboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Λαθος μερα βρήκες να το ποσταρεις. Εχει συννεφιά. :-p Μερες lol απλα ηθελα να κανω τεστακι εβλεπα αλλους να ποσταρουν videos κτλ και με ειχε φαει η περιεργια πως το κανατε καμια σχεση με το μιξ καλημερες πολλες!
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Όχι μωρή γριά, εννοώ θα βάλω εγώ τα κοψίδια. μωρέ ανέβα εσύ και θα τα βρούμε, ποιός θα βάλει τα κοψίδια ναούμ. Ελπίζω να μην έχει μπάγερν ο τελικός, και το λέω με πόνο ψυχής. Κλαψ.
gang Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Όχι μωρή γριά, εννοώ θα βάλω εγώ τα κοψίδια. Άσε μας μωρή πεσκαντρίτσα να πούμε, πρωταθλητές ευρώπης τώρα, ποισαισυ που θα μιλήσεις για τη μπάγερν ρε; Ερχόμαστεεεεεεεεε fixed 1
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Γκανγκ, γδφ, διαλύθηκε ποιό, το ΚΕΕΜ; Τι, έκλεισε; Είχε κλειστό σινεμά, κάπου κοντά στα μαγειρεία ήτανε αν ενθυμούμαι καλώς... Πάνε πολλά χρόνια...
gang Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το σινεμά ρε δεινόσαυρε. Το Κεεμ υπάρχει... Πόσο καιρό είχες πάει εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις