nicoc89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εκανα ολα αυτα που λες και πολλα περισσοτερα μαζι με τα μαθηματα βεβαιως βεβαιως και με το υποχρεωτικο διαβασμα. Τωρα δεν πιστευω να σου αλλαζε κατι εαν επαιρνες 110€ το μηνα ισα-ισα για να πηγαινεις στο σπιτι σου στις εξοδους σου μια το σ/κ και εαν. Επισης ουτε πιστευω να κανεις την στρατιωτικη εκπαιδευση που καναμε εμεις. Εμένα τα 110 δεν φτάνουν, χρειάζομαι 200+ γιατί κόψανε τα εισιτήρια πλοιου/αεροπλάνου Αποστολή από το Xperia sole με τη χρήση Insomnia App
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εμένα τα 110 δεν φτάνουν, χρειάζομαι 200+ γιατί κόψανε τα εισιτήρια πλοιου/αεροπλάνου Αποστολή από το Xperia sole με τη χρήση Insomnia App Γιατι, ποιος σου ειπε οτι εγω ειχα εισιτήρια πλοιου/αεροπλανου; Λάθος μου, μούτσε... Αξιωματικός φιλε μου, οχι μουτσος.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εκανα ολα αυτα που λες και πολλα περισσοτερα μαζι με τα μαθηματα βεβαιως βεβαιως και με το υποχρεωτικο διαβασμα. Τωρα δεν πιστευω να σου αλλαζε κατι εαν επαιρνες 110€ το μηνα ισα-ισα για να πηγαινεις στο σπιτι σου στις εξοδους σου μια το σ/κ και εαν. Επισης ουτε πιστευω να κανεις την στρατιωτικη εκπαιδευση που καναμε εμεις. Μα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δε σε έβαλε κανείς με το ζόρι να κάνεις κάτι που δεν επέλεξες. End of story. Αν σε έβαζαν για 12 μήνες να κάνεις μια δουλειά με το ζόρι χωρίς να βρίσκεις νόημα σε όλο αυτό και μάλιστα χωρίς να πληρώνεσαι αλλά και χωρίς να έχεις μια μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση από αυτό παραμόνο ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για σένα, τότε μάλλον θα δυσανασχετούσες όταν καθάριζες τουαλέτες. Ο καθένας με τις επιλογές του. Ας πούμε εσύ θεωρείς ότι στη σχολή δοκίμων διάβαζες. Φαντάζεσαι να σε έβαζε κάποιος να μάθεις με το ζόρι ανώτερα μαθηματικά; Όλα (?) είναι σχετικά. 1
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ελα ρε στρατάρχη, κομάντε, καμικάζι, πως σας εκπαίδευαν να καθαρίζετε τις χέστρες; Με οδοντόβουρτσα; Δε θα έπρεπε να πληρώνεστε καθόλου, φαγητό, ρουχαλάκια, ένσημα, ζεστασιά, πατρίδα, καθήκον, τιμή, ένα έθνος που προσκυνά σώβρακα και φανέλες κλπ κλπ...
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δε σε έβαλε κανείς με το ζόρι να κάνεις κάτι που δεν επέλεξες. End of story. Αν σε έβαζαν για 12 μήνες να κάνεις μια δουλειά με το ζόρι χωρίς να βρίσκεις νόημα σε όλο αυτό και μάλιστα χωρίς να πληρώνεσαι αλλά και χωρίς να έχεις μια μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση από αυτό παραμόνο ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για σένα, τότε μάλλον θα δυσανασχετούσες όταν καθάριζες τουαλέτες. Ο καθένας με τις επιλογές του. Ας πούμε εσύ θεωρείς ότι στη σχολή δοκίμων διάβαζες. Όλα είναι σχετικά. Ναι, με την μονη διαφορα οτι οι φανταροι εχουν το δικαιωμα να μπουν ΕΠ.ΟΠ οποτε κι εκεινοι μπορουν να εχουν μετα δουλεια. Ας πούμε εσύ θεωρείς ότι στη σχολή δοκίμων διάβαζες. Οχι μωρε, οι 3 ωρες αναγκαστικο διαβασμα και οι τομοι Ναυτικης Ιστοριας, Φυσικης, Μαθηματικων, Μηχανικης, Θερμοδυναμικης και Ναυπηγικής ηταν οφθαλμαπάτες. Δε θα έπρεπε να πληρώνεστε καθόλου, φαγητό, ρουχαλάκια, ένσημα, ζεστασιά, πατρίδα, καθήκον, τιμή, ένα έθνος που προσκυνά σώβρακα και φανέλες κλπ κλπ... Οκ και θα στελναμε εσενα στις αντιτρομοκρατικες, εσυ θα εχανες 4 χρονια απο τα φοιτητικα σου χρονια (ναι ξερω, επιλογη μου), εσυ θα ησουν στην θαλασσα 200 μερες τον χρονο κτλ. Ετσι συμφωνώ. Οπως εχω ξαναπει, καλως ή κακως ολες οι χωρες χρειαζονται στρατο και καποιοι πρεπει να κανουν αυτη την δουλεια. Εαν ηθελες τοσο πολυ να γινεις κι εσυ τοτε ας την δηλωνες στο μηχανογραφικό (εαν βεβαια σε περναγαν στις ΠΚΕ) Ελα ρε στρατάρχη, κομάντε, καμικάζι, πως σας εκπαίδευαν να καθαρίζετε τις χέστρες; Με οδοντόβουρτσα;Με το σαλιο μας.
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αξιωματικοί του ναυτικού μάι ας, έχετε λιγότερες μέρες εν πλω απο καμαρώτο στο δρομολόγιο Σαλαμίνα Πειραιάς. Μιλάς στον λάθος άνθρωπο για πλευσιμες μέρες.
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 έχετε λιγότερες μέρες εν πλω απο καμαρώτο στο δρομολόγιο Σαλαμίνα Πειραιάς. Να φανταστώ ξερεις απο πρωτο χερι μιας και εισαι κι εσυ στο ναυτικο; Και το να δειχνεις λιγο σεβασμο ποτε δεν πειραξε κανεναν.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οχι μωρε, οι 3 ωρες αναγκαστικο διαβασμα και οι τομοι Ναυτικης Ιστοριας, Φυσικης, Μαθηματικων, Μηχανικης, Θερμοδυναμικης και Ναυπηγικής ηταν οφθαλμαπάτες. Πιστεύω πως γράφω τα αυτονόητα και δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ. Άλλο η επιστήμη, η εξειδίκευση, και άλλο η γενική παιδεία. Έκανα και εγώ στο πανεπιστήμιο οικονομική ιστορία αλλά δεν έγινα ιστορικός. Είδες που πιστεύεις τελικά ότι στη σχολή διάβαζες; Δεν είχα άδικο. Με τον ίδιο τρόπο και ο φαντάρος πιστεύει πως καθαρίζοντας τουαλέτες ζορίζεται. Ναι, με την μονη διαφορα οτι οι φανταροι εχουν το δικαιωμα να μπουν ΕΠ.ΟΠ οποτε κι εκεινοι μπορουν να εχουν μετα δουλεια. bump! τοίχος.
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο σεβασμός κερδίζεται και με αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ, εσύ δε χαίρεις του δικού μου. Btw μάντεψε που είμαι.
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πιστεύω πως γράφω τα αυτονόητα και δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ. Άλλο η επιστήμη, η εξειδίκευση, και άλλο η γενική παιδεία. Έκανα και εγώ στο πανεπιστήμιο οικονομική ιστορία αλλά δεν έγινα ιστορικός. Είδες που πιστεύεις τελικά ότι στη σχολή διάβαζες; Δεν είχα άδικο. Με τον ίδιο τρόπο και ο φαντάρος πιστεύει πως καθαρίζοντας τουαλέτες ζορίζεται. Νταξ ετσι οπως το θετεις συμφωνω. Επισης πουθενα δεν ειπα οτι εγινα ειδικος στο καθε μαθημα απλα οταν ξερεις οτι εαν κοπεις στις εξετασεις σε ενα μαθημα σε διωχνουν απο την σχολη, ζοριζεσαι καπως.
frenzy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Btw μάντεψε που είμαι. Αγόρασες το κρεβατάκι-καΐκι τελικά; 3
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο σεβασμός κερδίζεται και με αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ, εσύ δε χαίρεις του δικού μου. Οκ συγγνωμη. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω ανθέλληνας και αδελφη για να με σεβονται. Btw μάντεψε που είμαι. Το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι δεν εχεις ιδεα απο ναυτικο και ποσο μαλλον απο στρατο.
frenzy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι δεν εχεις ιδεα απο ναυτικο και ποσο μαλλον απο στρατο. Καλά μαζέψου λίγο, πρώτον γιατι δεν ξέρεις σε ποιόν μιλάς, δεύτερον γιατί το πολεμικό ναυτικό (ως 24/7 εργασία) είναι πιο κοντά σε μαϊντανούς παρά σε κοχύλια.
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλά μαζέψου λίγο, πρώτον γιατι δεν ξέρεις σε ποιόν μιλάς, δεύτερον γιατί το πολεμικό ναυτικό (ως 24/7 εργασία) είναι πιο κοντά σε μαϊντανούς παρά σε κοχύλια. Για το "πρωτον" οκ, αλλα για το "δευτερον" επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που καθονται αλλα υπαρχουν και πολλοι αλλοι που μονο δεν καθονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις