Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ συγγνωμη. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω ανθέλληνας και αδελφη για να με σεβονται.

Αδελφή γενικά δε "γίνεσαι" ρε brickman, όπως δε "γίνεσαι" και διάνοια.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αδελφή γενικά δε "γίνεσαι" ρε brickman, όπως δε "γίνεσαι" και διάνοια.

Ok δεν υπαρχει προβλημα. Ετσι οπως ειμαι και σε οποια αρεσω.
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!ναι κ αν έχω γυρίσει λαικές και λαικές :Ρ που λες για τα σαιτς έχω πολλά έγκυρα καθώς η ξαδέρφη μου μένει Αμέρικα και μου στέλνει ον λαιν τις αγόρες από εκεί....οπότε ξέρω τι προελεύσεως είναι και ακόμα καλύτερα ξέρω ότι τα έχει στην μισή τιμή και στο 1/3 από ότι τα βρίσκουμε εδώ...αυτό που με κόφτει είναι το τι πληρώνω έξτρα για τελωνεία κτλ....μην πάρω κάτι με 10ε και πληρώσω άλλα 40 για να μου έρθει....αν είναι έτσι το παίρνω και από εδώ...για αυτό όποιος άλλος ξέρει ας με βοηθήσει....

Όσο για το θέμα της πατρίδας τι να στηρίξω; όσο μπορώ την στηρίζω από την στιγμή που ακόμα μένω εδώ....αν και αυτό δεν το βλέπω για πολύ μόλις πάρω το πτυχιάκι μου θα αναγκαστώ να φύγω :(

Δημοσ.

Αδελφή γενικά δε "γίνεσαι" ρε brickman

Τι παραπληροφορείς φίλος?Φυσικά κ γίνεσαι,για την ακρίβεια το κολλάς.Δώστε μου 2 μέρες κάμπινγκ σε δάσος με όλα τα αρσενικά του φόρουμ

Για να καταλαβώ τώρα ο τούβλομαν επόπι είναι?

Δημοσ.

Αντίθετα με την ουρμπανιά ότι οι γκέι δε φτιάχνονται με λεσβιακά μπορώ να πω ότι θα τις έχωνα όλες να κάνουν λεσβιακά

Δημοσ.

Αντίθετα με την ουρμπανιά ότι οι γκέι δε φτιάχνονται με λεσβιακά μπορώ να πω ότι θα τις έχωνα όλες να κάνουν λεσβιακά

για να μενουν για παρτι σου ολα τα τεκνα;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...